GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hensym - vyskusam z toho auta
ropman - zabil som sa 3x ale skipol som len tu prestrelku s policiou..asi som bol vcera vecer pripeceny, ze ma nenapadlo skipnut to pri skratovani garbage trucku :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

loginsvk napísal:CORP mam riešenie.
Keď som vypol antivírus NOD32 tak nepomohlo. Asi tam bolo niečo, čo tomu bránilo aj v offline mode. Tak som ho uplne odinštaloval.
potom. Nod 32 nepouzivam,uz len z pribcipu ze som kupil original nebudem kazdy tyzden nirco preinstalovavat ,mne to cez admina ide :-)

stiahni si toto
1. Social club
http://176.9.81.189/social_club_updates ... 0Setup.exe

2. Patch
http://176.9.81.189/patches/ ( instaluj tú GTA_V_Patch_1_0_331_1.exe )

3. Launchers:
http://176.9.81.189/launcher_updates/ ( instaluj GTA_V_Launcher_1_0_331_1.exe )

Nainštaluj to radšej postupne ako je to označené.

Po spustení ma to pustilo ďalej ale vypísalo mi chybu (code 2) tak som vymazal súbor HOST nachádza sa v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

Po opätovnom pustení GTA5 ma pustilo k prihláseniu do socialclubu a aktivácii účtu. A začalo sťahovať patche. Zatiaľ mi sťahuje už 2 patch. Tak uvidím, či nebude ďalšia chyba ale verím, že by to už mohlo ísť.

Keby to nepomohlo tak ešte skús stiahnuť od niekoho kto má funkčnú verziu a nainštalované patchy v zložke update celú zložku x64 a nakopíruj si ju do svojho update ešte skôr ako začneš inštalovať socialclub. a zopakuj celý postup. Poprípade si to nájdi na nete. Ja som to robil aj s kopírovaním x64 ale tak neviem, i to malo vplyv na to.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vydavaju tolko updatov a poriadne to nic neopravuje. toto switchovanie postav je dost velka chyba. stavala sa mi aj predtym ale nikdy nie priamo v misii takze ma to az tak netrapilo ako teraz
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Neviete čo fixuje dnešný update?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Dobrá otázka akonáhle bude changelog postnem ho tu :)

Dreamer tak si ma predbehol :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Best online experience :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mam jednu skupinu. 4 hraci sme a chceli sme si spravit all in order challange a po 2/5 heistoch pozeram na progress a vidim 0/26. Vie niekto aky postup treba dodrzat pri robeni tohoto achievmentu/challangu?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

....ups tak to nefungovalo ...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

PsychoS - robite to po poradi a leader je vzdy rovnaky? Neviem teda ci je to nutne, ale ked ja zacnem robit heist (mam len prvy niekolkokrat opakovany), tak mi potom vola Lester ze je dostupny dalsi a ked chcem opakovat, musim najskor prerusit Heist, takze je mozne ze ak nerobite v poradi a s rovnakym leadrom, tak by sa to mohlo prerusit. Taktiez ked som mal zacaty heist a omylom som cez random game zapinal iny heist, tak sa zobrazilo upozornenie ze ten moj sa prerusi.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Robime v poradi akurat nie cez Lesterove telefonaty. Takze uz viem kde je pes zakopany.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Robili ste niekto už ten 10 miliónový challenge? My sme s kamošmi spravili 3 Heisty a ja som teraz zistil, že nám to asi nezapočítalo nič, pretože v Stats mám pri Criminal Mastermind 0/26. Čo som sa dočítal na nete, tak štyria hráči by mali najprv spraviť nejaký Heist pre 4 (resp. stačí jeden setup z Heistu), aby ich hra zaregistrovala ako tím. My sme začali Heistom pre dvoch a potom sme pokračovali normálne ďalej. Ale už to dokončíme a uvidíme, či to dáme alebo nie. Keď tak pôjdeme odznova. To je len také upozornenie pre tých, ktorí sa na to chystajú.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja hram stale SP, opakujem, dajte si pozor na hackerov ktori po vas strielaju a pridava vam to peniaze, ja som tak ziskal 13 milionov a teraz cakam kedy odpisu z podpory, po 2 auto-mailoch mi odpisali treti ze to postupuju dalej, takze teraz by uz mala nasledovat normalna odpoved a snad aj riesenie. Mozno by som aj mohol hrat, ale potom by tie obraty boli neprehladne, tak radsej hram SP. Inak hrozi tiez BAN, ak si peniaze nechate a prip. za ne este nakupite drahe auta, potom by to uz bolo zlozitejsie vysvetlovat...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neverím tomu že zato hrozí ban. Keď niekto kto sa nevyzná do takých vecí proste hrá , nájde balíčky s peniazmi tak myslíš že ho to napadne ze to mohlo byt hackom? Blbosť. Zato ban určite nebude
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Na rockstar supporte pisali, ze ak niekomu naskoci vysoka suma za kratky cas, ze to nejaky automat odhali a automaticky da preventivne ban, potom sa to vysetruje. Tiez tam pisali ze viacero hracov za to ban uz dostalo. Samozrejme ide o docasny ban a myslim ze vo vacsine pripadov sa zrusi, ak zistia ze ten hrac za to nemoze, ale ak niekto nevie dobre anglicky, moze to byt problem vysvetlovat, preto som chcel ostatnych varovat.

