nemali by sa náhodou dať odhodiť s F10?PsychoS napísal:Ani nevies ako rad by som sa zbavil vsetkych zbrani a mal na kazdom slote len jednu. Okrem vybusin.
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Dik za tip, F10 ale odhadzuje naboje, F9 odhadzuje zbrane, u mna to fungovalo, ale potom mi napisalo ze som odhodil uz privela zbrani a nejde to dalej, ale neskor to snad pojde, snad to tak aj zostane.
EDIT: tak asi to vazne funguje, F9, snad to vydrzi aj po vypnuti hry, dik este raz za tip.
EDIT: tak asi to vazne funguje, F9, snad to vydrzi aj po vypnuti hry, dik este raz za tip.
Ja som vyhadzal zbrane a po loadingu som ich mal spat.
ano zbrane sa vratia naspät, ak ich vyhodite v misii tak po misii ich mate naspäť a ak sa vyhodia v lobby tak po prejdeni do inej lobby alebo misie sa tiež vrátia.
neviem zatial o nejakej moznosti ako sa ich zbaviť
tiež by som sa ich chcel zbaviť
neviem zatial o nejakej moznosti ako sa ich zbaviť
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
potrebujem vediet ako sa zapina klakson (trubenie) a ako sa da čupnut.nevedel som na to prist
dik
Klaksón je E a čupnutie nejde, iba stealth, čo je CTRL. Ak si to teda nemenil, malo by to byť takto, keďže to sú default klávesy.
Zbrane sa nedajú dať preč. Môžete ich niekomu dať alebo vyhodiť na zem, no vrátia sa vám späť. Zatiaľ nie je v hre možnosť, ako sa zbaviť zbytočných zbraní, ktoré nechcete. Snáď R* pridá takúto možnosť neskôr do hry.
Zbrane sa nedajú dať preč. Môžete ich niekomu dať alebo vyhodiť na zem, no vrátia sa vám späť. Zatiaľ nie je v hre možnosť, ako sa zbaviť zbytočných zbraní, ktoré nechcete. Snáď R* pridá takúto možnosť neskôr do hry.
-
Yos
Professional
Dnes na nas vyletel kamionista so znamym prizvukom 
Tie zbrane, vazne to nefunguje, tiez som na to prisiel.
Vlastne by stacilo aby sa najlepsia alebo posledna pouzita nastavila predvolene v slote, aby nebolo nutne to stale menit.
Vlastne by stacilo aby sa najlepsia alebo posledna pouzita nastavila predvolene v slote, aby nebolo nutne to stale menit.
ako je to presne s tým rozdielom medzi GTA V Rockstar a GTA V Steam ? tak či tak to ide cez Social Club takže všetci móžu hrať spolu nie ?
Áno, obe verzie idú cez Social Club, takže hráči môžu spolu hrávať.
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2015, 13:56)
Dnes vyšiel ten nový update. Kamarát, čo má DVD ho už má, ja čo to mám cez Steam, tak ho nemám. Nemohol som sa napojiť na jeho lobby. Gratulujem Steam.
// Ok, reštartoval som Steam a už mi to sťahuje 816.2MB update.
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2015, 13:56)
Dnes vyšiel ten nový update. Kamarát, čo má DVD ho už má, ja čo to mám cez Steam, tak ho nemám. Nemohol som sa napojiť na jeho lobby. Gratulujem Steam.
// Ok, reštartoval som Steam a už mi to sťahuje 816.2MB update.
hej, práve mi to ťahá, lenže môj má 513MB..
a pozerám patch notes
https://support.rockstargames.com/hc/en ... ox-360-PC-
náááájs...
pre online:
- niečo s autami - nerozumiem, či nové do hry alebo nové autá na webové stránky
- nové tetovačky
- STOVKY kusov nového oblečenia !!!
- nové aktivity v apartmánoch
- vraj zmenený dizajn stránok?
potom milión fixov
a iné...
a pozerám patch notes
https://support.rockstargames.com/hc/en ... ox-360-PC-
náááájs...
pre online:
- niečo s autami - nerozumiem, či nové do hry alebo nové autá na webové stránky
- nové tetovačky
- STOVKY kusov nového oblečenia !!!
- nové aktivity v apartmánoch
- vraj zmenený dizajn stránok?
potom milión fixov
a iné...
Aj Vám sa po update zresetovali všetky vylepšenie z áut ? Najprv som si myslel, že len to tak nastavilo a keď pôjdem do tuning garáže tak si to tam všetko nahodím naspäť. No nie, musím si to znovu kúpiť a to sa mi moc nepáči......
