Help s programom....

Informácie o software, ankety...
182WOW
Amateur
Amateur

Help s programom....

Príspevok od používateľa 182WOW »

pls preco mi nejde na Windows XP stusti UHARC 0.6 Beta nejde mi to sputit skuknem na ikonku a iba preblikne obrazovka pls HELP co mam urobit aby my to islo?
:cry:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Help s programom....

Príspevok od používateľa audiotrack »

182WOW napísal:pls preco mi nejde na Windows XP stusti UHARC 0.6 Beta nejde mi to sputit skuknem na ikonku a iba preblikne obrazovka pls HELP co mam urobit aby my to islo?
:cry:
nakopíruj do system32 a spusť cez cmd. Pokiaľ nemáš IDE tak sa to spúšťa takto s potrebnými atribútmi ktoré si môžeš nájsť na nete.. Tak isto si môžeš stiahnuť uharc verziu ktorá má grafický reším a nemusíš ovládať tieto príkazy..
182WOW
Amateur
Amateur

JO DIKY IDE, PRAJETI PEKNE A VSLE VIANOCE !!! :D :smt059 :smt040 :smt039
182WOW
Amateur
Amateur

no ale vyskitol sa problem :shock: KED CHCEM DAT ABY MY VYTVORILO ARCHIV JE TO NAPISANE ZE MAM DAT "a" TAK KED DAM ONO MI ATALE VYHLADAVA (ZE CO CHCEM NAJST A SPUSTIT) TAK NAPISE ZE ...A. NENI V PORIECINKU POZRI OBRAZOK. HPL PLS
PS: KED OSM NAPISAL DO GOOGLU ANTRIBUT TAK MI NASLO VOLAKY CASOPIS O GEJOCH A LEZBACH! :roll: ! ako sa vola ten program co si pisal ten atribút?
Obrázok
Prílohy
OBRAZOK! look pls
OBRAZOK! look pls
620B56J.JPG (169.5 KiB) 414 zobrazení
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

atribút nie je program, ale prepínač.. v tvojom prípade to "a" je atribút.. vieš čo? kašli nato.. stiahni si grafickú verziu:
http://www.softpedia.com/get/Compressio ... hack.shtml
182WOW
Amateur
Amateur

diky a ako mam nastavit tie odnoti alebo co aby mi to skomresovalo no mmalich mega na pr s 700 na dakych 0-500 :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

182WOW napísal:diky a ako mam nastavit tie odnoti alebo co aby mi to skomresovalo no mmalich mega na pr s 700 na dakych 0-500 :)
vieš, ono aj trochu závisí od toho čo to chceš zkomprimovať... to nie je program ktorý vie zázraky... stiahni si ten grafický čo som ti dal link a zabudni na atribúty. Ja ich tiež neviem všetky naspamäť, musel by som sa pozreť na nete a to isté môžeš spraviť aj ty (ak to tak veľmi chceš vedieť) :wink:
182WOW
Amateur
Amateur

no chcel bi som to , no ale neviem to nevbiem co mam napisat aby mi to nslo :)
Napísať odpoveď