GTA V - vseobecna diskusia
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Predpokladam, ze od takej 21, ak sa pozbieraju styria ludia.
-
p4ra
Redeemer
Cool. Dovtedy by som mal byt doma, som in. Inak in-game VoIP alebo TS? TS myslim nemam nainstalovany, tak aby som sa zariadil dovtedy.
-
Yos
Professional
Preferujem TS, mam aj miestnost pre pripad.
-
p4ra
Redeemer
Stalo sa mi to sice davnejsie a uz sa nepamatam, ako som to vyriesil. A Google mi nepomohol.
Zaseknuty som s Franklinom v SP - neviem sa prepnut na inu postavu, ked idem na vrch tej vysokej budovy za Domom pre misiu, nezacne ju. Neviem, ako sa posunut dalej? Tipy? Dik.
Zaseknuty som s Franklinom v SP - neviem sa prepnut na inu postavu, ked idem na vrch tej vysokej budovy za Domom pre misiu, nezacne ju. Neviem, ako sa posunut dalej? Tipy? Dik.
Uz sa nepamatam, vyskusaj tie info v nastaveniach, posledne konverzacie, tam by malo byt co mas robit, prip. vyskusaj specialne fora pre GTA.
mohli by spravit graficky update aj pre konzoly
tie rastliny su famozne
-
p4ra
Redeemer
To aku grafiku chce? 
Podla mna na su to texturove mody. Na nete je ich kopec a vazne skrasluju celu hru.
na obrazkoch to vyzera podstatne lepsie nez v pohybe:
-
Runes
Addict
BTW jak ot je s ulohami take tie mimo hlavneho pribehu ked ich neplnim pridem o ne alebo budu ma cakat ?
Lebo dost ma stve ten progres ze uzchcem skoncit idem si do domu spravit SAVE a tam sa pusti video a dalsia misia :S cize musim dohrat tu
-
p4ra
Redeemer
Neprides o nic. Eventuelne musis spravit vsetky, ak nechces mat pri prepinani cislo pri postave, ktore zobrazuje pocet tvojich misii.
PS: Moj problem (vyssie) so zaseknutim sa mi podarilo vyriesit. Jednoducho musel prejst den v hre, aby to pokracovalo dalej samo.
PS: Moj problem (vyssie) so zaseknutim sa mi podarilo vyriesit. Jednoducho musel prejst den v hre, aby to pokracovalo dalej samo.
dobru hovadinu si napisal, napr pre mna boli misie v SA najlahsie v celej serii, s takym liberty city sa to ani neda porovnavatkjh napísal:Podla mna su vsetky tie nove GTA-cka neskutocky brak, pocnuc dielom co nasledoval po SA
OK, tak idem hrat po mesiacoch heisty, lebo myslim ze 10 milionov ktore mam mi na to stacit nebudu, dik za info, mam newsletter, ale chodi mi s oneskorenim a nie vzdy, neviem preco...
-
Runes
Addict
Cafte no tka po par dnoch hrania ma trapi par veci 
to si fakt nekupim hotdog len tak s toho stanku na ulici pripadne do fastfoodu sa nedostanem ?
to sa neda os...kat daka slapka ?
cajti ma fakt chcu za kazdu cenu zakillovat ?
sravil som missiu s ponorkou da sa ta ponorka dade najst aj po misii na mape ?
to si fakt nekupim hotdog len tak s toho stanku na ulici pripadne do fastfoodu sa nedostanem ?
to sa neda os...kat daka slapka ?
cajti ma fakt chcu za kazdu cenu zakillovat ?
sravil som missiu s ponorkou da sa ta ponorka dade najst aj po misii na mape ?
Mohol by Rockstar spravit u GTA V expanziu ako bola pri GTA 4 ta EFLC s Luisom a Johnym,tak teraz by mohli aj s tymi troma postavami Michaelom,Franklinom a hovadskym Trevorom.Trevor je tak uzasna postava ze sa mi vobec nechce ju opustat a zvykat si na uplne nove trio . Naco nove GTA musia furt robit ? Staci ked budu rozsirovat to sucasne co uz je.
oplati sa hrať online? alebo čo vlastne mam online robiť? ako začať? su tam troll kids ?
Hrat online sa urcite oplati, hlavne ak si nehral vobec, alebo si nehral dlho, chysta sa velky update, link na video je vyssie, taktiez pridali vela novych modov, hlavne Adversary.
Nie je to samozrejme dokonale, pred par dnami som hral 1 hru, hacker sa teleportoval do ciela, 2. hra, hacker vsetkych vyhodil do vzduchu, 3. hra, v mode kde ma kazdy len 2 naboje tam hacker strielal s nejakej UZI. No toto je skor vynimka, hackeri su prevazne vo freemode, ale hraci uz zakladaju friends only miestnosti a vzdy sa da zmenit miestnost.
Nie je to samozrejme dokonale, pred par dnami som hral 1 hru, hacker sa teleportoval do ciela, 2. hra, hacker vsetkych vyhodil do vzduchu, 3. hra, v mode kde ma kazdy len 2 naboje tam hacker strielal s nejakej UZI. No toto je skor vynimka, hackeri su prevazne vo freemode, ale hraci uz zakladaju friends only miestnosti a vzdy sa da zmenit miestnost.