Google Android OS
Re: Google Android OS
Vieš ako sa hovorí. Aj pri Androide. Aj pri počítačoch. Väčšinou je chyba niekde medzi zariadením a stoličkou/zemou.
Ty máš očividne do*ebaný mobil a zvaľuješ to na OS? Si ty v poriadku? Keď ti dojde benzín v aute, tiež nadávaš na automobilku?
Inak, aký máš mobil?
Ty máš očividne do*ebaný mobil a zvaľuješ to na OS? Si ty v poriadku? Keď ti dojde benzín v aute, tiež nadávaš na automobilku?
Inak, aký máš mobil?
-
qwerty-xyz
hej, urcite .....
dalsi mobil LG L9 2 sa aktualizoval na novy android, odvtedy sekanice nenormallne, chyby take ze jednemu zostava rozum stat, a dneska som mal moznost cestovat so znamou ktorej blbol samsung galaxy ACE .... tak vsetci mame vadne kusy .. a ja mam S2-ku
dalsi mobil LG L9 2 sa aktualizoval na novy android, odvtedy sekanice nenormallne, chyby take ze jednemu zostava rozum stat, a dneska som mal moznost cestovat so znamou ktorej blbol samsung galaxy ACE .... tak vsetci mame vadne kusy .. a ja mam S2-ku
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
blbol jej ACE? netaraj
to je asi najhorsie co samsung vyrobil
Tak asi ti odisla baterka alebo co. S2 je uz stara par rokov. Kludne sa tam uz mohlo nieco pokazit. Sa je co cudovat, ze jej blbol taky mobil.
Tak ak by nebol oficiálny tak popozeraj po XDA-Developers myslím si že sa o to pokúsia ak by nebol predsa len update.Hensym napísal:Tiež som čítal, že na denné používanie ee. Treba počkať.
Heh, ešte včera som sem písal, že ako majiteľ Nexusu 4 mám ešte túto aktualizáciu istú, ale dnes som na pochybách. Bol som v tom, že Google má full podporu 24 mesiacov, ale zistil som, že iba 18, a N4 už je stará 19 mesiacov, teda neviem, neviem. Ale verím, že bude. Inak by mali aktualizáciu iba dve zariadenia, čo je blbosť. Ale mohol by výjsť, keďže výkonovo je rovnaký ako Nexus 7 II (dokonca má menšie rozlíšenie, takže by ten systém mal zvládať rýchlejšie)
-
94jakub
Guru wannabe
Na xda sa na tom už samozrejme tvrdo pracuje, no bude to trvať minimálne týždeň-dva, kým bude vôbec funkčná ROM, nie to ešte stabilná.
A zatiaľ to samozrejme nemá význam riešiť, pretože toto je len developer verzia. Treba počkať a až na jeseň sa uvidí ako to bude s podporou. Aj keď moc ružovo to nevidím ani ja.
A zatiaľ to samozrejme nemá význam riešiť, pretože toto je len developer verzia. Treba počkať a až na jeseň sa uvidí ako to bude s podporou. Aj keď moc ružovo to nevidím ani ja.
-
Wishmaster
Medium Professional
ako zrusim tie automaticke odpovedajuce smsky, ked mi niekto vola a nestihnem dvihnut hovor?
xperia sp android 4.3
xperia sp android 4.3
-
qwerty-xyz
ako vypnem telefon ?
tlacidlo vypnutia, mi telefon len akoby restartuje, ... telefon sa tvari ze sa vypol a o chvilu sa sam zapne. trojhmat toto iste, restarty nepomozu, jednoducho realne sa vypnut neda, blizim sa k situacii ze polonahy spalim za jasneho pokriku logo samsung, ostim ich predajnu a so sekerou ako indian popravim samsung galaxy s2 . . . . odkedy som dal ten telefon do tovarnych nastaveni, je to len horsie a horsie. . . .
telefon som spustil so starou bateriou....
Android problem? tablet odkedy mal (pisem MAL) v sebe simku, stale spusta aplikaciu spravy, (galaxy tab 2 ..... 4.0.4) a zerie mi to aj baterku, lebo popri tom spusta aj ine telefonne aplikacie, simka tam uz davno nie je, a mal za sebou niekolko restartov, nechapacka proste. . . .
/////// EDIT ---- DO pi*e !!!!!!! je*** telefon !!!!!!! skusil som ho vypnut na sty krat, .... a nabehol mi tento poje**** obrazok, a z neho to uz neide prec, ..... je ten telefon normalny ? ...
telefon som spustil so starou bateriou....
Android problem? tablet odkedy mal (pisem MAL) v sebe simku, stale spusta aplikaciu spravy, (galaxy tab 2 ..... 4.0.4) a zerie mi to aj baterku, lebo popri tom spusta aj ine telefonne aplikacie, simka tam uz davno nie je, a mal za sebou niekolko restartov, nechapacka proste. . . .
/////// EDIT ---- DO pi*e !!!!!!! je*** telefon !!!!!!! skusil som ho vypnut na sty krat, .... a nabehol mi tento poje**** obrazok, a z neho to uz neide prec, ..... je ten telefon normalny ? ...
-
DeJF
Addict
Dajte telefón neschopnemu človekovi a takto ^ to dopadne
-
mirak2
Hardcore addict
vyber baterku, ty Inzinier.
-
qwerty-xyz
somaru, a co myslis, ze co som robil, .... baterka bola vyberana na 100 krat, ale stale to blbne inym smerom, ale poradil som si aj bez vas, ludi co ma podobne hefty je po internete tisice, vraj je dosraty USB port a cely ho treba vymenit, vycistit nepomohlo to som uz skusal. . . .
hojko pomoc ako vzdy za milion, najprv narazka ze som hlupy a potom ze vyber baterku, ta reku neviem kto je tu hlupy chlapci . . .
