Google Android OS
Re: Google Android OS
+421 9....
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2015, 12:40)
Neporadi nikto?
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2015, 12:40)
Neporadi nikto?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim s tym co pise nosooo. V nastaveni pri aplikaciach treba najst Viber, telefonovanie a vymazat tam nastavenia. Potom to nastavit, ze ked volas, nech to normalne vola cez telefon/vytacanie a nie cez Viber. Tiez to moze byt nastavenim Viberu: daj si vo Viberi nastavenia - hovor - Viber In a treba to vypnut.
Nexus 5X a Nexus 6P budu releasnute niekedy koncom októbra. Osobne sa mi moc nepacia, velky ram maju, vyzeraju trochu ako iphone. A 5X oproti 5 neni moc velky upgrade.
japaja napísal:zaujimalo by ma či vaše jablčka keď nemaju zapnute wifi 3-5dni, a zapnu ho, tak či vam vaše jablčko začne tuhnuť z toho že načitava všetky spravy napisane v FB počas tých dni keď bolo bez internetu, lebo pri hociktorom mobile s androidom sa mi to deje a je to dosť nepríjemna vec
to iste sa pýtam na android telefony - alebo som jediný
-
hojko
Site Admin
japaja: Tak si to vypni, aby ti Messenger nenacitaval spravy a aby sa ani Facebook nesynchronizoval. Taktiez vies vypnut synchronizaciu kontaktov u WhatsAppu/Viberu/Skypu, vies vypnut automaticke aktualizacie aplikacii atd...
ako ja praveže by som chcel nech to načita ale prečo mobil z toho primrza mi je zahadou a to nemam nič ineho v mobile okrem FB - Huawei g620 ascend mám
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Takže dá sa to vypnúť tak aby mi tam tie staré správy ukazovalo, ale aby mi to 100x neťuklo v prípade že som tie správy už čítal ? 
Neda, je to chyba FB uz dlhodobo. Uz sa to riesilo pred rokom v tejto teme. Ja ked zapnem po tyzdno tablet, tak mi vybehnu vsetky spravy a notofikacie, pritom som ich cital v mobile a aj na PC. Iba ak by si uplne vypol notifikacie, ale to sa nedozvies o novych spravach.
-
hojko
Site Admin
japaja - Tak si tam sprav hard reset, aktualizuj firmare a nainstaluj+nastav telefonon uplne nanovo.
6.0.0 images pre Nexusy su vonku. Zmeny som si oproti Preview 3 nevsimol ziadne. Nova camera app tam este neni. A play store uz neukazuje opravnenia pri instalacii, cize staci kliknut len raz namiesto 2x.
Pascalwb.. tie oprávnenia potom kedy začne pýtať? Keď bude aplikácia pýtať dané povolenie? Čiže potom sa to kliknutie presunie tam, nie? A ak bude neskôr pýtať iné oprávnenie, opäť bude klik? Ak som správne pochopil....
Som to trochu zle napisal som potom zistil. Ak je aplikaciu uz updatnuta (na najnovsie API alebo nieco) tak neukaze v playstore nic a pri zapnuti aplikacie si vypita co potrebuje. A niektore veci az ked ich treba. Napr. twitter pri instalacii neukaze nic. Potom po logine sa opyta ci mu dovolis zistit tvoju polohu, ked ides postnut fotku opyta sa na prava k fotaku a mediam.
-
94jakub
Guru wannabe
Nejaké skúsenosti s Marshmallow na Nexus 4?
Čakať sa asi moc neoplatí, kedže už prvý port z N7 2013 bol stabilný a plne funkčný.
Čakať sa asi moc neoplatí, kedže už prvý port z N7 2013 bol stabilný a plne funkčný.
Chlapci, potrebujem rýchlu pomoc. Dá sa nejako zapojiť s4-ka s androidom 5.0 do PC tak ako by to bol napríklad usb kľúč. Žeby mi v total commanderovi na skočila nová jednotka? Potrebujem to preháňať cez recuvu, a klasickým spôsob keď to len zástrcim do PC nejde. Pamätám, že raz dávno keď som omylom dal továrenské nastavenia na mojom starom Htc One X, tak som cez recuvu zachránil všetky fotky. Teraz by som potreboval spraviť to isté.
Nebol v Android 4.xx zrušený MSC?
Bohužiaľ nedá, aspoň nie jednoduchým spôsobom. Na obnovovanie súborov pre Androidy pomocou PC ale existuje viacero SW ako napríklad EaseUS MobiSaver for Android, no bohužiaľ platené.lukas9206 napísal:Chlapci, potrebujem rýchlu pomoc. Dá sa nejako zapojiť s4-ka s androidom 5.0 do PC tak ako by to bol napríklad usb kľúč. Žeby mi v total commanderovi na skočila nová jednotka? Potrebujem to preháňať cez recuvu, a klasickým spôsob keď to len zástrcim do PC nejde. Pamätám, že raz dávno keď som omylom dal továrenské nastavenia na mojom starom Htc One X, tak som cez recuvu zachránil všetky fotky. Teraz by som potreboval spraviť to isté.
Skúsil som ten easeus, bola tam trial verzia na skúšku, no bohužiaľ nič nenasla. Nevadí, diky za pomoc.
Dostal uz niekto na N7 ota?
-
Silmer
Darca
Zdravim, neviem ci spravna tema ale..
Ma niekto skusenosti s downgrade android systemu?
Mam sony xperia z1 compact s lolipop 5.0 systemom a chcel by som prejst na kitkat 4.4
Pozna niekto navod jak na to?
Ma niekto skusenosti s downgrade android systemu?
Mam sony xperia z1 compact s lolipop 5.0 systemom a chcel by som prejst na kitkat 4.4
Pozna niekto navod jak na to?