Niektori hraci dostali aj 50 ci 100 milionov, myslim ze to nemoze len tak prejst, ved to uplne nici hratelnost.

BTW v pribehu som sa zasekol, nie je v tom spoiler, Michael mal ist do leteckej skoly kvoli dalsej misii, tak som siel, presiel som vsetky kola, letecky skill mam maxime, cakal som ako Michael na telefonat, ale nic neprislo, nemam ziadnu hlavnu misiu na mape pre nikoho, len vedlajsie, neviete ako dalej?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neostavaju ti setupy na heist? Nepamatam si ci sa to zobrazovalo ako hlavna misia alebo ako setupy a az potom hlavna.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, len otazniky co su Strangers and freaks, ziadne pismena, posledne co bolo po hlavnej misii, ze si ma Michael dat par lekcii v leteckej skole, spravil som vsetky, teraz som tam s nim isiel znova, odisiel a cakal 10 minut a nic, Michael nema ziadne misie, ostatni maju len tie otazniky.

Inak hladal som aj cez google, ale zatial nic, nasiel som len ludi s rovnakym problemom, rady co im dali mi nepomohli.

EDIT: nasiel som toto, ale tiez nic konkretne...

https://support.rockstargames.com/hc/en ... hool-early

Tu je viac rad, vela frustrovanych hracov tam je, hlavne rady su s Franklynom ist to shooting shcool, ale az ked mu zavola Trevor, ale castejsie radili prejst vretky vedlajsie misie, otazniky a prepnut na Franklyna a cakat na sms ci telefonat od Trevora, toto vyskusam.
gouster3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gouster3 »

Rozbeham to (na 800x600, minimum textury, distance...)?
Mam 7GB Ram
Grafiku: Nvidia GTS450 (1GB)
CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2x2.93GHz (takt na 3.3GHz)

Ramka a Grafika by to mali zvladnut, ale CPU som si nie isty, nesplna min. poziadavky.
Chceli aspon stvorjadro 2.4GHz. frekvenica neni problem...

Co myslite?

P.S. Dufam ze som to zaradil spravne. :/ Ak nie, tak sa velmi ospravedlnujem.
Prílohy
Sysinfo.zip
Vypis DxDiag a Windows Index
(167.85 KiB) 27 stiahnutí
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Vyšiel nejaký nový patch 1.0.350.2 s veľkosťou cca 353MB. Mohol by ho niekto s rýchlym uploadom prosím nahrať na napr. Mega alebo Mediafire? Kamarát nemôže sťahovať cez launcher. Vždy sa mu vypne celý net po pár sekundách. Veľká vďaka za ochotu.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

gouster3: Moja E8400 taktovana na 3,6 Ghz to rozbehala
Napísať odpoveď