GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak som dnes skoncil s "daily objective", tie RP ani peniaze za to nestoja, raz som uz splnil to podplatenie policajta, par vybuchov a bolo, dnes to iste, 3x som vyhodil do vzduchu 10 aut a nic, tiez ziskat bounty je dost tazke a nejde len o peniaze, ale za ten cas co tym stratim by som mohol ziskat ovela viac penazi, RP a urcite je to aj lepsie straveny cas ako sa nervoznit s tym zle nastavenymi a zabugovanymi daily objective.

Este som to nespominal, aj vam ked si nastavite aby sa zapinal po starte online zapina story? Skusal som nastavit aj story a tiez story nacitava, je to bug?

Inak pravidelne aspon raz za den mi hra spadne, ukaze sa to okno s detailami, stava sa vam to tiez? Zacalo to az po poslednom update.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Máte fps dropy? skúste vypnúť steam overlay. Mne sa zdá, že mi to pomohlo aj keď ja som mal zapnuté aj steam fps meter.

Stalo sa vám že robíte benchmark a zrazu vám niekto volá? o.O tie FPS zmiznú a máte nejakú misiu? ale v tom mi napísalo že som prilákal políciu :D

Inak tento týpek ma pekné fotky z https://www.flickr.com/photos/berduu/se ... 1960040905 tá panoráma s tou loďou a hneď prvá fotka s tou stíhačkou no nádhera.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak snad najdem to nastavenie, vyskusam, inak ja som skusal vsync a ziadna zmena, no variabilita prostredia ci take nieco pomohlo ked som znizil, predtym som znizoval niektore efekty na high, ale ten rozdiel v grafike bol velky, very high je proste nadhera, ked som to znizil len niekde, nie textury ani tiene, tak to bolo vidiet.

Este odpoved na vlastnu otazku, to nahravanie online, automaticke, funguje to, len najskor pise ze nahrava story a potom sa samo prepne na online, doteraz som stale cakal a tukal (X).

Inak teraz dost hravam Capture, zbieraju sa tam veci, je to super, odporucam, rozne veci treba zbierat, niekde je dobre aj strielat na konkurencnu skupinu, ak su viaceri, je to aj o strategii, niekto zbiera, niekto striela, kradne druhej skupine, niekto strazi, vazne odporucam, len je mozne aby to hrali aj traja, vtedy je to uplne nefer, o tom som uz asi pisal.

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2015, 22:33)
Pridavam stranku so zoznamom aut v GTA V podla pohonu, kedze v jednom eshope to uvadzane nie je, mozno to bude pre niekoho uzitocne, nie su tam ale vsetky auta, pri 4WD chyba napr. Karin Kuruma (Mitsubishi Lancer Evolution X), no dalsie neuvedene auta sa tam daju dohladat.

http://gta.wikia.com/Drivetrains_in_GTA_V
loginsvk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa loginsvk »

Zdravím. včera som pisal, že potrebujem pomoc s GTA5. nejde mi stiahnuť patch. Skúšal som všetko. Nič nepomáha. Myslím si, že viem, kde je problém. Ale neviem to vyriešiť. Preto sa chcem spýtať, či nebudete náhodou vedieť tu. Problém je v tom, že mi bude môj pc brániť k prístupu na server rockstar. Keď dám sťahovať opravný link z rockstaru "http://patches.rockstargames.com/prod/g ... _0_0_1.exe" tak mi nejde. vypíše mi v prehliadači niečo takéto "Unable to connect to the proxy server" nie som doma na PC, tak neviem presne. Stolový pc mám napojený na wifirouter TP-LINK TL-WR842ND prostredníctvom wifi adaptéra TP-LINK TL-WN821N. Ale keď sa to snažím stiahnuť ten istý súbor na notebooku alebo mobile tak to ide, pritom som napojený na ten istý wifirouter. Nevedeli by ste mi poradiť, ako vyriešiť tento problém?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Aky mas antivirus/firewall? Skus pozriet do logov ci to tam neblokuje stahovanie .exe suborov. A ak ano, tak to daj do vynimiek.
loginsvk
Novice
Novice

