poloz si otazku: aky mas konkretny dovod alebo dovody sa hanbit? a kazdy jeden dovod si racionalne vyargumentuj (len tak sam pre seba).
ked nebudes vediet napis dovody sem a mi ta presvedcime ze niesu spravne
Ja som mal podobny problem, ale po par premarnenych sanciach, ked prisli kamarati, a rozpravali sa z babami o takych veciach, o ktorych by som sa dokazal bavit aj ja, tak som si povedal : No co som */-;,-??? A tak to postupne islo, a teraz je to v pohode. Ale pri niektorich babach sa tiez, nieze bojim, proste nemam o com bavit....
jin napísal:Pozri sa na to takto. Stratiť nemôžeš nič, práve naopak. Keď niečo nevýde nezabije Ťa to - každý robí chyby. Môžeš len získať
to su slova s ktorymi sa stotoznujem, tym ze pojdes niekam von, tak nestratis nic, prave naopak, mozes len ziskat. a odviazat sa da tiez, si myslis ze tam vsetci cumia iba na teba? takze ti to moze byt jedno
Ako bolo povedane, prax, tu ziskas najlapsie, starou znamou pravdou - sup ho par frtanov. Zaklad aby si nebrblal velmi a ide sa..
//ked ti budu moralisti vraviet ze to nemas riesit pitim, tak si to raz skus bez frtana a raz s par frtanmi a uvidis kedy zazijes menej pocitov trapnosti
na zaciatok si najel 2 fernety..pockaj 30 minut.. a ides...ako si uz cital..chce to prax..a potom to uz pojde samo. neboj sa.tie baby riesia taku istu dilemu
treba nejake 2-3 uspechy a potom ta uz nic neodradi.
v dnesnej dobe si myslim ze chalani akosi stratili zaujem o balenie, takze pre baby to je fain ked nemusi vyvyjat iniciativu.
Eritrea napísal:treba nejake 2-3 uspechy a potom ta uz nic neodradi.
v dnesnej dobe si myslim ze chalani akosi stratili zaujem o balenie, takze pre baby to je fain ked nemusi vyvyjat iniciativu.
Lebo uz sa koncia tie casy ze damy sedia pri jednom stoliku a cakaju na chlapcov kedy ku nim dobehnu ...
Neznasam taky pristup. Napr moja znama ... "paci sa mi tomas, boli sme aj vcera vonku s mojimi kamarat-mi/kami a on bol strasne zlaty ... stale sme po sebe pokukovali atd. Ale uz mi leze na nervy ... kedy ma konecne oslovi sak vidim ze sa mu pacim a a aj on vidi ze aj on mne ale ani ho ku mne nehne ... nech sa uz konecne pohne"
Sak ked nieco chcem tak za tym idem a nie z principu cakam ... sak co nebudem sa namahat
prax, alkohol... dva zname veci... ale skus byt sam sebou - hanbis sa? noaco... vies kolko babam sa pacia hanblivi chalani prave? hanblivi a nevinni... a ked sa bojis,ze ked si sam sebou ze co si o tebe pomyslia tak nato kasli - ak si o tebe pomyslia, pomysli si aj ty o nich... ved ak sa mas babam pacit tak potom taky aky si, ak sa mas hanbit, tak sa hanbi...
test: ok percentualne to vela nebude ale zopar ich takych poznam no.. len som tym chcel povedat ze nech sa chlapec nemeni silou mocou kvoli babam, ak sa hanbi tak nech sa hanbi - bud taky zostane alebo to prejde.. .ale nech nepredstiera ako ja kedysi ze aky som drsnak a vsetko mi je ukradnute ked som sa bavil s babou ktora sa mi pacila a chcel som ju a v skutocnosti som mal malu dusicku... teraz uz to je nastastie ine...