Hacker v sieti
-
RainbowSix
Light Professional
Hacker v sieti
No vyskytol sa mi problem. Dakto sa nahackeroval na jeden dôlezity pocitat v sieti pc je oddeleny routrom od siete.Dakto sa v pripojil do siete a a natahal tam vírus ktori pinguje ip takze zaťažuje internet ale horsie je to že ten hacker vimazal dôležite subory na dysku tak sa chcem spytat ci sa da proti tomu daco robit alebo aspon mu to dako stazit.Dakujem vopred.
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To som si tiez myslel, kym sa mi to osobne nestalo. Ale mna hackli dokonca z vonka a nie zo siete. Mal som nainstalovany cerstvy XP SP2 s win firewallom - bezne nastavenia. Ja som sa tiez svojho casu vedel dostat do hocijakeho PC na sieti s Win 2000, cez administratorske zdielanie a mal som pristup k celemu disku. Bola tam nejaka bezpecnostna chyba ci co. Ono tito hackeri na domace zuvanie vacsinou pouziju konkretnu bezpecnostnu chybu, ked su dobri staci im navod na nete, ked nie stiahnu na to daku utilitu. Osobne ziadne nepoznam, ale urcite existuju.hojko napísal:Hacknut sa do PC ci ako to oznacujes, to mi pride smiesne a mozne tak v tv serialoch ako su kriminalky CSI a podobne. Neviem si predstavit ako za beznych nastaveni je nieco take mozne spravit, nedajboze nieco pomazat a podobne.
Takze vrelo odporucam okrem firewallu so stealth ochranou (blokovanie vsetkych prichadzajucich spojeni - ten Kerio to ma), instalovat PRAVIDELNE a VSETKY aktualizacie na windows. A zmen uzivatelske heslo (administratorske - nie pre seba ako admina, ale konkretne toho praveho a jedineho ADMINISTRATORa