ináč, vidím, že niekto z hojka ma porazil v čase
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
PCSS má svoje bugy
ale nevadí...počas závodu som dorobil staminu na stovečku, tak to asi dnes dám ešte raz 
Tak som sa dostal aj ja ku kupe, konecne som to nasiel za pre mna prijatelnu cenu. "Demo" som skusal a slapalo to pekne, moc som to ale nehral, nebol cas. Teraz som to mal pustene dlhsie a po chvilke sa objavili drobne zaseky, hlavne pri jazde autom. Uz sa to tu tusim aj riesilo, nasiel som nejake udajne fixy, tak to musim pozriet. Ked sa trosku rozkukam, snad sa privtriem na nejaky ten Heist 
-
ice holmvik
Amateur
Nestava sa vam niekedy v gta online, ze vasa postava zamrzne? Hra pritom funguje, ziadny crash, dostanem sa aj do Pause menu, ale s mojim hracom nepohnem a na nic nereaguje.
(Stalo sa mi to 2x, ked som vstupoval do garazi. Len tak tam ostal stat.)
Sem tam sa stava ze postava zamrzne pri nastupovani do auta. Preco? To este neviem. Ale povedal by som, ze asi laguje server tak ma spomalene reakcie na taketo pohyby. Ak ma niekto skutocny dovod nech napise.ice holmvik napísal:Nestava sa vam niekedy v gta online, ze vasa postava zamrzne? Hra pritom funguje, ziadny crash, dostanem sa aj do Pause menu, ale s mojim hracom nepohnem a na nic nereaguje.
minimálne prehodiť raw input na direct input v keyboard/mouseKufor napísal:Tak som sa dostal aj ja ku kupe, konecne som to nasiel za pre mna prijatelnu cenu. "Demo" som skusal a slapalo to pekne, moc som to ale nehral, nebol cas. Teraz som to mal pustene dlhsie a po chvilke sa objavili drobne zaseky, hlavne pri jazde autom. Uz sa to tu tusim aj riesilo, nasiel som nejake udajne fixy, tak to musim pozriet. Ked sa trosku rozkukam, snad sa privtriem na nejaky ten Heist
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2015, 16:14)
a xh4wk
PCSS robí toto a nePCSS, takže napríklad softest nastavenie
Skusal som, nepomohlo. Okrem toho som skusal vypnut Vsync v hre a zapnut adaptive vsync, tripple buffering a maximum performance cez control panel, zakazat ci vypnut nejake nvidia sluzby, vypnut Shader Cache, nastavit prioritu GTA.exe na high, aj Launcher na low... Hra ide pekne, okolo 50 fps, ale po nejakom case (odhadom mozno pol hodinka/tristvrte) sa objavia tieto zaseky, pri kazdom z nich sa naraz znizi aj vyuzitie grafiky, kludne na nejakych 20 - 30 %. Je to nieco taketo -DropDead napísal: minimálne prehodiť raw input na direct input v keyboard/mouse
-
ice holmvik
Amateur
Ako to potom riesis? Mas nejaky trik, ako to znova rozbehat? alebo restartujes cele gta?PsychoS napísal:
Sem tam sa stava ze postava zamrzne pri nastupovani do auta. Preco? To este neviem. Ale povedal by som, ze asi laguje server tak ma spomalene reakcie na taketo pohyby. Ak ma niekto skutocny dovod nech napise.
Chvilku pockam.
Kufor napísal: Skusal som, nepomohlo. Okrem toho som skusal vypnut Vsync v hre a zapnut adaptive vsync, tripple buffering a maximum performance cez control panel, zakazat ci vypnut nejake nvidia sluzby, vypnut Shader Cache, nastavit prioritu GTA.exe na high, aj Launcher na low... Hra ide pekne, okolo 50 fps, ale po nejakom case (odhadom mozno pol hodinka/tristvrte) sa objavia tieto zaseky, pri kazdom z nich sa naraz znizi aj vyuzitie grafiky, kludne na nejakych 20 - 30 %. Je to nieco taketo -
Mal som to isté, nejak to samo zmizlo. Síce som skúšal rôzne fixy, tak zrejme nejaký pomohol, ale už si netrúfam povedať ktorý.
Záťaž gpu som nesledoval, ale na starom booku som mal toto isté, že pri sekaní to znižovalo využitie GPU, bolo to kvôli CPU bottleneckingu, respektíve nepomerne slabému procesoru ku GPU. Ale to nebude tento problém, toto je zjavne problém v hre, lebo to robí aj ľuďom na top strojoch.
