Gran Turismo 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
marty61
Novice
Novice

Re: Gran Turismo 5

Príspevok od používateľa marty61 »

áno funguje to dík moc ja som to tam ani nevidel :lol: videl som iba položku poslať priatelom,dík moc
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže práve hrám 4hodinovku (už mám za sebou 1:30) a zajtra by som chcel zmáknuť 24h, už ste sa na to niekto odhodlali? :D

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2012, 14:23)
Takže 24h sa v najbližšej dobe určite nekoná. Som vyčerpaný, i keď mi to bežalo celú noc, dotiahol som to len pred 10 minútami.
Pár krát som len tak auto odstavil keď som mal nejaký 4-5kolový náskok, ale inak je to teda zaberák.
Doporučujem to hrať s niekým a striedať sa a hrať napríklad na najrýchlejší čas kola, pretože sám je to docela hc -_-
Je za to dosť xp, tak som zvedavý čo mi dá 9hodinovka.
Prílohy
P1100319.JPG
P1100320.JPG
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

4 hodinovku som ešte dal, ale nebavilo ma to ... 24 hodinovku určite nikdy neodjazdím :nono:
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Sector skusal 24 hodinovku. Len pre zaujimavosť. :)
http://www.sector.sk/novinka/57570/gale ... ky-gt5.htm
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

zdravim, tot som nasiel v tescu Gran Turismo 5 za par supek (nie ten prolog verziu,iba obycajnu),chcem sa spytat,toto sa da hrat iba online proti ostatnym ? ci si mozem davat zavody aj s compom ?
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

mozes hrat ako SP tak aj MP - klasika
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

diky,inac aky je rozdiel medzi prolog a klasickou verziou
chcem si kupit nake auta na PS3 a ked som hral novu formulu,alebo NFS,nie dakujem radsej kupim za 17 eury GT5
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

urcite zober GT5, prologue bol ako keby "datadisk", pri dnesnej cene nemas co riest kupit aj oboje :smt033
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

datadisk??

skor demo :)
lekoklatik
VIP
VIP

Saq.utd
Light Professional
Light Professional

ako to myslis,s tym ze pockaj ?

tie linky su z januara
lekoklatik
VIP
VIP

Mas pravdu.
Uplne som na to zabudol. Ked som sa naposledy dopocul o XL edition, este bola len v plane.
Moja chyba - http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=Gra ... Edition%29
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

lekoklatik napísal:Mas pravdu.
Uplne som na to zabudol. Ked som sa naposledy dopocul o XL edition, este bola len v plane.
Moja chyba - http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=Gra ... Edition%29
dik za link,bo z toho tesca uz sa vyparila hra :D
Dusan89
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dusan89 »

Ahojte

Chcem sa poradit. Zakupil som si GT5 Academy Ediciu s tym ze som celkom postupil, level 30 zatial prve 3 ob prejdene na zlato, zatial mam otvorene len Aspec a robim NASCAR, chcem sa poradit pretoze aut na kupu je viacero no pri ziadnom sa neuvadza vykon a ked som kupil jedno auto zavod na okruhu som vyhral no klasicka trat je to bez sance, taktiez ani tunit to nejde, poradi niekto ? Tiez vedel by niekto poradit s ktorym autom dokazem vyhrat pretek All Start trat nurinberg, na jedno kolo a mam pocit ze je to v predposlednom este pred Nascar....
Tiez sa chcem spytat Bspec sa otovori az ked prejdem vsetko na zlato v Aspec ? V pripade ze to hravate kludne si ma pridajte PSN Id RyuHayabusa69SK
lekoklatik
VIP
VIP

Nascar auta sa vsetky rovnake. Lisia sa len farebnostou. Ich vykon je rovnaky. Caro nascar pretekov je v tom ako jazdis. Cim jazdis blizsie pri mantineloch tym si rychlejsi. Ked mas pred sebou nejake auto, jazdi za nim co najpresnejsie, budes rychlejsi. A jedine tak to vyhras. Zahraj si najskor licencie, tam by ta to malo naucit, nepamatam si uz presne.

