Herná zostava

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
blackshark3
Novice
Novice

Herná zostava

Príspevok od používateľa blackshark3 »

Zdravím , potreboval by som poradit ohladom poskladania zostavy ..... sluzit by mala na hranie hier a pracu s grafikou . Celkom ma zaujal tento http://www.alza.cz/hp-elite-7300-microtower-d240817.htm , ale poskladanim by sa mohla suma trocha znizit :) ....
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Herná zostava

Príspevok od používateľa Sapo »

Ta zostava je na hranie totalne nevhodna. Silny procesor, slaba grafika. To nie je dobra kombinacia. Nechaj si tu radsej nieco poskladat. Bude to lacnejsie a vykonnejsie.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Maximálna cena? Príslušenstvo potrebuješ? Iné, hlavné využitie okrem hrania hier? Iné požiadavky?
blackshark3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa blackshark3 »

Cena by mohla ostat podobna tej na odkaze ale lepsie by asi bolo okolo tych +-700 ....... ako som uz pisal pouzivat sa bude na hranie a pracu s grafikou , prislusenstvo nepotrebujem
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Vymenil by som case za http://www.alza.sk/nzxt-source-210-blac ... .htm#popis
Inac moze byt
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ja by som ešte vymenil zdroj. http://www.alza.sk/seasonic-ss-500et-f3-d167022.htm . Doplatiť na seasonic sa vždy oplatí,
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

V aprili Nvidia vypluje 600 seriu. Nenahli sa s tym skadadim PC a potom budes sklamany zistenim, ze za tu cenu si mohol mat podstatne vykonejsiu grafiku. Ak nevydrzis je to tvoja vec, ja som ta len chcel informovat. Ale je to risk to info nie je oficialne aby som to uviedol na pravu mieru. Kedze AMD uz davno predava 28 nm karty tak Nvidia sa musi tiez prebudit, tak si myslim, ze ten april je realny.
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Ja si to celkom nemyslim a navyse tie karty nebudu za rovnaku cenu ako su teraz stare. Stare pojdu dolu a nove nemusia byt este uplne vyladene co sa tyka driverov a podobne. Ja by som urcite nekupoval hned novinku prve kusy ako pridu a radsej nieco overene a uz vychytane. O tom o kolko vykonnejsie budu tie grafiky sa da tiez polemizovat, ale uz teraz ich oznacit ako velky skok a urcite nebrat aktualnu radu by som si netrufol.
Napísať odpoveď