Tato informacia ma potesila nadmieru.... To snad kazdeho PC hraca kto ma rad zavody...
Šéf Polyphony Digital: Gran Turismo pro Xbox je vysoce nepravděpodobné, ale možná přijde na PC.zdroj tiscali.cz
Co vy nato... Ja to skor vidim ako blud ale predsalen to zvazuju... Kazdopadne ja osobne lepsiu zavodnu hru nepoznam... Prezil som s Gran Turismo uplne zaciatky takze od toho sa odvija moj vztah k tejto pecke....
Urcite by som si velmi rad zahral tuto hru, pretoze podla ukaziek a recenzii na internete, tak to musi byt skutocna lahodka. Ci sa predpoklad splni a ci bude hra na PC, tak to je otazka casu, hoci sa mi ta sprava prilis nepozdava. Ked vsak bude oficialna sprava, ze sa hra chysta aj na PC, tak potom mozeme oslavovat.
kks...no radsej nech to ani nevydavaju bo moj pocet hodin za PC by sa radikalne zvysil.....kôli tejto hre som si chcel svojho casu chcel kupit PS3, potom ma to nastastie trochu preslo ale keby to vydali dooost by ma to potesilo
No bolo by to pekne keby to vyslo....hral som skoro komplet seriu okrem GT3.....Pre GT4 som si zohnal PS2....... Neviem zatial ma ziadna racing hra tak nechytila
ma tato hra aj nejaku kampan ? bo co som kedysi hraval GT 3 tak to malo len peknu grafiku a ovladanie aut bolo tiez super, no len akosi som nepostrehol dej.... alebo ciel hry
Majitelia XBOX360 mozu snivat, zobudit sa a vnimat realitu biznisu v tomto priemysle. A PC verzia? Ked sa o tom teda zmienili v rozhovore a rozmyslaju nad tym... tak sa mozme zacat modlit.
Dem0n napísal:Majitelia XBOX360 mozu snivat, zobudit sa a vnimat realitu biznisu v tomto priemysle. A PC verzia? Ked sa o tom teda zmienili v rozhovore a rozmyslaju nad tym... tak sa mozme zacat modlit.
Demon jedna hra nezmeni moje sympatie ku XBOXu, ale musim uznat, uz len screeny ku GT5: Prologue vyzeraju uplne nice, myslite ze nieco zmenia este oproti normal verzii ?
Plna GT5ka bude vylepsena o online funkcie vratanie match-makingu a asi najdolezitejsou novinkou bude model poskodenia (ktory mozno dorazi aj pre Prologue tento rok prostrednictvom updatu).
Ja ten GT5 Prologue mam a je to spracovane fakt krasne a na plnom rozliseni 1080 HD to pekne ukaze detaily... Velmi mi tam vsak chyba model nicenia (damage) a to dufam ze v plnej verzii uz bude...
Jeden z tvorcov spomenul velku moznost vyvoju GT5 pre PC, mozno sa tam o tom pise. Vyzera to tak, ze tam uz spekuluju o HW narokoch ... niekto po turecky?