Antivírus mám NOD32 a firewall netuším. Kde to zistím. A skúšal som to aj s vypnutým firewallom a NODom ale nešlo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak som mal vcera konecne cas hrat chvilu, prva vec, ma nejaky zmysel hrat online freeroam s nahodnymi ludmi? po spusteni hry ma to automaticky hodilo do hry a vzdy ked som niekoho stretol, tak ma zabil. popripade ma vyslovene nahanali aby ma zabili. nebol som schopny spravit ani tie uvodne tutorialove misie.
takze ak freeroam, tak asi len s kamaratmi, tak?

no a som sklamany vyberom domov, dufal som v nejaky dom na plazi, idealne s malym dokom pre lodicku... nic take som nenasiel, otvaraju sa dalsie domy na predaj s vyssim rankom?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Neviete nejaké riešenie? Zdá sa mi ze keď sa tie tiene načítali normálne tak som mal menej fps. (nemám zapnutý žiadny fps meter) ale odhadom sa mi zdá že to ide lepšie keď sa tie tiene načítajú tak ako vo videu ale zas po grafickej stránke je to nepekne.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

aacid: V Online stlač M a nájdi tam Passive Mode. Aktivuj si to a nikto ťa nebude môcť zabiť, no ani ty nikoho nezabiješ, nebudeš môcť vytiahnuť zbrane.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

o tom som si cital, ale passive mode sa vypne akonahle sadnes to auta...
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Nevypína sa to ak sadneš do auta. Budeš pre ostatných priesvitný a aj oni pre Teba.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ok, ja som si cital asi nejake stare informacie.

vyskusam, dakujem.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - stlac M, vyber "enable passive mode" a nemozu ta zabit (edit, tak uz ti pisali - a nie, nevypne sa ked sadnes to auta), to ze kazdy chce zabijat, za to moze aj Rockstar, kedze je za to zvysovanie mentalneho stavu, myslim ze inak to nejde, taktiez denne ulohy za to mozu, "daily objectives", tam sa vyzaduje napr. aby niekoho oznacili a ziskali odmenu za najomnu vrazdu.

Taktiez okrem pasivneho rezimu je mozne pri nacitavani zvolit tusim "join friends", alebo "join crew members", vtedy ta hodi tam kde su nejaki priatelia alebo ludia z tvojej partie, tych vidis oznacenych a mozete spolu nieco vymysliet.

Co sa tyka domov, tiez mi to chyba, ked som kupil lod, tak som myslel ze nieco take tam bude, prip. taka jachta kde by sa dalo aj byvat, tiez ked chcem lietadlo, musim sa trepat az na letisko, neviem ako to je s helikoptermi, ci budu na streche bytov alebo nie. Tiez by ma inak zaujimalo ci bude viac domov, aj ta Michaelova vila s tenisovym kurtom by bola fajn, ale skor myslim ze ine nebudu, mozno v ramci DLC.

Inak vcera som sa stretol s novym typom "hraca", hrali sme Capture, prenasali sme lietadla a po prvom sa ma pyta kde najde dalsie, ja som mu vypisoval, on ze tam nie je a nakoniec to spravil skor ako ja, takze ked sa pytal, mal uz davno to lietadlo, len ma chcel zdrzat, lebo som mal naskok, na konci sa mi vysmieval do mikrofonu.

//autoeditácia príspevku (29 Apr 2015, 18:19)
Dnes som opat mudrejsi, v passive mode do mna niekto zacal strielat a zrazu mi to pridavalo peniaze, myslel som ze to su jeho a ze je to za to, ze do mna striela ked som passive, vsimol som si ze zanechava vrecia s peniazmi, bola tma, ani som poriadne nevidilel, potom som sa pozrel kolko mam a mal som 13 milionov! Tak som na forach zistil ze je to hacker, tak som hned napisal ticket Rockstaru, aby mi to odpocitali a nejak to vyriesili, lebo ini si to nechaju a zrazu budu mat naj auta a zbrane a nebude mozne vyhrat nic...

Neskor som zistil, ze za to moze byt aj ban, ak si tie peniaze nechate, tak si dajte pozor.

