Half-Life 2 problem s grafikou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kubo86
Amateur
Amateur

Half-Life 2 problem s grafikou

Príspevok od používateľa kubo86 »

Mam taky problem co sa mi stava aj pri inych hrach.Ked som spustil 1xHalf-Life 2 islo v pohode ale nepacila sa mi grafika lebo mam sirokouhly monitor tak som v grafickych nastaveniach nastavil z Tv modu 3:4 na sirokouhly myslim 16:9 a ked som dal potvrdit nastavenia tak mi nahodillo ciernu obrazovku a v strede napisalo nieco ako ze neni signal ale stale je pocut zvuk v pozadi.Tak som vypol hru a znova zapol ale stale to iste aj po preinstalovani :( pls poradte ako mozem nastavit pôvodne hodnoty lebo cez hru sa mi to neda kedze nic nevidim :?
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

neviem akým sposobom ale ja by som to spravil takto...
v prílohe máš screen(väčší som nenašiel) a klikal by som približne podla toho.. v hlavnom menu počuješ keď prechádaš po jednostlivých položkách? ak hej tak chod od spodu,ked budes pocut ze druhý krát ťukne tak tam klikni..a potom je to na tvojej šikovnosti :P
Prílohy
videomenu_1100818880.jpg
kubo86
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubo86 »

No skusim to nejako dik :wink: a neda sa to tam riadit aj nejako klavesami?
alebo ma napadlo ci by nepomohlo keby som prekopiroval ten subor v ktorom sa ukladaju tie zmeny v hre lebo tymto spôsobom som sa dostal iba do nastaveni :? myslim :D
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

nemám prístup teraz k druhému pc tam by som ti povedal..tu to nemám nainštalované :?
Napísať odpoveď