A spec je trieda pre teba ako hraca, cize realnu osobu ktora preteka. B spec je trieda pre pocitacovych pretekarov, avsak ty si ich manazer. To znamena ze si musis najat pretekara, dat mu auto, pustit ho na trat a prikazovat mu ako sa ma spravat (agresivne, ist rychlejsie, pomalsie, etc.). Ked si najimas pretekara, tak si vyberas podla jeho statistik. Myslim ze je tam len ze je bud agresivnejsie, skusenejsi a este asi nieco. Meno pretekara je nahodne, to zmenit nemozes. Kazdym pretekom sa tomu pretekarovi zvysuju staty, rastie levelovo tak ako ty rasties v A spec.
Takze B spec uz mas pristupny, len nemas najateho pretekara.
Dusan89
Amateur
Amateur

Dakujem Ti za objasnenie info ohladom Bspec aj Nascar, urcite to budem zajtra skusat no chcel by som sa ta opytat naklko v Aspec mam takmer vsetko na zlato : priznam sa ze nie uplne legalne, teda v Academy edicii boli aj doplnkove auta, napr jeden jaguar velmi vykonne auto s ktorym som mohol jazdit aj v pretekoch kde su slabsie auta, samozrejme na niektory pretek potrebujem konkretne auto.

chcem sa este spytat budu aj dakar pretek ? :) teraz myslim rally auta lebo nejak som to nepostrehol. Dakujem
lekoklatik
VIP
VIP

GT nie je moc na rally, ale je tam par trati ktore sa hraju ze su offroad. Dokonca je tam (kde mas nascar), nejake rally, ale je to velmi slabe, takze v podstate nie, rally v GT moz nehladaj.
To ze ty mas vykonnejsie auto ako ostatni avsak spraces sa do pozadovanej kategorie nevadi. V A-spec vo vyssich obtiaznostiach budes mat velke problemy niektory pretek vyhrat, to mi ver. Uzivaj si teraz kym mozes, uz to bude tazsie a tazsie.
Dusan89
Amateur
Amateur

Dakujem Ti za objasnenie, velmi sa tesim ze som tu na fore nasiel cloveka ktory hrava GT5 :) na rally som sa pytal preto nakolko som hral aj predosle casti Gran Turisma a viem ze tam bolo nieco obdobne, ako nebolo to ako Dirt2 ale trosku rally bol. Inak k tym autam mas pravu obtiaznost je uz BRUTAL a nestiham, nevedel by si mi este poradit ktore auto je BEST ?

A ak mozem este dotaz, na obale sa pise ze v hre je 1000 aut, no ked pozeram v Dealers tak ich tam tolko urcite neni, viem ze su Premium a standard ktore nie su tak modelovo a graf ako premium ale aj tak, ono auta budu pribudat ako budem prechadzat hru ? lebo toto mi neni uplne jasne ze kde ich najdem, viem ze je este online predaj ale v Dealers to nevidim. Dakujem
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

kupil som si tu hru predvcerom,dost skoro co
ale ide o to,ze v GT Mode sa kde jazdi ? zatal len robim vsetky tie licencie,ale ked si tam naky event bspec tak si tam vyberem jazdca a on tam jazdi,mne sa na to nechce kukat
zatial som jazdil zavod len v Arcade Mode.vysvetlite mi to :)
lekoklatik
VIP
VIP

@Saq: prepni sa do A-spec.

@Dusan: Neviem ti zial poradit najlepsie auto. Kedysi som mal vytipovane, avsak uz som hru predal a tak to nehravam. Viem len ze stalo nieco cez 20milionov.
Auta si v car dealers ci uz v offline alebo online sekcii. Je ich tam cez 1000 - http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5- ... -car-list/
Snazil som sa o achievement Car Dealer, kde musis garaz naplnit 1000autami.
Napísať odpoveď