Hacker v sieti

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Hacker v sieti

Príspevok od používateľa RainbowSix »

No vyskytol sa mi problem. Dakto sa nahackeroval na jeden dôlezity pocitat v sieti pc je oddeleny routrom od siete.Dakto sa v pripojil do siete a a natahal tam vírus ktori pinguje ip takze zaťažuje internet ale horsie je to že ten hacker vimazal dôležite subory na dysku tak sa chcem spytat ci sa da proti tomu daco robit alebo aspon mu to dako stazit.Dakujem vopred.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

vypni ho.... :D odpoj sietovy kabel... precisti daj zopar ochran... ak mas pc za routrom odpoj router nanovo ho nastav s novym menom heslom (prístupovým) .... potom vsetko zapoj... a mal by byť klud

a potom začni študovať SJ aspon trochu lebo hrubky co robis strasne nicia moje oci...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

a co by si mi poradil nahodit do pc ?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

daj si tam daky dobry Firewall :wink:

Kerio napr. + dake utility na zabezpecenie pc
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vypoj, vycisti to od toho a daj si nove heslo. Potom vyhladaj dotycneho a skus crevne sprchovanie alebo aspon poriadne na usta.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

moosha napísal:Vypoj, vycisti to od toho a daj si nove heslo. Potom vyhladaj dotycneho a skus crevne sprchovanie alebo aspon poriadne na usta.
len tak od veci..čo je črevne sprchovanie?:D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

asi mysly analny vyplach no ide oto ze som videl program ktory sa hackne do pc ces lan ked vie jeho ip a meno pc

nainstalujem tam ZoneAlarm a eset dufam ze to pomoze a este ako by som mohol toho cloveka vypatrat ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hacknut sa do PC ci ako to oznacujes, to mi pride smiesne a mozne tak v tv serialoch ako su kriminalky CSI a podobne. Neviem si predstavit ako za beznych nastaveni je nieco take mozne spravit, nedajboze nieco pomazat a podobne.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hojko - nuz realita je taka, ze mu este aj kadejako vymiena y/i :D takze to bude nieco vaznejsie, ako sa na prvy pohlad javi :D
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Hm.. no nieco podobne som videl na videotutorialy k linuxu backtrack :) TAkze realne to je, a chalan ukazuje, ako sa naburava do PC cez wifi siet. PO lanke je to este jednoduchsie.. resp pre niektorych:.. :lol:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

hojko napísal:Hacknut sa do PC ci ako to oznacujes, to mi pride smiesne a mozne tak v tv serialoch ako su kriminalky CSI a podobne. Neviem si predstavit ako za beznych nastaveni je nieco take mozne spravit, nedajboze nieco pomazat a podobne.
To som si tiez myslel, kym sa mi to osobne nestalo. Ale mna hackli dokonca z vonka a nie zo siete. Mal som nainstalovany cerstvy XP SP2 s win firewallom - bezne nastavenia. Ja som sa tiez svojho casu vedel dostat do hocijakeho PC na sieti s Win 2000, cez administratorske zdielanie a mal som pristup k celemu disku. Bola tam nejaka bezpecnostna chyba ci co. Ono tito hackeri na domace zuvanie vacsinou pouziju konkretnu bezpecnostnu chybu, ked su dobri staci im navod na nete, ked nie stiahnu na to daku utilitu. Osobne ziadne nepoznam, ale urcite existuju.
Takze vrelo odporucam okrem firewallu so stealth ochranou (blokovanie vsetkych prichadzajucich spojeni - ten Kerio to ma), instalovat PRAVIDELNE a VSETKY aktualizacie na windows. A zmen uzivatelske heslo (administratorske - nie pre seba ako admina, ale konkretne toho praveho a jedineho ADMINISTRATORa :) ).
Napísať odpoveď