Ak ste uz pisali ticket rockstaru, za aky cas vam odpisali? Nechcem teraz ani hrat MP, neviem ci ma nevratia na poziciu aku som mal pred tym utokom a nechcem teda hrat zbytocne, tak hram SP.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

misia boiler suits ked vykradnete obrnene auto s peniazmi pomocou garbage trucku a odtahovky..hra mi padne ked sa mi na konci prepne z franklina na michaela...neviete aky je tam fix?
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

fix je taky ze sa zabijes 3x ako franklin (napr. granatom) a das skip mission. ta hra ma tolko bugov ze az, este dobre ze som hral len demo
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nemusíš sa zabíjať, zrovna včera som to hral. Keď budeš hádzať tie stick bomby, (pri ničení auta s peniazmi, prípadne potom pri ničení smetiarskeho auta), tak ich hádž z auta, nikdy nie "pešo". Normálne ju vyber Tabom a vyhoď z auta.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

V tej misii som mal konkretne problem, ze sa mi prehrievalo CPU (kvoli fixne nastavenym otackam 400rpm na h100 co zjavne nestacilo.. aj ked teploty nepresiahli podla msi afterburner 75 stupnov) a tak mi PC freezovalo, no po tom ako som zvysil otacky tak to slo v pohode a vsetky dalsi tiez ?
Teraz neviem ci to ma nieco spolocne s tym vasim bugom
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ten náš bug je pravidelný, vždy to spadne na jednom mieste, pri prepínaní postavy. Je to známy bug, a riešenie (hneď dve) sme napísali vyššie. Existuje napríklad aj taký o*eb, že to nespadne, pokiaľ to únikové vozidlo zaparkuješ na nejaké konkrétne miesto, ale s tým by som sa nes*al.

Aj keď, raz mi to spadlo v tej misii aj "len tak", možno to má súvis so zabrzdeným chladičom, ako hovoríš. Ale neviem, mám notebook a inak mi to vtedy vôbec nesekalo ani nerobilo problémy.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

loginsvk napísal:cavte, mám problém so spustením hry a to tento: pustím ikonu gta 5 nabehne mi sc a chvíľu sa loaduje a potom mi tam vyskočí hláška od sc The Rockstar Game Sevices are unavailable. Please try again later or check the GTA Online Status page for maintenance and outage notifications: http://support.rockstargames.com/hc/articles/200426246.
Fakt neviem čo s tým. Menil som aj názov správcu vo windowse. Aj som sa pokúšal pustiť hru ako administrátor. a stále to isté. Ako som ale zistil na videach tak v zlozke GTA5 mali ludia 3 EXE subory. playgta5.exe, gta5.exe , gta5lauchter.exe. Mne tam chyba gta5.exe. Neviem ci to nebude blokovať nod32. Neviete mi poradiť ako na to? Za radu pekne ďakujem
no musim povedat ze mam presne ten isty problem ,krabicova verzia ,original , po dlhsom case ze si zahram a hla takato kravina ,uz ma ta hra zacina vazne pekne srat ,aby som pokazde trpol ci sa vobec uraci zapnut ...... :evil:

pozeral som fora a riesenie je zatial pustit exe subor ako spravca ,potom to ide , je podla vas normalne ze hra ako gta 5 ktoru som si ako debil kupil je spustitelna pre mna len vtedy ak pri zapinani dam prava administratora a na zaciatok deaktivujem grafiku ? toto je sen .....
loginsvk
Novice
Novice

CORP mam riešenie.
Keď som vypol antivírus NOD32 tak nepomohlo. Asi tam bolo niečo, čo tomu bránilo aj v offline mode. Tak som ho uplne odinštaloval.
potom

stiahni si toto
1. Social club
http://176.9.81.189/social_club_updates ... 0Setup.exe

2. Patch
http://176.9.81.189/patches/ ( instaluj tú GTA_V_Patch_1_0_331_1.exe )

3. Launchers:
http://176.9.81.189/launcher_updates/ ( instaluj GTA_V_Launcher_1_0_331_1.exe )

Nainštaluj to radšej postupne ako je to označené.

Po spustení ma to pustilo ďalej ale vypísalo mi chybu (code 2) tak som vymazal súbor HOST nachádza sa v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Po opätovnom pustení GTA5 ma pustilo k prihláseniu do socialclubu a aktivácii účtu. A začalo sťahovať patche. Zatiaľ mi sťahuje už 2 patch. Tak uvidím, či nebude ďalšia chyba ale verím, že by to už mohlo ísť.

Keby to nepomohlo tak ešte skús stiahnuť od niekoho kto má funkčnú verziu a nainštalované patchy v zložke update celú zložku x64 a nakopíruj si ju do svojho update ešte skôr ako začneš inštalovať socialclub. a zopakuj celý postup. Poprípade si to nájdi na nete. Ja som to robil aj s kopírovaním x64 ale tak neviem, i to malo vplyv na to.
Napísať odpoveď