Help s programom....
Help s programom....
pls preco mi nejde na Windows XP stusti UHARC 0.6 Beta nejde mi to sputit skuknem na ikonku a iba preblikne obrazovka pls HELP co mam urobit aby my to islo?

-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Help s programom....
nakopíruj do system32 a spusť cez cmd. Pokiaľ nemáš IDE tak sa to spúšťa takto s potrebnými atribútmi ktoré si môžeš nájsť na nete.. Tak isto si môžeš stiahnuť uharc verziu ktorá má grafický reším a nemusíš ovládať tieto príkazy..182WOW napísal:pls preco mi nejde na Windows XP stusti UHARC 0.6 Beta nejde mi to sputit skuknem na ikonku a iba preblikne obrazovka pls HELP co mam urobit aby my to islo?
no ale vyskitol sa problem
KED CHCEM DAT ABY MY VYTVORILO ARCHIV JE TO NAPISANE ZE MAM DAT "a" TAK KED DAM ONO MI ATALE VYHLADAVA (ZE CO CHCEM NAJST A SPUSTIT) TAK NAPISE ZE ...A. NENI V PORIECINKU POZRI OBRAZOK. HPL PLS
PS: KED OSM NAPISAL DO GOOGLU ANTRIBUT TAK MI NASLO VOLAKY CASOPIS O GEJOCH A LEZBACH!
! ako sa vola ten program co si pisal ten atribút?

PS: KED OSM NAPISAL DO GOOGLU ANTRIBUT TAK MI NASLO VOLAKY CASOPIS O GEJOCH A LEZBACH!

- Prílohy
-
- OBRAZOK! look pls
- 620B56J.JPG (169.5 KiB) 415 zobrazení
-
audiotrack
VIP
atribút nie je program, ale prepínač.. v tvojom prípade to "a" je atribút.. vieš čo? kašli nato.. stiahni si grafickú verziu:
http://www.softpedia.com/get/Compressio ... hack.shtml
http://www.softpedia.com/get/Compressio ... hack.shtml
-
audiotrack
VIP
vieš, ono aj trochu závisí od toho čo to chceš zkomprimovať... to nie je program ktorý vie zázraky... stiahni si ten grafický čo som ti dal link a zabudni na atribúty. Ja ich tiež neviem všetky naspamäť, musel by som sa pozreť na nete a to isté môžeš spraviť aj ty (ak to tak veľmi chceš vedieť)182WOW napísal:diky a ako mam nastavit tie odnoti alebo co aby mi to skomresovalo no mmalich mega na pr s 700 na dakych 0-500