Hľadám zmysel života
bushido: uz viem preco nemas dost kamaratov, ako mozes povedat na veriacich ludi ze su hajzlovia? ze maju inu vieru ako ty ? preto?
Gyrxiur, naozaj skus spravit ten web, hoci aj o tej astronomii
treba s toho vediet dost ak sa chces pustit do takeho projektu ale za vyskusanie nic nedas.
zarobok cez internet? tak to nenajdes jedine tie klikacky ale vieme ako to chodi...
nemate dostatok financii? pozri sa na to tak. zijete? ano zijete, mate co jest a podobne , aj mi momentalne mame horsie obdobie (co sa financii tyka).
choroba? tak to je riadne svinstvo.
podla tvojho veku usudzujem ze chodis este na SS, je to tak? ak ano tak ked bude mat niekto pokazeny komp tak nech ti ho da opravit , nieco si zarobis.
vyskusaj photoshop, popripade by nebolo od veci aj programovanie a postupom casu neaky program ohladom astronomie
napadov je vela, ale treba sa nad tym zamysliet
Gyrxiur, naozaj skus spravit ten web, hoci aj o tej astronomii
zarobok cez internet? tak to nenajdes jedine tie klikacky ale vieme ako to chodi...
nemate dostatok financii? pozri sa na to tak. zijete? ano zijete, mate co jest a podobne , aj mi momentalne mame horsie obdobie (co sa financii tyka).
choroba? tak to je riadne svinstvo.
podla tvojho veku usudzujem ze chodis este na SS, je to tak? ak ano tak ked bude mat niekto pokazeny komp tak nech ti ho da opravit , nieco si zarobis.
vyskusaj photoshop, popripade by nebolo od veci aj programovanie a postupom casu neaky program ohladom astronomie
napadov je vela, ale treba sa nad tym zamysliet
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ovladam HTML a CSS pomerne slusne, len ked nieco vytvorim, tak sa to paci len mne, mam asi blby vkus 
kamaratov moc nemam, mozno troch, ja si skor rozumiem so starsimi, lenze ti zase nechcu mladych...
jo, chodim na martinsku priemyslovku, obcas cosi opravim, kedysi ma staledakto volal, ale poslednou sa im to nechce kazit
mam knizku o programovani v C++, no to je dost hruba bychla a cloveka ani nenauci ako spravit GUI. A ani som nenasiel knizku o GUI na C++, viete poradit?
kamaratov moc nemam, mozno troch, ja si skor rozumiem so starsimi, lenze ti zase nechcu mladych...
jo, chodim na martinsku priemyslovku, obcas cosi opravim, kedysi ma staledakto volal, ale poslednou sa im to nechce kazit
-
lollo
Professional
skus pozriet nieco na lamkach a aj tu na fore su maniaci do tohoGyrxiur napísal:no ovladam HTML a CSS pomerne slusne, len ked nieco vytvorim, tak sa to paci len mne, mam asi blby vkus
jo, chodim na martinsku priemyslovku, obcas cosi opravim, kedysi ma staledakto volal, ale poslednou sa im to nechce kazitmam knizku o programovani v C++, no to je dost hruba bychla a cloveka ani nenauci ako spravit GUI. A ani som nenasiel knizku o GUI na C++, viete poradit?
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2009, 15:45 )
imho malo pravdepodobne ale sanca tam je kedze html a css uz nestaci to uz chce aj phpFilipito napísal:no pokial ovladas html , tak to mas dobre , skus sa pustit do toho projektu so strankou, skus si najst sponzora na zaplatenie domenyuvidis rozbehne sa ti to dobre
-
Bushido
Medium Professional
Filipito myslím že nevieš... Nemám kamarátov preto lebo som k ľuďom kriticky a úprimný, ľudia nemajú radi pravdu. Možno som to trochu preniesol na veľkú skupinu ľudí, ale hovorím len z vlastnej skúsenosti. V niečo veriť treba ale ked poviem svoj názor a niekto na mňa cez ss vybehne že "wtf čo hovorím o veriacich a že nikoho nepoznám a uráža ma" tak mi tento môj názor len utvrdi.
-
bolek
Guru
Je to TVOJ život a je len na TEBE, akým smerom sa bude uberať. Takže ak sa budeš len ľutovať a myslieť si, že šťastie, láska, úspechy prídu len tak z ničoho nič, tak to je omyl. Začni sa zaujímať o nové veci, nájdi si nových kamoškov realizuj svoje sny, plánuj, snívaj. Všetko je to len na tebe, ako to vezmeš do svojich rúk. Každý máme horšie aj lepšie obdobie, ale nikdy to netrvá večne, treba len chcieť a pracovať na svojom šťastí...
-
Začiatok Konca
Professional
Tak poprve nesed doma podruhe nakop sa doriti za to ze si este nic nespravil a sedel doma Chit bicikel a bicikluj sa nedavaj si otazkupreco? lebo ta to prestane bavit jednoducho neco rob behaj alebo bicikluj teda prihlas sa napr na modelarsky alebo na nieco ale hyb sa preboha ved si chlap a chlapi nesedia doma a nenariekaju ze ich nema nikto rad alebo si najdi frajerku.