GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa Yos »

UN2552 napísal:Ako mam stahovat plnou rychlostou cez ten ich launcher ? Mam verziu cez SocialClub nie cez steam. Ide to proste maximalne 300kb/s a to tak ze zacne stahovat vyskoci na 300kb/s a postupne klesa a napise "Connection to Download server lost reconnecting." vobec neviem ako to opravit :(
Skus stiahnut program Ultrasurf. Zapni ho. V nom zaskrtni tretiu zemegulu, ako treti server a zapni Social Club.
Cez tento program mi to nasledne islo full rychlostou.
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

Nikto my neviete poradit s mojim problemom? Safe mode trochu pomohol ale aj tak sa po case objavia lagy v aute; sice už nie ako predtým ale stale pretrvávajú. Btw ako je možne že hra beží na FHD pomaly lepšie ako na 1366x768 cca na rovnako pritom ten rozdiel v rozlišení je markantí! Teda pre moju gpu určite...
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Svojho casu som mal tiez take minizaseky, stuttering pri jazde autom, trochu mi vtedy pomohli starsie ovladace. Dlho som ale nehral, takze neviem, ako je to u mna teraz...
Cyber
Expert
Expert

Ovladace mam najnovšie tak fakt neviem a v mojom pripade su to neni minizaseki ale skor az take celkove spomalenie.. Pozitok z hry je potom dost mizerní , inak by som to neriesil..
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Par stran dozadu som pisal, ze GTA malo problem s najnovsim driverom od NVIDIE. Na tvojom mieste by som skusil nainstalovat starsiu verziu tohto drivera a otestovat nasledne ako ti to bude fungovat.
Cyber
Expert
Expert

Viem ze vysli aj jedny starsie konkretne pre gta v mozem aj tieto ?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kludne vyskusaj. Vylucis potom moznost, ze moze byt prave v tomto problem.
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdar, ked chcem nainstalovat cestinu vyskoci mi toto, nevie niekto co s tym ?
ked dam pokracovat tak...
Prílohy
gta 555.jpg
gta 555.jpg (31.59 KiB) 1502 zobrazení
gta 5555.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Inak mne to tiez pomerne casto posekava, mozno su to ovladace, nie je to tak zle, aby som potreboval downgrade, ale myslim ze to moze byt ovladacmi.

BTW nenacitava sa mi pri starte special event, ma to asi iny nazov, no pri lowriders aj predoslych to fungovalo, ale ked si teraz zvolim ten event s Y na gamepade, tak ma vzdy hodi do garaze, vcera aj predvcerom, takze sa nemozem dostat do toho special event, vam to funguje?

//autoeditácia príspevku (31 Okt 2015, 22:25)
Opravujem, ide o "featured playlist" pri starte hry.

//autoeditácia príspevku (31 Okt 2015, 22:29)
OK, tak treti den to uz konecne funguje, az teraz som to spustil...
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Teraz som na nový systém nainštaloval Gta 5, s tým že idem pokračovať v hraní tam kde som skončil. No pri spustení hry začínam od znova. To vážne musím pokračovať od začiatku a nijak sa moje save nesynchronizujú z ich social clubom?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

To je zvlastne, na nete po prihlaseni mi vypisalo percenta pribehu aj dalsie detaily. Kazdopadne ja si vzdy save game-y zalohujem. Napadlo ma este, ci nie je moznost nahrat ich z netu nejak, niekde?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja mám na socialclube taktiež svoj postup po prihlásení na nete. No pri spustení hry hrám od znova. To neviem, nič som o tom ešte nenašiel.
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Chlapi :) Aj vy mate take prepady fps ked idete rychlo autom tak mam prepad zo 60 na 30 fps a je to dost neprijemne ked to tak stale pada.PC mam celkom dobry: Intel-i5 4690K 3.50 GHZ, 8 GB RAM Kingston 1 600 Mhz,Nvidia GTX 760 2 GB.Neviem ci je to mojim PC alebo je to chyba hry ale tipoval by som to skor druhe.A inak neviete nahodov kedy asi vyjde to Story DLC ak vobec to niekedy vydaju ? Uz to slubuju 2-3 roky a nic ani naznak oznamenia.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Kedze to nebolo este ani oznamene, tak ti nikto nepovie kedy to asi vyjde
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

@packie34

problem s FPS dropom ako popisujes ma viacej pouzivatelov mne to tiez robilo a kamaratovi takisto co ma podobnu zostavuj ako ty, skus v grafickom nastaveni zapnut Vsync full nam to problem vyriesilo.
FPS ti lockne na MAX 60fps ale hra ide plynulo
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

