JanSpasitel napísal:moze mat vplyv HDMI kabel na kvalitu hry? myslim tym napr HDMI 1.0 alebo HDMI 1.4 ? lebo neviem preco mne sa zda ta kvalita na ps3 teda aspon u mna nejaka cudna jak keby detaily na low, take divne kockate v pozadi :-/ neviem ako to mam presne opisat...
mate aj vy taketo otrasne textury? alebo mam zas niekde nejaku chybu ?
tie textury mam na x-ku tiez naprd, uz som sa hral s nastavovanim, ale nic nepomohlo, neviem ci ma na to vplyv, ze mam len hd ready telku, cize bezim na 720p a nie fullHD, vyzera to ako keby tam chybalo vyhladzovanie a ciary na mapke, su ako rastrove usecky v skicari
DeJF napísal:Keď si kúpim napr. auto, a zničím ho tak mi stále ostane či nie?
ked si kupis auto a zničíš ho tak ti neostane, taktiež ho nemôžeš nechat len tak na ceste, ale musiš ho zaviest naspet do garaže, inak onho prídeš, alebo ti ho zabavia policajti a budeš musiet zaplatit pokutu.
DoperMTA napísal:
ked si kupis auto a zničíš ho tak ti neostane, taktiež ho nemôžeš nechat len tak na ceste, ale musiš ho zaviest naspet do garaže, inak onho prídeš, alebo ti ho zabavia policajti a budeš musiet zaplatit pokutu.
nechas ho na ceste a u policajtov ho za 250 ci 500$ mozes vybrat ..
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2013, 10:00)
DoperMTA napísal:
nechas ho na ceste a u policajtov ho za 250 ci 500$ mozes vybrat ..
svieti mi len jedno male H na mape, autom sa tam neda dostat, voda tam tiez neni takze letecky
len uz som zabudol kde mam ten hangar s vrtulnikom, neda sa nejak oznacit na mapke jak gps alebo
ako ho najst