Half-Life 2 problem s grafikou
Half-Life 2 problem s grafikou
Mam taky problem co sa mi stava aj pri inych hrach.Ked som spustil 1xHalf-Life 2 islo v pohode ale nepacila sa mi grafika lebo mam sirokouhly monitor tak som v grafickych nastaveniach nastavil z Tv modu 3:4 na sirokouhly myslim 16:9 a ked som dal potvrdit nastavenia tak mi nahodillo ciernu obrazovku a v strede napisalo nieco ako ze neni signal ale stale je pocut zvuk v pozadi.Tak som vypol hru a znova zapol ale stale to iste aj po preinstalovani
pls poradte ako mozem nastavit pôvodne hodnoty lebo cez hru sa mi to neda kedze nic nevidim 
neviem akým sposobom ale ja by som to spravil takto...
v prílohe máš screen(väčší som nenašiel) a klikal by som približne podla toho.. v hlavnom menu počuješ keď prechádaš po jednostlivých položkách? ak hej tak chod od spodu,ked budes pocut ze druhý krát ťukne tak tam klikni..a potom je to na tvojej šikovnosti
v prílohe máš screen(väčší som nenašiel) a klikal by som približne podla toho.. v hlavnom menu počuješ keď prechádaš po jednostlivých položkách? ak hej tak chod od spodu,ked budes pocut ze druhý krát ťukne tak tam klikni..a potom je to na tvojej šikovnosti