Najprv som myslel ze je ta nova zla, ale potom som tam vlozil staru a blbo to tiez, a starej sa nikto ani len nedotkol, bola nabita a odlozena v krabicke, v izbovej teplote. ani tukes, vybral som ju az vtedy ked som chcel skusit ci neodisla nova, ....
Google Android OS
-
qwerty-xyz
Re: Google Android OS
HENSYM, .... lenze ja som kupoval baterku novu !!! chapes ? tato nova ma tristvrte roka. je to 2000 mah, battery kit origo od samsungu zo samsungu objednavany aj brany.
mam dve baterky k dispozicii, a robilo to hovadiny s oboma, cize chybovost baterky som vylucil, ked toto iste robilo aj s dalsou nie ?
Najprv som myslel ze je ta nova zla, ale potom som tam vlozil staru a blbo to tiez, a starej sa nikto ani len nedotkol, bola nabita a odlozena v krabicke, v izbovej teplote. ani tukes, vybral som ju az vtedy ked som chcel skusit ci neodisla nova, ....
tak teraz kde je problem ?
v mobile
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
toto robil aj mne mobil presne htc desireqwerty-xyz napísal: deje sa to pri roznych % raz pri 13% raz pri 15 % ako si telefon zmysli,.
Mne tak baterka zase padala keď som mal Lenovo P780. Po kalibrovani baterky sa to ale opravilo. Mal som tam alternatívnu rom-ku, takže bola chyba asi tam.
Podľa toho čo čítam na XDA tak kalibrácia baterky je iba placebo efekt. Ale tak možno to má nejaký malý účinok.
Nie je to placebo efekt, ani náhodou, ale môžem s istotou povedať, že v Qwerty-ho prípade (a v prípadoch čo spomínajú ľudia nado mnou) to určite nepomôže, a nemá to s tým nič spoločné. Kalibrácia skutočne opravuje odchýlky, ale len maličké. (rádovo do 5%)
Hovorím, ja som mal to isté, alebo veľmi podobné na S2, a potom aj na Note.
Asi "long shot", ale skúsim. Náhodou ste vy, čo máte/mali ste problém s baterkami nesťahovali aplikáciu foťáku z čistého Androidu 4.3-4.4.0 (tuším) ? Google priznal, že táto aplikácia bola zle optimalizovaná a spôsobovala rapídny pokles percent batérie, a mne táto baterka začala takto blbnúť pri S2 a Note po nainštalovaní tejto aplikácie a fotení tzv. Photo Sphere fotiek. Pri S2 to zblblo navždy a intenzívne, mobil nepoužiteľný, pomohla výmena baterky. Note som mal potom dlhé mesiace, v pohode, raz na chate som si spravil zo 3 "foto-sféry", reštartlo mi telefón a percentá baterky spadli zase aj o 40%. Odvtedy som tú aplikáciu neskúsil, až na Nexuse, kde bola 4.3 ROM-ka oficiálna, tam to problémy nespôsobovalo.
Hovorím, ja som mal to isté, alebo veľmi podobné na S2, a potom aj na Note.
Asi "long shot", ale skúsim. Náhodou ste vy, čo máte/mali ste problém s baterkami nesťahovali aplikáciu foťáku z čistého Androidu 4.3-4.4.0 (tuším) ? Google priznal, že táto aplikácia bola zle optimalizovaná a spôsobovala rapídny pokles percent batérie, a mne táto baterka začala takto blbnúť pri S2 a Note po nainštalovaní tejto aplikácie a fotení tzv. Photo Sphere fotiek. Pri S2 to zblblo navždy a intenzívne, mobil nepoužiteľný, pomohla výmena baterky. Note som mal potom dlhé mesiace, v pohode, raz na chate som si spravil zo 3 "foto-sféry", reštartlo mi telefón a percentá baterky spadli zase aj o 40%. Odvtedy som tú aplikáciu neskúsil, až na Nexuse, kde bola 4.3 ROM-ka oficiálna, tam to problémy nespôsobovalo.
poznam X ludi, ktorym S2ka funguje uz 2,5+ rokov, vratane mna (pol roka dozadu som ho posunul v ramci rodiny)
mas dodrbany kus, zmier sa s tym
mas dodrbany kus, zmier sa s tym
-
qwerty-xyz
ja isto nie, ja pouzivam na fotenie klasiku appku od vyroby, plus camera 360 a paper camera, ...
http://androidportal.zoznam.sk/2014/07/ ... -nexus-10/
Síce by som sa z takejto správy radšej netešil, ale aj tak trošku odľahlo.
//EDIT
http://androidportal.zoznam.sk/2014/07/ ... -g-moto-x/
Veľký rešpekt aj pre Motorolu. Cenovo dostupná Moto G dostane aktualizáciu, a "kolegovia" s modelmi, ktoré ešte pred rokom stáli cez 600€ sú na pochybách.
Síce by som sa z takejto správy radšej netešil, ale aj tak trošku odľahlo.
//EDIT
http://androidportal.zoznam.sk/2014/07/ ... -g-moto-x/
Veľký rešpekt aj pre Motorolu. Cenovo dostupná Moto G dostane aktualizáciu, a "kolegovia" s modelmi, ktoré ešte pred rokom stáli cez 600€ sú na pochybách.
Používate niekto Google Now? Funguje vám hlasový príkaz Ok Google aj mimo prostredia Google Now? Nejak sa k tomu nemôžem dopracovať aby to fungovalo.
-
t0m4s3
Admin
http://www.svetandroida.cz/ok-google-navod-201407
viz diskusia, niekomu funguje, niekomu nie
viz diskusia, niekomu funguje, niekomu nie
Funguje, ale je to aktivovane postupne na ich strane, cize ak to budes mat, tak ti to tam pribudne. A musis mat asi aj eng jazyk nastaveny.
Už som to spojazdnil. Funguje to celkom pekne.
Je tu prosím Vás niekto, kto má skúsenosti s publikovaním aplikácií/hier do Google Play, a bol by ochotný mi odpovedať na pár súkr. správ? Ak tak, píšte. K+ istá, vďaka. 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím 
Neviem či to patrí sem, ale opýtam sa.
Dá sa nejako, alebo bude niekedy možné platiť v Obchode Play kreditom?
Neviem či to patrí sem, ale opýtam sa.
Dá sa nejako, alebo bude niekedy možné platiť v Obchode Play kreditom?
-
guess.whoo
Redeemer
Ako obmedzim prebudzanie aplikacie sluzby spolocnosti google?
Telefon v necinnom rezime bez wifi polozeny na policke a appka si zcucla 15% baterky, pocet prebudeni aplikacie 3000x
Telefon v necinnom rezime bez wifi polozeny na policke a appka si zcucla 15% baterky, pocet prebudeni aplikacie 3000x
ak mas custom romku tak skus cez Privacy Guard
ak mas len root tak napriklad cez Android Tuner (Free) mas moznost si odstranit aplikacie na pozadi (pripadne len niektoré Services)
ak nemas nic tak skus vymazat cache, odinstaluj (ak sa dá) alebo sprav factory reset
ak mas len root tak napriklad cez Android Tuner (Free) mas moznost si odstranit aplikacie na pozadi (pripadne len niektoré Services)
ak nemas nic tak skus vymazat cache, odinstaluj (ak sa dá) alebo sprav factory reset
chezter: ak pouzivas google now tak vypni, takisto v mapach a google zistovanie polohy, pripadne aj vo wifi nastaveniach mas zistovanie polohy cez wifi aj ked je wifi vypnute