Hľadám zmysel života

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gyrxiur
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

a tak ja som otvoreny, ja som to len prehliadol, tak to tu nerieste :-)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Zasa si niečo prehliadol, koľko máš rokov?
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

18
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

huh mas 18 a nemas zmysel zivota?? :) a co kamarati or kamaratky? ako uz bolo spominane ak ta bavi kodenie a vies kodit tak by som aj nieco pre teba mozno nasiel...a skus sa popozerat po nejakych ebook o kodeni
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

bushido: uz viem preco nemas dost kamaratov, ako mozes povedat na veriacich ludi ze su hajzlovia? ze maju inu vieru ako ty ? preto?
Gyrxiur, naozaj skus spravit ten web, hoci aj o tej astronomii :wink: treba s toho vediet dost ak sa chces pustit do takeho projektu ale za vyskusanie nic nedas.
zarobok cez internet? tak to nenajdes jedine tie klikacky ale vieme ako to chodi...
nemate dostatok financii? pozri sa na to tak. zijete? ano zijete, mate co jest a podobne , aj mi momentalne mame horsie obdobie (co sa financii tyka).
choroba? tak to je riadne svinstvo.
podla tvojho veku usudzujem ze chodis este na SS, je to tak? ak ano tak ked bude mat niekto pokazeny komp tak nech ti ho da opravit , nieco si zarobis. :wink:
vyskusaj photoshop, popripade by nebolo od veci aj programovanie a postupom casu neaky program ohladom astronomie :wink:
napadov je vela, ale treba sa nad tym zamysliet
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no ovladam HTML a CSS pomerne slusne, len ked nieco vytvorim, tak sa to paci len mne, mam asi blby vkus :(
kamaratov moc nemam, mozno troch, ja si skor rozumiem so starsimi, lenze ti zase nechcu mladych...

jo, chodim na martinsku priemyslovku, obcas cosi opravim, kedysi ma staledakto volal, ale poslednou sa im to nechce kazit :D mam knizku o programovani v C++, no to je dost hruba bychla a cloveka ani nenauci ako spravit GUI. A ani som nenasiel knizku o GUI na C++, viete poradit?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no pokial ovladas html , tak to mas dobre , skus sa pustit do toho projektu so strankou, skus si najst sponzora na zaplatenie domeny :wink: uvidis rozbehne sa ti to dobre
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Gyrxiur napísal:no ovladam HTML a CSS pomerne slusne, len ked nieco vytvorim, tak sa to paci len mne, mam asi blby vkus :(
kamaratov moc nemam, mozno troch, ja si skor rozumiem so starsimi, lenze ti zase nechcu mladych...

jo, chodim na martinsku priemyslovku, obcas cosi opravim, kedysi ma staledakto volal, ale poslednou sa im to nechce kazit :D mam knizku o programovani v C++, no to je dost hruba bychla a cloveka ani nenauci ako spravit GUI. A ani som nenasiel knizku o GUI na C++, viete poradit?
skus pozriet nieco na lamkach a aj tu na fore su maniaci do toho :) ako audiotrack or chrono a myslis si ze ti radi pomozu ak budu mat cas co sa tyka C++ aspon chrono (osobna skusenost)

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2009, 15:45 )
Filipito napísal:no pokial ovladas html , tak to mas dobre , skus sa pustit do toho projektu so strankou, skus si najst sponzora na zaplatenie domeny :wink: uvidis rozbehne sa ti to dobre
imho malo pravdepodobne ale sanca tam je kedze html a css uz nestaci to uz chce aj php
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Filipito myslím že nevieš... Nemám kamarátov preto lebo som k ľuďom kriticky a úprimný, ľudia nemajú radi pravdu. Možno som to trochu preniesol na veľkú skupinu ľudí, ale hovorím len z vlastnej skúsenosti. V niečo veriť treba ale ked poviem svoj názor a niekto na mňa cez ss vybehne že "wtf čo hovorím o veriacich a že nikoho nepoznám a uráža ma" tak mi tento môj názor len utvrdi.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ako vidíš možností máš viacej ako si myslel - len sa pustiť do toho a nie. ale ja som.. ale toto.. ale toto.. trt schopiť sa treba
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja viem, preto som tu a nie na kolajnici :c) len som potreboval nakopnut nejake napady, lebo som zufale znudeny
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aj na kolajnicu treba mat odvahu. :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Aj na kolajnicu treba mat odvahu. :wink:
našťastie väčšiu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja uz len jedno:

Life may not be the party we hoped for, but while we are here, we can as well dance.
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

zmysel zivota je ,,zit"pre mna je pocit nicoty,konca exitencie tak strasidelny ze nepripada do uvahy

zivot sa sa da velmi pekne sprijemnit len treba najsit co ta bavi zaujma

a nevrav mi ze ta netankuju piatky v meste
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to TVOJ život a je len na TEBE, akým smerom sa bude uberať. Takže ak sa budeš len ľutovať a myslieť si, že šťastie, láska, úspechy prídu len tak z ničoho nič, tak to je omyl. Začni sa zaujímať o nové veci, nájdi si nových kamoškov realizuj svoje sny, plánuj, snívaj. Všetko je to len na tebe, ako to vezmeš do svojich rúk. Každý máme horšie aj lepšie obdobie, ale nikdy to netrvá večne, treba len chcieť a pracovať na svojom šťastí...
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

skús na všetko odpovedať, áno :D :D :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Narážaš na film Yes Man? :D
janchi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janchi »

Tak poprve nesed doma podruhe nakop sa doriti za to ze si este nic nespravil a sedel doma Chit bicikel a bicikluj sa nedavaj si otazkupreco? lebo ta to prestane bavit jednoducho neco rob behaj alebo bicikluj teda prihlas sa napr na modelarsky alebo na nieco ale hyb sa preboha ved si chlap a chlapi nesedia doma a nenariekaju ze ich nema nikto rad alebo si najdi frajerku.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mna najviac bavi, ze si kazdy prejde tymto obdobim.. treba si kazdopadne najst nejaku cinnost..nic ine ti nikto neporadi
Napísať odpoveď