LOOOOOLNinx napísal:rovnaky problem som mal pred rokmi vo vice city.. az nedavno mi doslo ze to je N ako north
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Rozoberat grafiku je podla mna uplna blbost tam to bolo jasne ze to nebude najlepsie ale stale je to pekne
ten 2. bod je fakt na zamyslenie tam to mohlo byt lepsie to uznavam proste trochu citlivejsie aj poskodenie aj jazdny model. Ked ide o tie 3 postavy tak to je super prepojenie podla mna perfektne spravene ak si predstavim ze takto by som hral Gta Sa tak by ma to bavilo este ovela viacej
+ na konci hovoril nieco o tom ze mu nezostavaju auta
nemal by si ich ukladat do garaze a tam by mu ostali nie ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Paci sa mi, ako ludia hladaju chyby tam, kde nie su zamerne, len, aby sa odlisovali a zaujali. Grafika na GTA V je aj na starych konzolach stale v mnohych pripadoch o triedu lepsia, ako na mnohych hrach na PC dnes. Hratelnost, zabava, moznosti - to dnes neponuka snad ziadna ina hra na PC, okrem starsich GTA hier. Ako fakt niektori ludia..
Ja som sa k tomu dnes konecne dostal a som dost spokojny. Asi sa uz budem opakovat, ale po prvych par misiach mozem potvrdit, ze vsetko je na vybornej urovni (grafika na pomery PS3 dobra, dabing, moznosti, atd.) a trochu mi vadi akurat fyzika aut. Oproti GTA IV je to podla mna krok spat, nejde mi o to, aby to bolo ako simulator, ale aby to bolo uveritelne. Teraz su uveritelne akurat tazsie auta a aj pri nich to nie je ono, nicia sa o dost pomalsie ako auta "civilov".
Objaovanie je tiez super, paci sa mi ta zmena oproti ostatnym dielom, kde vas to drzalo v urcitej casti mapy az do splnenia nejakej misie.
Objaovanie je tiez super, paci sa mi ta zmena oproti ostatnym dielom, kde vas to drzalo v urcitej casti mapy az do splnenia nejakej misie.
Takisto som mal dnes premieru. Zatial spokojnost az na jednu vec. Cele sa mi to zda take preostrene ci ako to mam nazvat. Napriklad palmy sa az tak mihaju a ked idem autom ze sa obraz akoby miha tak je to velmi neprijemne. Mam to na xbox, nainstalovane na flashke a pripojeny som hdmi kablom. Pozeral som aj nastavenia a nic som nenasiel co by mohlo suvisiet. Mate niekto napad cim by to mohlo byt?
-
miricleboy
Expert
http://www.gta5tv.com/gta-v-pc-release-date/
GTA V na PC už 22. novembra!!!!!
// uznavam, bral som gta5tv ako oficialny zdroj ale tym je len rockstar.com
GTA V na PC už 22. novembra!!!!!
// uznavam, bral som gta5tv ako oficialny zdroj ale tym je len rockstar.com
-
Scorpion90
King
Každý dátum, ktorý tu zverejníme - pokiaľ nebude priamo od Rockstaru, bude číra špekulácia.
Ja som na jednej hernej stránke čítal, že Rockstar maloobchodným dealerom oznámil, že oficiálny predaj na PC začne 18.3.2014 . Či je to naozaj pravda, netuším. Budme radi, že Rockstar vôbec hru vydá na PC.
Ja som na jednej hernej stránke čítal, že Rockstar maloobchodným dealerom oznámil, že oficiálny predaj na PC začne 18.3.2014 . Či je to naozaj pravda, netuším. Budme radi, že Rockstar vôbec hru vydá na PC.
Už vidím ako Rockstar oznamuje niečo maloobchodným dealerom...xDScorpion90 napísal:Každý dátum, ktorý tu zverejníme - pokiaľ nebude priamo od Rockstaru, bude číra špekulácia.
Red Dead bol skor vynimka, toto urcite vydaju na PC, inak by prisli o nehorazne trzby za predaj. Vsak aj o rok to pojde ako teple rozky.Scorpion90 napísal:Každý dátum, ktorý tu zverejníme - pokiaľ nebude priamo od Rockstaru, bude číra špekulácia.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://gtavox.com/cheats/ po dnešku je už konečne zoznam kompletný.. Niektoré cheaty bloknu achievementy
No neviem ... čím ďalej vidím viac týchto videí, tým sa mi to menej páči. Nebyť tak rozľahlej mapy tak tomu nedám tak vysoké "hodnotenie" ...
Hra má byť zábavná .. ale troška, fakt len trošička viac realistická keby bola, nenahneval by som sa ...
Hra má byť zábavná .. ale troška, fakt len trošička viac realistická keby bola, nenahneval by som sa ...