Header kompozícia [pomoc]

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Header kompozícia [pomoc]

Príspevok od používateľa weroro »

Ahojte,

chcel by som požiadať o pomoc pri kompozícii headeru. Napadajú ma iba symetrické záležitosti a je to vraj "divné". Tak by som prijal od Vás nejaký návrh na asymetrické spracovanie, s tým, že to musí byť zelené a musí z toho sršať "fun nálada". Prikladám ukážku, ktorá bola zamietnutá z dôvodu prehnanej symetrie. prerába sa web http://www.technospol.sk a designer co to robí si vymyslel takúto debilinu. Stránku som pridal aj z dôvodu aby ste vedeli čím sa firma zaoberá. ďakujem za rady.
Prílohy
technoVoda2.swf
(276.14 KiB) 153 stiahnutí
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: Header kompozícia [pomoc]

Príspevok od používateľa propernex »

zelena farba je vhodne zvolená aj ten bledší pásik, čo sa mi nepáči je ten modrý pruh a jeho okraje tie by som nejako prepracoval budovy sú OK. Daj ten nápis na ľavo a to modré daj vychádzať z poza nápisu zľava do prava a už to nebude symetrické
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

To modré je voda a je to animácia:) to ako radíš ty, mi príde moc tuctové (logo v ľavo, obrázok v pravo), ale ak sa nikto iný nenájde, tak to urobím asi tak :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tá animácia vody by mohla byť asi výraznejšia. Kým som si neprečítal že to je animácia a že to má byť voda, tak som ani nevidel že sa tam niečo hýbe. AJ potom som mal problém vôbec zbadať že fakt sa to nejak mierne vlní
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

A co keby si dal viac takych budov, samozrejme nie rovnakych, a nech vyskakuju po celej dlzke v nejakych rozostupoch? A vyzeralo by to ako nejake mesto v pozadi... na vode :D Nic to, snazil som sa :D
Napísať odpoveď