Herné konzoly - diskusia / problémy / otázky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Akú konzolu vlastníte?

PS3
31
24%
XBOX 360
34
27%
PS1
16
13%
PS2
12
9%
Nintendo DS
1
1%
Nintendo Wii
5
4%
Gameboy (Color, Advanced)
3
2%
X-Box
5
4%
PSP
14
11%
PS Vita
7
5%

Celkom hlasov: 128

MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Herné konzoly - diskusia / problémy / otázky

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Určite do Kinectu integrovali rozpoznávač penisov a ak bude pod 15cm tak to hned uploaduje na facebook :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Uz bolo nejako dlho ticho, tak teda PS4vsXbox1 power cable :D
Prílohy
r1UNua4.png
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Microsoft sa nikdy nepoučí... Aj keď je to jedna z najzanedbanejších vecí :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Neviete nahodou, ci na PGS u tohto http://www.progamingshop.sk/sony-playst ... 10548.html je v baleni len cisto God of War Ascencion, alebo aj GoW 1,2,3 ..?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Prečo by tam mal byť GoW 1,2,3 keď je tam napísané Ascension?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

tito to maju ..

hm.. ale to bude zrejme tym, ze tam je este "legacy" .. aha, tak ok, nic :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mas tam napisane:
Sony PlayStation 3 500GB, charcoal black + God of War: Ascension
Popis: Sony PlayStation 3 500GB, charcoal black + God of War: Ascension
Balenie obsahuje konzolu Sony PlayStation 3 500GB, charcoal black a hru God of War: Ascension.

A tie videa co si postol sa volaju "Legacy Edition"
Cize podla mna ked tam nie je LEgacy Edition tak to bude len posledny GoW.

Ale nie je jednoduchsie napisat/zavolat priamo na predajnu? Akoze naozaj...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

asi to tu uz bolo spomenute ale nechce sa mi to hladat...
naozaj na XBOX ONE nepojdu hry z 360?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Nepojdu. Mozes vsak cakat porty alebo HD remake-y.
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Ja si myslim ze kupovat hned nove konzoly je dobra blbost,dokym budu robit hry na Xbox 360/PS 3 hry tak to zatial uplne staci.Inak ja som viac nakloneny k PS 4 a moj nazor uz nc nezmeni.400 eur je dobra cena za konzolu ale treba pocitat kolko dame za druhe ovladace,nove hry a multiplayer to bude dalsich 200 eur navyse.Takze radsej by bolo rozumne pockat rok a pol aka bude situacia s hrami a potom kupit neskor.A tiez mi pride blbost ze obe konzoly Xbox One a PS 4 nemaju spetnu kompatibilitu to je u nich velke minus.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

A ako by si chcel PS3 spraviť spätnú kompatibilitu keď má takú architektúru že by to nespravil ani boh? :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

MichalkoOo - na PS3ke bola na 60GB verzii riešená spätná kompatibilita cez emulátor.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

PS2 bol slabučký HW a navyše tam bolo aj oveľa jednoduchšie spraviť emulátor. PS3 je cell a navyše tie nové konzoly majú iba blbé APU čo nieje nejaká extra výpočetná sila.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mňa celkom kvalitne kaká Nintendo. HD Remake WindWakera a ten nový 3DS titul Zeldy a nová zelda na WiiU nikde :/...to je aký fail. Konečne mohli využiť potenciál "poriadneho" HW a namiesto toho spia na vavrínoch? Podobne ako som si PS3 kúpil pre FiFA: Verzus XIII, ktorá nikdy nevyšla, tak jedine keď výjde Zelda nový diel na WiiU, tak si ju kúpim. Mário ma už po tých dvoch dekádach neberie absolútne...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Inak tu je zasa vidiet aka je sila penazi a trhu ked su tu minimalne 4ja vyrobcovia high-end / nextgen chipov.
Zaujimali by ma tie minimalne zisky co na tom trhlo AMD ako najslabsi hrac co si nemohol diktovat podmienky.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tarakan - ja stále verím v unitárnu a homogénnu politiku najväčších hráčov. Nevidím najmenší dôvod keď príde 2-5 silných supov ku mršine, prečo by sa mali navzájom poklovať a spôsobiť si zranenia/smrť, a potom by dali priestor slabším supom, keď sa z jednej mršiny kráľovsky najedia všetci piati a tých slabých nechajú vyhľadovať a umrieť. A tak aj defacto aj dejure nebudú porušovať protimonopolné zákony EU a zároveň sa všetci nasýtia.

