Hannibal (2013)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hannibal (2013)
presne tak
Dik, uz v tom mam jasno
Inac perfektny serial. Jediny zapor je ten, ze tak trochu prestavam mat chut na maso
Inac perfektny serial. Jediny zapor je ten, ze tak trochu prestavam mat chut na maso
Počul som že to je dosť úchylný seriál tak by ma zaujímalo či tam nie je veľa sexu. Chcel by som si stihanuť diely a pozrieť normálne v obývačke ale ak tam je veľa sexu tak je to dosť trápne keď bude mama vedľa variť. 
Sex tam nie je vobec, ak sa dobre pamatam. Uchylny je v tom, ako su tam detailne zobrazene zohavene tela, vykreslene vrazdy, atd.
-
Sarger
Guru wannabe
Nič pre slabé žalúdky, ale ja som popri tom pravidelne večeral 
-
Steven666
King
Keď Hannibal robil tie svoje fajnovky, normálne že mi robil chute 
Mne to nepríde až také brutálne, to je celkovo trend, že sa takéto veci zobrazujú čoraz viac a viac detailnejšie a realistickejšie.
Najviac sa mi ľubi ten pohyb rukou a výraz tváre, keď si dáva Lecter prvý kúsok z jedla, ktoré pripravil. To je na nezaplatenie. Aj tie prestrihy ako krája mäso a varí, pripomína mi to TV Paprika. Dokonalosť.
Najviac sa mi ľubi ten pohyb rukou a výraz tváre, keď si dáva Lecter prvý kúsok z jedla, ktoré pripravil. To je na nezaplatenie. Aj tie prestrihy ako krája mäso a varí, pripomína mi to TV Paprika. Dokonalosť.
Posledna cast prvej serie 
Spoiler
BOOOOHAAAAAAAAAAA, normalne som mal nervy celu epizodu. Ako by som ja len toho Hannibala roz*ebal najradsej 
-
Sarger
Guru wannabe
13 časť strašne slabá... od polovie série to šlo s kvalitou dole.
Je pravda, že strašne to tam ťahá Mads. Proste scény s ním stoja za to, už len ten jeho výraz.
No som zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej, každopádne, načakáme sa.
-
guess.whoo
Redeemer
no veru, prvy krat sa usmial asi v poslednej casti
proste je to pan
Aj keď schválne som si pozrel na youtube ešte nejaké útržky z Mlčania jahniat a na ten Hopkinsov psychopatický výraz s ulízanými vlasmi asi nemá, to je už proste herecké nebo. Ale tak je to o kúsok. 
-
Steven666
King
no bude sa načo tešiť
-
Old Dirty Bastard
Guru
inak odporúčam tento film s Madson Mikkelsenom v jednej z hlavných úloh, skvelá čierna komédia kde hrá mäsiara, kt. robí špeciality z.. ľudského mäsa, čiže celkom relevantné
celý film s anglickými titulkami na youtube
Mikkelsen je fakt skvelý herec. hral ešte v dvoch ďalších filmoch, opäť čierne komédie a opäť od rovnakého režiséra ako The green Butchers, určite si ich pozrite.
http://www.csfd.cz/film/46814-blikajici-svetla/
http://www.csfd.cz/film/221085-adamova-jablka/ (paráda)
celý film s anglickými titulkami na youtube
Mikkelsen je fakt skvelý herec. hral ešte v dvoch ďalších filmoch, opäť čierne komédie a opäť od rovnakého režiséra ako The green Butchers, určite si ich pozrite.
http://www.csfd.cz/film/46814-blikajici-svetla/
http://www.csfd.cz/film/221085-adamova-jablka/ (paráda)
-
Steven666
King
tak nám začala druhá séria, myslím že to bol taký štandard a úvodný flashforward ukázal že nás čakajú veľké veci.
-
qwerty-xyz
Ake velke veci?
Ja ti to napisem pekne po poriadku, ked je americky policajt v ohrozeni zivota, bez pardonu ta odstreli ako psa. Ked uz doslo k bitke, tak to bolo take uber total trapne ze som to vypol a vymazal okamzite z PC, pretoze trapnost toho ako si niekto do ruky vezme nozik, a nikto si nozik nevezme, nasledovana skrtenim, typu ze pockam kym prestanes chrcat a pustim ? je*e ti ? tak by som ho skrtil ze by mu sla z oci krv, ....
chmaty? ved ho drzal zozadu.v zaklde mu mohol zlomit vaz kedykolvek, .... ale neeeee. a tieto debiliny ja proste nemam rad, proste sa mi hnusi pozerat na trapnost a ubohost len aby t malo zapletku. tento serial u mna v polke tak klesol ze uz sa z toho dna na ktorom je este prekopava hlbsie. proste dalsi odpad, kde z pychopata spravime hrdinu, ..... gulku mu do hlavy. a ziadne sracky a opletacky, na mieste ho zastrelit. a keby to bol REAL tak ho tam rozsriela 100 policajtov na sracky, ako sme toho casto svedkom v REALNYCH spravach, kde bezne dostane niekto gulku medzi oci aj za nedanie ruk na volant.
Ja ti to napisem pekne po poriadku, ked je americky policajt v ohrozeni zivota, bez pardonu ta odstreli ako psa. Ked uz doslo k bitke, tak to bolo take uber total trapne ze som to vypol a vymazal okamzite z PC, pretoze trapnost toho ako si niekto do ruky vezme nozik, a nikto si nozik nevezme, nasledovana skrtenim, typu ze pockam kym prestanes chrcat a pustim ? je*e ti ? tak by som ho skrtil ze by mu sla z oci krv, ....
chmaty? ved ho drzal zozadu.v zaklde mu mohol zlomit vaz kedykolvek, .... ale neeeee. a tieto debiliny ja proste nemam rad, proste sa mi hnusi pozerat na trapnost a ubohost len aby t malo zapletku. tento serial u mna v polke tak klesol ze uz sa z toho dna na ktorom je este prekopava hlbsie. proste dalsi odpad, kde z pychopata spravime hrdinu, ..... gulku mu do hlavy. a ziadne sracky a opletacky, na mieste ho zastrelit. a keby to bol REAL tak ho tam rozsriela 100 policajtov na sracky, ako sme toho casto svedkom v REALNYCH spravach, kde bezne dostane niekto gulku medzi oci aj za nedanie ruk na volant.
spojler by nezaskodil 
-
qwerty-xyz
akoze myslis dat to do spoileru? ved som nic prevratneho k omu nenapisal. proste len ma to vytocilo lebo to bolo znacne prehnane vzhlado na to ze by to malo byt z tejto doby.
-
Steven666
King
po šiestich častiach musím povedať, že toto je momentálne jeden z najlepších seriálov súčasnosti, druhá séria neskutočne šľape.
Pravda pravda, akurat som dopozeral s02e06. Taka husta atmosfera, ze az