EDIT:/ Už ich mám ako predtým, no poriadne som sa zľakol.
EDIT:/ Už ich mám ako predtým, no poriadne som sa zľakol.
Kamarátovi sa raz stalo, že mal čierne Zentorno, také ako keď ho prvýkrát kúpil. Reštartoval hru a fixlo sa to, potom mal všetok tuning, ktorý mal na aute.
Keď si na nete kúpim auto, zaparkujem ho do garáže a uložím hru. Môžem sa ísť s ním potom vyblbnúť, keď tak ho aj zničiť, a nemať starosti, alebo sa mi potom vymaže a musím ho vždy vrátiť do garáže?
Bojis sa ako ja. Mozes snim vsetko. Dokym ho nepredas. V pripade ze ho znices tak si zavolas na cislo poistovne tak ti daju nove. A to plati aj pre kradnute auta ktore poistis.
-
DeJF
Addict
Mam pocit že to bolo skor mierene na single ako na online
http://media.rockstargames.com/broadcas ... S_web.html
Akcie na tento vikend pre GTA Online, zaujimave hlavne 2x RP za zavody, 2x peniaze za Adversary mode, odporucam hlavne Hasta la vista, apartmany v akcii, exkluzivne tricka v krabiciach, vyhry a dalsie...
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2015, 15:32)
Tak mi odpisali ze uz odobrali tie peniaze od hackera z druhej postavy, siel som to skontrolovat a nielen ze neodobrali, ale teraz sa neviem pripojit na prvu postavu, stalo sa mi to aj predtym, ale neslo prepnut na druhu, takze je vikend s roznymi akciami a ja nemozem hrat, navyse vsade su sami hackeri a hraci ktori len co sa pripojim zobru hackerov o peniaze, neviem co je horsie.
Akcie na tento vikend pre GTA Online, zaujimave hlavne 2x RP za zavody, 2x peniaze za Adversary mode, odporucam hlavne Hasta la vista, apartmany v akcii, exkluzivne tricka v krabiciach, vyhry a dalsie...
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2015, 15:32)
Tak mi odpisali ze uz odobrali tie peniaze od hackera z druhej postavy, siel som to skontrolovat a nielen ze neodobrali, ale teraz sa neviem pripojit na prvu postavu, stalo sa mi to aj predtym, ale neslo prepnut na druhu, takze je vikend s roznymi akciami a ja nemozem hrat, navyse vsade su sami hackeri a hraci ktori len co sa pripojim zobru hackerov o peniaze, neviem co je horsie.
-
Kok
Light Professional
treba vydrzat.. steam sales ako obvykle so sebou prinasaju kadejaku zberbu co si potrebuje vyskusat kody a pripravit tym o zabavu dalsich hracov ...
Inak dalsi problem su misie, napr. auto pre Simeona, to zelene, ked ho aj niekto zoberie, tak cestou ho niekto odpali, odmenu neziska nikto a je to len strata casu, predtym bolo mozne aspon mat zapnuty passive mode, ale teraz to uz nejde, takze dostat sa k Simeonovi cez polku mesta je nemozne.
No aj nieco pozitivne, podarilo sa mi zobrat ten specialny balicer, $, RP, specialne tricko a minigun, je to zaujimave, tricko som este nevidel, minigun by sa mi spristupnil asi o 13 urovni, ale pre niekoho ineho to moze byt este zaujimavejsie, inak len par sekund po tom, co som balicek zobral, ma zabili, takze som to stihol len tak tak.
Stale odporucam vynechat tento vikend heisty, dat si pauzu a hrat zavody za 2x RP a Adversary mode, hlavne Hasta la vista za 2x viac penazi.
No aj nieco pozitivne, podarilo sa mi zobrat ten specialny balicer, $, RP, specialne tricko a minigun, je to zaujimave, tricko som este nevidel, minigun by sa mi spristupnil asi o 13 urovni, ale pre niekoho ineho to moze byt este zaujimavejsie, inak len par sekund po tom, co som balicek zobral, ma zabili, takze som to stihol len tak tak.
Stale odporucam vynechat tento vikend heisty, dat si pauzu a hrat zavody za 2x RP a Adversary mode, hlavne Hasta la vista za 2x viac penazi.
Alebo nehrat to vobec, ak to ma byt plne hackerov,to len nasere cloveka