Hannibal (2013)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Hannibal (2013)

Príspevok od používateľa ColdRain »

Asi tak, po tomto by si nespal ešte aspoň mesiac :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a mozno by si z niektorych zaberov chytil aj tik
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Škoda, lebo príbeh ma fakt zaujal. Nič, nechám si to prerozprávať od spolužiakov :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Celkom brutalita. :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked si citlivka tak to nepozeraj, nic brutalnejsieho som proste nikdy nevidel, ..... toto je doslova o vyzivani sa ublizovania ludom na rozne sposoby, rezanie ludi a hladanie v tom kadecoho, je to masaker na totalku . . .
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak po to mučenie som sa ešte nedostal. Ale ako určite sú aj horšie veci ako Hannibal. Je to brutálne, ale má to svoj štýl - nie je to nejaká primitívna mäsiarčina. A tie prestrihy na jeho varenie - kam sa hrabú tie televízne relácie, veď to je dokonalosť. :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

presne suhlasim. nezdielam casto tvoj nazor :D ale toto je ono. To varenie, jeho styl..proste premakane do posledneho detailu
qwerty-xyz

:wink: tak pozri ostatne casti, ... aby som tu nedaval spoilery. Ale tak daj, co je vymakanejsie v rezani ludi zaziva? to som totiz zvedavy, .....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pozri sa, film Mlcanie jahniat je doteraz povazovany za jeden z najlepsich filmov v historii aj kvoli vykonu Hopkinsa a nikomu neprekazalo, ze na konci filmu jedol typkovi mozog kym on zil.
kvalita filmu alebo serialu sa nehodnoti podla stupna nechutnosti vrazd alebo mucenia, ale podla kvality scenaru, vykonu hercov a celkovej atmosfery (samozrejme je toho viac, ale toto su najzakladnejsie faktory, ktore dokaze zhodnotit aj laik)
avijja
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa avijja »

...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

och jasne sorry..
qwerty-xyz

no neviem,....
Spoiler
ten co si jedol vlastnu tvar za ziva, a daval kusky psom, vyzeralo to morbidnejsie, nehovoriac o dalsich X scenach ,.....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to uz je tazko posudit, ale kazdopadne to nevyvracia fakt, ze film Hannibal aj Mlcanie jahniat je velmi oblubeny napriek morbidnym a zvratenym scenam. potvrdzuje to aj hodnotenie na IMDB a inych strankach
qwerty-xyz

no lenze ja proti filmom absolutne nic nemam, aj ked podla mna sa filmy v nechutnosti nechytaju ani ze omylom, ..... oba tieto filmy zhliadnem bez problemov, ale serial je silnejsia kava.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Dovolím si prispieť svojim názorom aj ako fanúšik, ktorý to nikdy nevidel.... :D Z toho čo viem by som povedal, že ide skôr o psychologický aspekt celého diela, myšlienky, nápady a kreativitu scenáristu. To sa jednoducho zaprieť nedá bez ohľadu na to, či sa ti celé výsledné dielo subjektívne páči, alebo nie. Tiež nemám rád Mozartovu hudbu, ale vzhľadom na všetky jej prvky ho stále považujem za mimoriadne vzdatného umelca. Tie brutálne scény niekoho prilákajú, niekoho odpudia...Darmo, nedá sa vyhovieť všetkým. Osobne ma veľmi mrzí, že je ich tam tak veľa, lebo z hľadiska scenáru ma tento seriál zaujal asi najviac a skutočne by som si ho rád pozrel.
hughito
Redeemer
Redeemer

No je ich tam naozaj veľa - až neúrekom by som povedal. Čiže ak s tým máš problém, tak naozaj sa to nedá pobrať štýlom, že párkrát si zavriem oči :D
qwerty-xyz

:wink: to je pravda, kebyze chces len zatvarat oci tak presedis so zavretymi ocami cely cas, ....

kur*a no moze to byt trapnejsie ? ....
Spoiler
ne neomze, serial ktory u mna absolutne upadol a skoncil, totizto nie je mozne aby masovy vrah a psychopat o ktorom FBI vie ze je to masovy vrah a psychopat dopadol takto, to proste nie je mozne, toto je FANTASY pretoze kto pozna aspon trochu ako funguje amerika, vie zeby toho ko*ot rozstrielali uz len pri podozreni, a kebyze este drzi v ruke nozik tak sa pozet olova v nom rata na stovky, NENAVIDIM debilov co si zoberu so sebou zbran a neskontroluju ju, NENAVIDIM debilov co idu do akcie bez nahradneho zasobnika, NENAVIDIM debilov ktori idu do domom so 6 ranovou pistolou? WTF ? FUCKING HOPELESS..... hanibal kazdeho pozdreze a FBI sa tvari ze nic, ..... toto by sa nestalo ani keby neviem co bolo .... keby som ja toto o dajakom ko*ot vedel a som americky obcan osobne ho zastrelim dalekonosnou protipancierovou strelou, a moze byt aj v troch kuchyniach ten jeho papundekel a choru hlavu to prestreli s naramnou presnostou, a myslim ze v TEXASE napriklad by s mojim nazorom suhlasil kazdy jeden farmar, a taky hanibalko by tam bol mrtvy skor nez by si stihol vobec prdnut ....
hughito
Redeemer
Redeemer

Seriál som dopozeral, žiadne mučenie som v 2. sérii nezaznamenal.

Prvá polovica super, druhá mi prišla menej dobrá, chvíľami som sa aj nudil. Zdalo sa mi to natiahnuté, tie dialógy sa už opakovali a pod. Záver však na 100%, proste :shock: .

No som zvedavý na tretiu sezónu, ale zase vítam aj pauzu. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze onedlho (4.6.) tu mame zaciatok 3 serie. konecne:

http://www.csfd.cz/film/323483-hannibal/videa/

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2015, 7:40)
paradicka..u mna sa tento serial derie na popredne miesta
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

prvú časť beriem ako rozbeh, ale slušný rozbeh
Napísať odpoveď