Pisali ste uz niekto ticket na rockstar support? Uz je to 8 dni co som im pisal, zatial odpisali len automaticke odpovede, parkrat som im uz pisal co je s tym, ale ziadna normalna odpoved este neprisla. Najblizsie im napisem ze chcem spat peniaze, ked nevedia z uctu za 10 dni odpisat sumu vo virtualnej mene, mozno potom odpisu.
Inak, zistil som, ze sa neda uniest vlak, v misii to slo, ale ked som prave na jednom pristal s padakom, vlak nik neriadil a nedali sa ani otvorit tie dvere, skoda, su to malickosti, policajne, hasicske a zachranne misie tiez chybaju, toto je GTA a myslel som ze tam toho bude viac. Teraz to vnimam inak, kedze online hrat nemozem...
Inak, zistil som, ze sa neda uniest vlak, v misii to slo, ale ked som prave na jednom pristal s padakom, vlak nik neriadil a nedali sa ani otvorit tie dvere, skoda, su to malickosti, policajne, hasicske a zachranne misie tiez chybaju, toto je GTA a myslel som ze tam toho bude viac. Teraz to vnimam inak, kedze online hrat nemozem...
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej poslal. Nahral som im cheatera, mali video, jeho meno atď no neriešili to, teda aspoň mi nedali o tom vedieť
keď má truckerku, tak tie dlhé vlasy aj s tou bradou mu celkom padnú
ináč, čo sa týka armoru, idete stále do toho najdrahšieho ? lebo ja si nie som už istý, či to si netreba vyberať taký, ktorý naozaj treba...napríklad čisto najlepší proti strelám, či ?
ináč, čo sa týka armoru, idete stále do toho najdrahšieho ? lebo ja si nie som už istý, či to si netreba vyberať taký, ktorý naozaj treba...napríklad čisto najlepší proti strelám, či ?
DeJF - ako dlho to trvalo? Pisal si aj ze ti dal nejake peniaze a potrebujes sa ich zbavit, alebo nie? Mozno ked si priamo nic neziadal, tak mu dali ban a neodpisali, mozno sa na to vykaslali, ale ja potrebujem odpocitat tie peniaze a uz mi odpisali ze to posunuli na prislusne miesto, bol to clovek s menom, no odvtedy nic.
Mozno by som aj mohol hrat, ale neviem aky by som mal prehlad ak by som minal peniaze na zbrane a zaroven ziskaval za vyhry, pri heistoch by som ziskal aj viac, bolo by tazke to prepocitavat, kolko mozem minut a tiez po pripadnom bane by sa to dlhsie riesilo.
Mozno by som aj mohol hrat, ale neviem aky by som mal prehlad ak by som minal peniaze na zbrane a zaroven ziskaval za vyhry, pri heistoch by som ziskal aj viac, bolo by tazke to prepocitavat, kolko mozem minut a tiez po pripadnom bane by sa to dlhsie riesilo.
-
DeJF
Addict
Ja som nedostal žiadne peniaze. Dotyčný mal godmod a lietal po mape
. Ja byť na tvojom mieste tak hrám normálne ďalej a neriešim to.
Tak hral som doteraz pribeh, ale uz som ho presiel, no ked som tak dlho caka, tak teraz to nechcem prerusit, vazne vsetko prepocitavat, co si mozem kupit, co nie, prip. ak by som pouzil tie peniaze, nakupil a vylepsil auta a potom mi to zrusia - navyse tie peniaze NECHCEM, nebavilo by ma to hrat, chcem si na to zarobit, uzit si slabsie auta a postupne vsetko vylepsovat, takto s milionmi sa vytraca zabava aj hratelnost, uplne.
-
DeJF
Addict
načo chceš riešiť blbosti typu že prepočitavanie? ty si si tie peniaze nenahackoval, dostal si ich. Písal si im ticket serú na teba tak čo riešiš? Normalne hraj.
Lenze mam zle skusenosti a mam pocit ze keby som ich pouzil, uz by ich chceli odpocitat a nebude z coho tak dostanem ban a bude sa to natahovat este dlhsie. Navyse, ja ich vazne nechcem.
-
DeJF
Addict
Tak čakaj, možno sa raz dočkáš 
Zajtra im napisem ze chcem spat peniaze ak mi nevedia 10 dni pomoct, prip. napisem dalsi ticket ako reklamaciu predosleho, neviem co ine robit, minut tie peniaze by mozno nejak slo, nakupit naboje a vystrielat do vzduchu, mozno rakety, s tymi by to slo ryhchlo, ale mam pocit, ze nasledne by mi odpocitali miliony a bol by som v minuse alebo by bol ban.
Co mi odporucate? Chcel som napisat do podpory, na to ich forum, ale nejde to, som registrovany menej ako mesiac.
Co mi odporucate? Chcel som napisat do podpory, na to ich forum, ale nejde to, som registrovany menej ako mesiac.