Ergo. keby Apple chcelo/a, tak dávno svojími fin. prostriedkami rozpúta riadne peklo proti Googlu, ale nie je to v ich záujme. Google ako "ten dobrý" hráč síce vystrkuje rožky, ale ako vidíme, stále nevyrobili konkurenčný systém čo by garantovane rozbil Windows. A MS vymýšľa kde a čo sa dá, ale tiež nešliapu nejako extra na pole mobilných telefónov a prenechávajú viacmenej voľnú taktovku Googlu a Applu, len sa snažia dosiahnuť aspoň to, aby si mohli odkusnúť 1/3 koláču.

Osobne si myslím že je medzi najväčšími gigantmi vždy nejaká kartelová dohoda a toto čo tu my vidíme je len divadlo...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

uplink napísal:tarakan - ja stále verím v unitárnu a homogénnu politiku najväčších hráčov. Nevidím najmenší dôvod keď príde 2-5 silných supov ku mršine, prečo by sa mali navzájom poklovať a spôsobiť si zranenia/smrť, a potom by dali priestor slabším supom, keď sa z jednej mršiny kráľovsky najedia všetci piati a tých slabých nechajú vyhľadovať a umrieť. A tak aj defacto aj dejure nebudú porušovať protimonopolné zákony EU a zároveň sa všetci nasýtia.

Ergo. keby Apple chcelo/a, tak dávno svojími fin. prostriedkami rozpúta riadne peklo proti Googlu, ale nie je to v ich záujme. Google ako "ten dobrý" hráč síce vystrkuje rožky, ale ako vidíme, stále nevyrobili konkurenčný systém čo by garantovane rozbil Windows. A MS vymýšľa kde a čo sa dá, ale tiež nešliapu nejako extra na pole mobilných telefónov a prenechávajú viacmenej voľnú taktovku Googlu a Applu, len sa snažia dosiahnuť aspoň to, aby si mohli odkusnúť 1/3 koláču.

Osobne si myslím že je medzi najväčšími gigantmi vždy nejaká kartelová dohoda a toto čo tu my vidíme je len divadlo...
Kartelove dohody su a co sa tyka IT infrastruktury tak velke spolocnosti su previazane navzajom a nemaju jeden jediny produkt od niekoho (zaruka v pripade krachu toho vendora). Len ma zaraza to ze idu tak masivne po cene namiesto toho aby priniesli kvalitu...Proste ta konzola stratila tymto zmysel. Vyvojari budu mat sice mensie issues s portovanim hier...resp. uz nebude treba nic portovat :-) ale ako dlho potrva kym si ludia uvedomia ze im vlastne ziadnu konzolu netreba a kupia si len joystick ? Bude tu par hier exclusive na konzoly ale pochybujem ze ostatne studia umelo odstrania joystickove ovladanie z PC verzii.
Dalsia vec bude otazkou casu kedy sa niekomu podari spustit konzolove hry na PC (co by teraz nemal byt problem pri x86)...Podtrzeno, secteno aky dovod by som mal mat teraz na nakup konzoli ?
A to som vobec nespominal zivotnost,piratenie a podobne. Vsetky vyhody co tie konzoly mali sa vlastne odstranili :-)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Zdravím,

Mám v pláne si zakúpiť ps plus, chcem sa teda spýtať že či sa dajú stiahnuť všetky hry čo sú za mesiac, alebo len jedna z nich?
A ešte by som rád vedel či mi tie hry aj ostanú po nabehnutí nových hier, alebo sa dajú hrať len kým sú dostupné na stiahnutie ?

//Tak ešte jedna vec :D dá sa už konečne nakupovať so slovenskou kreditkou?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Mozes stiahnut vsetky hry ktore su v ponuke. Zostanu na disku aj po nabehnuti novych (ale spatne k znovustiahnutiu tych, ktore boli v akcii v minulosti sa uz nedostanes). Hry je mozne hrat pokial mas zaplatene plusko (pokial nie, tak sa zrejme nejak zablokuju..v tomto nemam celkom jasno kedze hned ako som sa regol na PSN som aj aktivoval plusko a este som nebol bez neho)

Ja som spravil UK. Platit sa na nom mojou kreditkou neda (Visa Electron), takze som plusko zriesil cez kupon ktory som kupil na nete :wink:
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

čaute , keď mám xbox 360 a kúpim si napríklad použitú kópiu gta V pojde mi multiplayer?
Napísať odpoveď