-
kukiak
Addict
Toto sa zacina podobat na dekarbonovu odyseu s jeho autom
.. proste sa ti pokazil mobil, nemas ho v zaruke, kup si novy alebo ho daj do opravy.
-
qwerty-xyz
ved iiiidem, ... pondelok do servisu, len som cakal ze sa ten telefon poserie trocha neskor, chcel som lepsiu robotu, a planoval som kupit LG G3 niekedy na jesen, alebo note 4, .... necakal som ze s S2 kou budu taketo problemy, proste furt nieco, vcera okre mtohoto failu (vyberies baterku tak je to vypnute, vlozis ju spat a si tam kde si bol) sa to este podarilo parkrat rozbehat ale telefon sa tvaril ze je v DOCKU, potom sa tvaril ze sa sam nabija, aj ked sa nabijal, ked bol v nabijacke tak sa zase nedobijal, no proste v prdeli je, konektor som cistil etanolom, vsetko vyfukal, pouzil ihlu, aj zubnu kefku, vsetko. proste klakol USB flex,... minule GPS antena, furt daco ....
Možno máš nejaké negatívne elektromagnetické žiarenie a nepriaznivo pôsobíš na tie veci. Niečo podobné jeden známy.. čo dostane, to musí ísť čoskoro na reklamačku.. už tak odpiekol dva služobné notebooky a tri firemné mobily.. a pritom nie je typ človeka, ktorý sa o tie veci zle stará.

-
qwerty-xyz
ja netusim co v tom je, telefon som mal stale v dvoch puzdrach, tough verzie, stale folia na displeji, nikdy do kontaktu s vodou neprisiel, stale lesteny displej, sa mal ako v bavlnke pri mne, vsetkych furt napominam aby nekrutili kable, opatrne vsetko napajam, a furt sa mi to poserie. ta niektori znami s tymi telefonami metaju kade tade, v spine, prachu blate a nic, kur*a a mne sa furt daco dodrbe, dva baterky sa mi odpalili pred nedavnom z elektronickej cigarety z nicoho nic, ma to sere ludia. sere ma to.
clovek sa boji kupit novy, bo zase sa to poserie za drahy peniaz.
clovek sa boji kupit novy, bo zase sa to poserie za drahy peniaz.
-
typek61
Darca
radsej si kup novy mobil, budes tam mat zaruku.ja by som nemal na to nervy
To uz sa neoplati moc opravovat.
-
qwerty-xyz
nalial som mu detol do USB portu a nechal tak, pri vybratych bateriach, sim ke, aj pamatovke, o par hodin som to vycistil, a telefon mi zaplo ! neide ale vypnut, ale ide ho nabit, aj sa vybija viac menej ako pred posratim, tak uvidim kolko to vydrzi. . . .
je to katastrofa. velehlasne som to povedal do telefonu kamosovi, a ten chtiac nechtiac priznal ze jeho Xperia robi to ze ked uz ma malo baterky, pod 20% tak sa telefon sam vypne a nezapne sa uz ani bohovi, proste je akoby mrtvy .... deje sa to pri roznych % raz pri 13% raz pri 15 % ako si telefon zmysli, ..... takze neverim ze vsetci mame vadne kusy, skor mi to pripada na tie kurv****, co su vraj v telefonoch ....
Prečítaj si, čo si vlastne napísal.
Stále to nevidíš? Dám ti rekapituláciu. Napísal si doslova toto.
"S kamarátom máme vadné kusy - pokazené baterky. Takže neverím, že máme vadné kusy."
Proste sa zmier s tým, že máš dojekabátený telefón, alebo aspoň baterku. Ja som mal tiež obrovský problém s baterkou pri S2-ke, vypínanie telefónu, baterka spadla z 60% na 5%, nešiel zapnúť, nestíhala podsvieťovať displej a tak robil rôzne útvary. Baterka nebola až tak stará, hovorilo sa, že dosť baterky ničila (samozrejme) nepodarená ICS aktualizácia od Samsungu,... Každopádne, výmena baterky pomohla. Ak ti nepomôže, máš proste vadný kus a je otázka času, čo z toho ešte vyťažíš.
Stále to nevidíš? Dám ti rekapituláciu. Napísal si doslova toto.
"S kamarátom máme vadné kusy - pokazené baterky. Takže neverím, že máme vadné kusy."
Proste sa zmier s tým, že máš dojekabátený telefón, alebo aspoň baterku. Ja som mal tiež obrovský problém s baterkou pri S2-ke, vypínanie telefónu, baterka spadla z 60% na 5%, nešiel zapnúť, nestíhala podsvieťovať displej a tak robil rôzne útvary. Baterka nebola až tak stará, hovorilo sa, že dosť baterky ničila (samozrejme) nepodarená ICS aktualizácia od Samsungu,... Každopádne, výmena baterky pomohla. Ak ti nepomôže, máš proste vadný kus a je otázka času, čo z toho ešte vyťažíš.
vypadá to, že tvoj kamarát len nemá nakalibrovanú baterku
a je vseobecne zname, ze zivotnost baterii je nizsia ako pri inych vyrobkoch (tusim je na ne len 1 rok záruka)
takze baterka na kraji zivotnosti nema s telefonom nic spolocne a neviem comu sa cudujes
a je vseobecne zname, ze zivotnost baterii je nizsia ako pri inych vyrobkoch (tusim je na ne len 1 rok záruka)
takze baterka na kraji zivotnosti nema s telefonom nic spolocne a neviem comu sa cudujes