EmTeK: Takze to bude asi chybou hry :) Noo aspon nie som sam s tymto problemom.Urcite skusim ten Vsync zapnut na Full ale zase nechcem prekracovat pamet na grafike aby mi to nahodov nesekalo ku tomu,sak vies.Cheateri na GTA On-line su stale ci sa to nejako vobec riesi ci nato Rockstar z vysoka seru ? Casom by som chcel kupit nejaku GTX 980/970 4 GB grafiku len neviem ktora je dobra lebo vacsinou v minusoch pisu ze na takych piskaju cievky a su navyse drahe jak slak.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Cheateri ci hackeri su stale, v poslednych dnoch, tyzdnoch je ich dokonca viac, ani sa poriadne nedaju zahrat tie nove eventy, clovek sa trepe cez polku mesta, caka na zaciatok a potom ho hacker zamrazi, zabije, ci sa teleportuje a ukradne mi vozidlo ci kufrik ktory som tazko ziska, samozrejme su nesmrtelni, prip. na hlavu davaju divne veci, naposledy vianocny stromcek, myslim ze niekde zverejnili nieco nove, lebo tych hackerov je ovela viac ako predtym. Najhorsie je, ze sa nedaju nahlasit, zabiju vsetkych tak ze zneuziju nick ineho hraca, takze potom ludia nahlasuju toho nevinneho hraca a tak maju r* aj tazsie to zistit, kedze maju nasobne viac hlaseni a skoro vsetci nahlaseni nie su hackeri, takze nahlasenia im nepomozu, skor naopak.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

toto je fakt smutne ze to nevie rockstar vyriesit... hru som kupil primarne kvoli online (kedze singleplayer som mal prejdeny z xboxu) ale po par tyzdnoch som to vzdal prave kvoli takymto problemom. clovek by povedal ze to uz bude davno vyriesene, ved uz je to viac nez pol roka od releasu... ale hlavne ze mame lowridery...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem ako je to u vas, no v mojom pripade je stretnutie cheatera v session velmi ojedinele. Naposledy asi pred tyzdnom a pol, ked zakilloval naraz celu session a potom im rozdaval cash. Najviac ma ale dostalo to, ze snim ludia komunikovali cez verejny chat v session, ze kde im ma dat peniaze, respkt. kde sa nachadza, aby im mohol dat cash a ti ludia mu este dakovali, ze je cheater/hacker :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne tak, vela ludi doslova zobroni cely den a vyhladava hackerov, zabije vsetkych a oni zacnu zobronit o peniaze, isty cas vsade kde som isiel a menil som miestnosti kvoli nim casto, tak len som prisiel a uz po par sekundach zobraci zobrali, stale, vsade! Teraz uz zacinaju ne-hackeri spolupracovat s hackermi, teleportuju sa navzajom, pomahaju si a pod.

Teraz ma napadlo, ja casto nahlasujem hackerov, ale jeden hrac mi teraz napisal, ze je lepsie ich KICKovat, potom ich daju do bad-sport miestnosti - no a mam pocit, ze ja som tam tiez, mozem to zistit ci ano? Dovod je ten, ze si neodpustim poznamku na hackerov a ti ma nasledne mozu vykopnut, staci im 1 hlas, proste vsetci sa akoby odhlasia, ale to skor mna vykopne.

Takze odporucam ticho vykopnut hackera, nepisat nic do chatu, nikdy, prip. si opytat peniaze a tak zistit kto je hacker, tiez sledovat mapu, tam je dobre vidiet ak sa niekto teleportuje, tiez skusat strielat na hraca, taky co nie je pasivny tak hned vidno ze je nesmrtelny, ani sa nehybe, potom nahlasit a hned potom vykopnut, kick. Prip. su este sukromne miestnosti.

Ak by niekto nevedel, tu sa da nahlasit a kicknut hacker, nastavenia vedla mapy:

Online > Players > hrac a Report alebo Kick

A prosim, prestante podporovat hackerov, nepytajte peniaze, Pacific heist zahrat parkrat alebo ine misie a mate aj miliony za jediny den ci vikend - a hlavne to je aj zabava, narozdiel od zobrania.

//autoeditácia príspevku (13 Nov 2015, 17:36)
Dosla mi trpezlivost, prakticky sa uz neda najst session bez hackerov, neviete ci sa da nejak pozvat do uzavretej session viac ludi naraz, vsetkych priatelov alebo clenov crew, nie len po jednom? Alebo nemate tip ako vytvorit alebo sa pridat do session kde je viac ludi, kvoli eventom a nie su tam hackeri?
Napísať odpoveď