Ahojte,
chcel by som požiadať o pomoc pri kompozícii headeru. Napadajú ma iba symetrické záležitosti a je to vraj "divné". Tak by som prijal od Vás nejaký návrh na asymetrické spracovanie, s tým, že to musí byť zelené a musí z toho sršať "fun nálada". Prikladám ukážku, ktorá bola zamietnutá z dôvodu prehnanej symetrie. prerába sa web http://www.technospol.sk a designer co to robí si vymyslel takúto debilinu. Stránku som pridal aj z dôvodu aby ste vedeli čím sa firma zaoberá. ďakujem za rady.
Header kompozícia [pomoc]
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Header kompozícia [pomoc]
- Prílohy
-
- technoVoda2.swf
- (276.14 KiB) 153 stiahnutí
Re: Header kompozícia [pomoc]
zelena farba je vhodne zvolená aj ten bledší pásik, čo sa mi nepáči je ten modrý pruh a jeho okraje tie by som nejako prepracoval budovy sú OK. Daj ten nápis na ľavo a to modré daj vychádzať z poza nápisu zľava do prava a už to nebude symetrické
-
weroro
Flash coder
To modré je voda a je to animácia:) to ako radíš ty, mi príde moc tuctové (logo v ľavo, obrázok v pravo), ale ak sa nikto iný nenájde, tak to urobím asi tak 
-
audiotrack
VIP
tá animácia vody by mohla byť asi výraznejšia. Kým som si neprečítal že to je animácia a že to má byť voda, tak som ani nevidel že sa tam niečo hýbe. AJ potom som mal problém vôbec zbadať že fakt sa to nejak mierne vlní
A co keby si dal viac takych budov, samozrejme nie rovnakych, a nech vyskakuju po celej dlzke v nejakych rozostupoch? A vyzeralo by to ako nejake mesto v pozadi... na vode
Nic to, snazil som sa