Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Holubar napísal:vyborne...hrdina by mal byt hlavne na cary...ved je hovadina,aby hrdina (nech je aj level 50) zabil uderom mecom alebo vystrelom z luku celu legiu trpaslikov...to uz bolo v stvorke prehnane.Ale cary su fajn,aj schopnosti co posilnia armadu (leadership a tak) a tiez artefakty...boha jak sa tesim :)
ved o to slo v stvorke aby si skilloval hera ked si hral multiplayer tak to bolo dost dolezite taky nemrtvy mag ti pomohol ze az az (napr: si mal upirov a furt za vyhrany boj si dostal +3 upirov a upir je sakra silna jednotka ..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

R1k1nko napísal:ved o to slo v stvorke aby si skilloval hera ked si hral multiplayer tak to bolo dost dolezite taky nemrtvy mag ti pomohol ze az az (napr: si mal upirov a furt za vyhrany boj si dostal +3 upirov a upir je sakra silna jednotka ..
ale to bolo po case maximalne trapne, pretoze po niekolkych hodinach hrania som mal dvoch hrdinov spolu, jeden mal combat+leadersship,druhy combat+magic skills a kazdy boj som dokazal vyhrat s par tahmi, ktore boli stale rovnake a nemalo vyznam vymyslat nieco nove...a tak to bola strasna nuda, proste len behanie po mapke a cistenie od priser.no o nicom
canopus:ked je na tahu hrdina,klikni na knihu (tak to bolo v starsich dieloch),ale on musi byt na urcitom leveli co sa tyka kuziel,aby sa mohol ucit zlozitejsie a ucinnejsie kuzla, tie primarne su o nicom,vellmi to nepomaha,cim vyssi level hrdinu,tym su aj tie najslabsie kuzla ucinnejsie (gula zabije viac priser a pod)...a potom zalezi aj od toho akeho mas hrdinu, ked je heaven,jeho kuzla su charakteru,ze liecia tvoje vojsko, ked mas undead,tak tvoje kuzla oslabuju nepriatela, chaos nici devastaciou a order zase dokaze zhypnotizovat tvoje vojsko aby bojovalo s nim,alebo vselijako oslabit schopnosti jednotlivych vojakov...to vsetko bolo vo stvorke,tak snad to tak je aj tu...aspon podobne
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

a tak to asi u mna vyzera tiez, zacinam kilovat vsetko co sa da a prestava ma to uz bavit, aby som kazdeho kiloval, tak to teda nie :roll:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v noci sm stiahol HoMaM III Complete,takze zatial zadrtim to..je to neuveritelna hra
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Holubar napísal:v noci sm stiahol HoMaM III Complete,takze zatial zadrtim to..je to neuveritelna hra
stymto stebou UPLNE SUHLASIM ! je to pecka ... zahraj si mulltiplayer aspom 3ja a uvidis tu maxi FUN co tam bude a aj tie hlasky.... co vas tam ponapadaju
Kummar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kummar »

Potrebval by som poradit a to konkretne v prvej epizode The Queen poslednej mysii The fall of the king. Musim najst relicviu z War of the bitter ashes - the Tear of Asha. Nachadzat by sa malo blizko Dunmooru.
Ak nahodou nikto vie kde sa nachadza budem vu vopred zaviazani.

Dakujem
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

pls vie mi niekto pomoct ze ci existuje nejaky patch alebo tip aby mi to ficalo aj na MX 440 vzdy ked spustam daku misiu/campaign vyhodi mi error ..

edit k tym spodnim ... : ja sa nehadam len sa pitam ci je taka moznost ... btw betu mi aspon spustilo a mohol som hrat uplne fpoho sice obcas som tam dostal tiez ten eror
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

taky patch sa vola nova VGA :) na tej karte uz nic nepojde, uz patri do stareho zeleza
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

MX-440 :hehe: na tej grafe by som neriesil nic sak je to uplne
hlboko pod low-end pre tutu hru :hehe:
hypper
Darca
Darca

takze ten problem som uz vyriesil a nepotreboval som ziadny upgrade ... takze kto ma problemy s padanim hry pri loadovani

Kód: Vybrať všetko

http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/4611096804/m/8601085544
snad vam to pomoze
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

takze ludkovia mam mensi problemik ;-)
nainstaloval som HOMAM 5 (mam to v daemonovi)
nahodil som tam aj tabletocku ;)
spustim hru vsetko vpoho ide ale ked dam chcem hrat spustit nejaku mapu or kampan tak mi to po vyhodi toto okienko.

Neviete niekto co s tym ?
Prílohy
homam5.jpg
homam5.jpg (29.64 KiB) 1337 zobrazení
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Skus sa pozriet o prispevok hore :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Dem0n napísal:Skus sa pozriet o prispevok hore :)
ty si myslis ze som tu prvy krat ? ja som uz poprechadzal vsetky tieto fora ... ale nikde nie je odpoved ako to vyriesit aspon som ju teda nenasiel ... im hlasi iny error ... a crack mam nahodeny ... mne to proste padne ked sa loaduje hra .
hypper
Darca
Darca

ob3l1x napísal:ty si myslis ze som tu prvy krat ? ja som uz poprechadzal vsetky tieto fora ... ale nikde nie je odpoved ako to vyriesit aspon som ju teda nenasiel ... im hlasi iny error ... a crack mam nahodeny ... mne to proste padne ked sa loaduje hra .
a skusal si aspon nahodit ten novy .exe ?

edit Ob3lix: no tak sa pokus najst este na tom ofic fore co som hadzal odkaz no :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hypper napísal:a skusal si aspon nahodit ten novy .exe ?
jasne ze skusal ... prave citam dalsie forum a tam pisu ludia ze im to ide aj na mojej integrovanej grafike v notase tak nechapem preco to nejde mne ... :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

takze uz to ide odinstalol som a nahodil nanovo a uz sa to podarilo rozbehat
hypper
Darca
Darca

:smt023 :smt039
musel si davat ten .exe ?

edit Ob3lix : jn stava sa ...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hypper napísal::smt023 :smt039
musel si davat ten .exe ?
jo ale ja som ho tam dal uz aj predtym nechapem preco to az teraz zobralo ...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

hosi...ties mi to yhadzovalo ten ist error ale ked som spustal hru...proste bol obrazok HOMAM5 a naraz bum....restartol som a teraz namiesto padania tam mam len ciernu obrazovku a nic to nerobi :cry: ...plz help

// zabudol som este ze ked tam mam tu ciernu obrazovku tak mi tam blika toolbar a pocujem zvuky Ubisoft videa a este nejakeho ale nic tam nevidim....potom uz ani zvuky....
malachai
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa malachai »

Hrajem druhu misiu v kampani a ani za boha sa dostat ku hradu za ten tyzden. Ani neviem kde ten hrad je umiestneny. Neviete helpnut?
Napísať odpoveď