Takze pri predaji bacha, kuknite pre istotu do spravcu suborov ci je naozaj vsetko prec.
Google Android OS
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
V nedavnej dobe som resetoval na tovarenske nastavenia Xperiu E, Ascend P6, LG G2. Vsetky 3 sa resetovali cez nastavenia a v nich obnovenie tovarenskych nastaveni. Na vsetkych 3 ostali fotky v pamati telefonu + aj dalsie subory takze som ich musel zmazat dodatocne rucne, okrem G2 kde som spravil wipe cez custom recovery a az to zmazalo naozaj vsetko....
Takze pri predaji bacha, kuknite pre istotu do spravcu suborov ci je naozaj vsetko prec.
-
DeJF
Addict
Introducing #AndroidMarshmallow
Well, Muffin by sa mi páčil viac
Well, Muffin by sa mi páčil viac
Tak isto aj M preview 3 vyslo. Nova boot animacia i.imgur.com/duKoxHn.gifv
Marshmallow je v phode, lepsie ako ostatne navrhy.
Marshmallow je v phode, lepsie ako ostatne navrhy.
Konecne dobra sprava! Google ustupuje a nebude nutit do telefonov Plus, Play Games, Books a ine kraviny, ktore clovek castokrat nepouzije a dokonca ani raz za zivot telefonu nezapne. Ci sa to tyka len novych telefonov alebo aj starsich, nevedno.
-
94jakub
Guru wannabe
Žiadne iné kraviny. Týka sa to práve len Google+, Play Games, Play Books a Newsstand. Nemyslím, že sa to bude týkať aj starších telefónov, jedine ak tých, ktoré ešte dostanú update a aplikácie sa zmenia so systémových na obyčajné a potom sa budú dať odinštalovať.
Ja si aj tak vždy flashujem custom Gapps, tie úplne zredukované na len tie najzákladnejšie veci ..
Kludne by stacilo, keby tam bol predinstalovane iba Obchod Play, Google Play Services a nejake zakladne google aplikacie. Zvysok nech sa da aspon odinstalovat, a vyrobcovia by sa tiez mohli zamysliet nad sebou a ten ich balast nech je tiez aspon odinstalovatelny.
Ale ako to poznam, tak Google ubere predinstalovane aplikacie, vyrobcovia pridaju
Ale ako to poznam, tak Google ubere predinstalovane aplikacie, vyrobcovia pridaju
Spoiler
Aj vam sa toto zacalo objavovat? Prenos na pozadi mam v nastaveniach zapnuty a mobilne data vypnute (som na wifi)
// ale stále mi to niekedy vybehne musim vypnut/zapnut Google Play aplikáciu
-
hojko
Site Admin
Tak si povol prenos dat na pozadi, kolko uz len ten Play spravi, hmm??? Nebude ten prenos sposobeny automatickymi aktualizaciami???
-
ja_som
Star
Spixy
Prenos údajov na pozadí sa vypne ak zapneš Šetrič batérie, ktorý na screenshote zapnutý máš (lišta je oranžová)
Prenos údajov na pozadí sa vypne ak zapneš Šetrič batérie, ktorý na screenshote zapnutý máš (lišta je oranžová)
aha vypadá to na ten šetrič 
ja mam datove sluzby vypnute lebo
1) som v zahranici a tiez aj datovy roaming mam vypnuty
2) u operatora ich mam deaktivovane, takze ani po ich zapnuti by mi teoreticky nic nemalo ist
3) staci mi wifi, nepotrebujem byt online nonstop
ja mam datove sluzby vypnute lebo
1) som v zahranici a tiez aj datovy roaming mam vypnuty
2) u operatora ich mam deaktivovane, takze ani po ich zapnuti by mi teoreticky nic nemalo ist
3) staci mi wifi, nepotrebujem byt online nonstop
Dokážete niekto porovnať výdrž na baterku pri prechode z kitkatu na loolipop?
Mne na kitkate vydržal telefon dva dni. Odpojil som ho ráno z nabíjačky a další deň večer som mal ešte 30%. Teraz na 5.1 mi už na druhý deň na obed hlási 5% baterky. Využívanie telefonu úplne rovnaké (sem-tam hovor, správa, bez wifi a dát)
Ako to máte vy?
Mne na kitkate vydržal telefon dva dni. Odpojil som ho ráno z nabíjačky a další deň večer som mal ešte 30%. Teraz na 5.1 mi už na druhý deň na obed hlási 5% baterky. Využívanie telefonu úplne rovnaké (sem-tam hovor, správa, bez wifi a dát)
Ako to máte vy?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
O aký mobil ide ? Robil si po aktualizácii reset do továrenských nastavení ?
Motorola Droid 4 - starý telefon 
nahadzoval som na čisto novú romku cez safestrap
//teraz pozerám, že mám defaultne nastavené globálne siete, tak možno to mi žerie baterku viac
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2015, 12:40)
update k výdrži: pri nastavení "gsm only" stále bieda. možno sa to o trochu zlepšilo. Najviac žerú "služby spoločnosti google" (23%). čo z toho môžem odstraviť? a ako?
nahadzoval som na čisto novú romku cez safestrap
//teraz pozerám, že mám defaultne nastavené globálne siete, tak možno to mi žerie baterku viac
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2015, 12:40)
update k výdrži: pri nastavení "gsm only" stále bieda. možno sa to o trochu zlepšilo. Najviac žerú "služby spoločnosti google" (23%). čo z toho môžem odstraviť? a ako?
Ak to nieje offic rom, tak to moze byt chyba romky. Alebo skus vypnut synchronizaciu tych veci co ta nezaujimaju. Tak isto mozes skusit greenify.
Potrebujem sa poradit ohladom hovoru z UK sim karty na Slovensko. Za kazdym ked volam niekomu na Slovensko z UK, normalne cez GSM, ludom na Slovensku to vyzvana na VIber (samozrejme ked maju zapnute data, alebo su na wi-fi), uz mi to vravelo viac ludi, a je to pomerne problem, kedze Viber nefunguje tak ako ma na 100% a neda sa na to spolahnut. Ked mi volaju ludia zo SR do UK, mne to v pohode zvoni na GSM...nikdy nie na Viber.
Je to v nejkom nastaveni, alebo o co ide?
Je to v nejkom nastaveni, alebo o co ide?
Ak som to spravne pochopil,tak je potreba aby si ti ludia nastavili ako defaultnu apku na volanie telefon(neviem presne ako sa to vola) a nie viber
-
guess.whoo
Redeemer
a ked volas niekomu v UK tak mu volas normalne ci tiez cez viber?
No ked volam v ramci UK tak je to v pohode cez GSM...aj ked ma druha strana zapnuty internet a Viber.
-
guess.whoo
Redeemer
v akom formate mas ulozene tie cisla na ktore volas na svk?