GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Zas to nie je tak zle, bezne hry, heisty su prakticky bez hackerov, ti ovladaju tie miestnosti kde je cele mesto, teda "sessions", tam sa obcas objavia velke objekty v strede mesta, figurina na hlave a pod., alebo zemetrasenia, ale nie je to az tak zle, skor ma otravuju vsetci ktori tam bedakaju a zobraju o peniaze od hackerov, aj ked tam ziadny nie je.
-
Kok
Light Professional
inak co myslite, pojde este V v summer sale dole ? chcem si kupit steam verziu tak ze ci cakat alebo je spravny cas
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nepojde. Rockstar naschval odstranili GTA V zo steam store pre akcie, nech nie su na to zlavy.. Su zlavy iba na tie bundles, kde vlastne ajtak platis plnu sumu za GTA V.
mhm...až včera som si uvedomil, že už nikdy neuvidím trevora takto
všimli ste si ? teraz má maximálne bajuz alebo strnište
takže teraz má strnište a oholenú hlavu
-
Runes
Addict
lol vyzera jak forest gump ked bezal lebo mal chut bezatDropDead napísal:mhm...až včera som si uvedomil, že už nikdy neuvidím trevora takto
-
Yos
Professional
Nemate niekto navod, ako predist dropovaniu FPS pri pocuvani vlastnej hudby? Skusal som uz vselico, co bolo spominane na roznych forach, no mne, ani kamaratovi zatial nic nepomohlo.
Niekto tu nieco spominal, skus si to nalistovat spat. Alebo hladaj prispevky od dreamera. On to myslim spomenul niekde.
-
Yos
Professional
Práve aj to som skúšal čo popisoval post2164113.html?hilit=%20gta#p2164113 , ani to nepomohlo.
Tak sa vykasli na vlastnu hudbu ako ja
pripadne si ju pusti zvlast v prehravaci.
Co konkretne si skusal? Ja uz pocuvam len vlastnu hudbu a funguje to, mozno to chce restart po zmene, ale hlavne je mat hru na instalovanu celu na inom disku ako vsetky skladby a pouzil len odkazy na priecinky kde je hudba, potom rychly sken a vypnut auto-sken.
skusal som si davať cestinu od xzone.cz mam oreginalku a vyskakuje mi tam toto stale. Vie mi s tym niekto pomoct

Mas aktualnu verziu cestiny? Tu pisu, ze to na verziu 372.2 aktualizovali 11.6. http://gtav.lokalizace.net/
V online ti to aj tak asi nepojde...
nie asi,ale urcite
super diky stiahol som tu novsiu verziu už mi to ide dikyGothaR napísal:Mas aktualnu verziu cestiny? Tu pisu, ze to na verziu 372.2 aktualizovali 11.6. http://gtav.lokalizace.net/
-
DeJF
Addict
brotip
Ak ta zrazu prestane pripájať na social club tak to je kvoli češtine, ked budeš chciet hrat online musiš ju deaktivovať
Ak ta zrazu prestane pripájať na social club tak to je kvoli češtine, ked budeš chciet hrat online musiš ju deaktivovať
Má vôbec význam kupovať si túto hru ak nemám "Ultra Gaming Machine"(i3 4010u, nVidia 840m, 4GB Ram)?
-
guess.whoo
Redeemer
stiahni si demo, vyskusaj a uvidis
-
Bad.boy
Medium Professional
Na i5 4200u a 840m to slo okolo tych 25-30fps stabilne na medium az high
samozrejme to niekde slo aj 40+ ale pod tych 25 takmer nikdy. Takto som to presiel cele a nemal som pocit trhania, neplynulosti (samozrejme 60fps je 60fps
). Ak ti to staci takto tak smelo so toho.