ved o to slo v stvorke aby si skilloval hera ked si hral multiplayer tak to bolo dost dolezite taky nemrtvy mag ti pomohol ze az az (napr: si mal upirov a furt za vyhrany boj si dostal +3 upirov a upir je sakra silna jednotka ..Holubar napísal:vyborne...hrdina by mal byt hlavne na cary...ved je hovadina,aby hrdina (nech je aj level 50) zabil uderom mecom alebo vystrelom z luku celu legiu trpaslikov...to uz bolo v stvorke prehnane.Ale cary su fajn,aj schopnosti co posilnia armadu (leadership a tak) a tiez artefakty...boha jak sa tesim
Heroes of Might & Magic V
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Holubar
Darca
ale to bolo po case maximalne trapne, pretoze po niekolkych hodinach hrania som mal dvoch hrdinov spolu, jeden mal combat+leadersship,druhy combat+magic skills a kazdy boj som dokazal vyhrat s par tahmi, ktore boli stale rovnake a nemalo vyznam vymyslat nieco nove...a tak to bola strasna nuda, proste len behanie po mapke a cistenie od priser.no o nicomR1k1nko napísal:ved o to slo v stvorke aby si skilloval hera ked si hral multiplayer tak to bolo dost dolezite taky nemrtvy mag ti pomohol ze az az (napr: si mal upirov a furt za vyhrany boj si dostal +3 upirov a upir je sakra silna jednotka ..
canopus:ked je na tahu hrdina,klikni na knihu (tak to bolo v starsich dieloch),ale on musi byt na urcitom leveli co sa tyka kuziel,aby sa mohol ucit zlozitejsie a ucinnejsie kuzla, tie primarne su o nicom,vellmi to nepomaha,cim vyssi level hrdinu,tym su aj tie najslabsie kuzla ucinnejsie (gula zabije viac priser a pod)...a potom zalezi aj od toho akeho mas hrdinu, ked je heaven,jeho kuzla su charakteru,ze liecia tvoje vojsko, ked mas undead,tak tvoje kuzla oslabuju nepriatela, chaos nici devastaciou a order zase dokaze zhypnotizovat tvoje vojsko aby bojovalo s nim,alebo vselijako oslabit schopnosti jednotlivych vojakov...to vsetko bolo vo stvorke,tak snad to tak je aj tu...aspon podobne
pls vie mi niekto pomoct ze ci existuje nejaky patch alebo tip aby mi to ficalo aj na MX 440 vzdy ked spustam daku misiu/campaign vyhodi mi error ..
edit k tym spodnim ... : ja sa nehadam len sa pitam ci je taka moznost ... btw betu mi aspon spustilo a mohol som hrat uplne fpoho sice obcas som tam dostal tiez ten eror
edit k tym spodnim ... : ja sa nehadam len sa pitam ci je taka moznost ... btw betu mi aspon spustilo a mohol som hrat uplne fpoho sice obcas som tam dostal tiez ten eror
-
ezechiel88
Star
takze ten problem som uz vyriesil a nepotreboval som ziadny upgrade ... takze kto ma problemy s padanim hry pri loadovani
snad vam to pomoze
Kód: Vybrať všetko
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/4611096804/m/8601085544a skusal si aspon nahodit ten novy .exe ?ob3l1x napísal:ty si myslis ze som tu prvy krat ? ja som uz poprechadzal vsetky tieto fora ... ale nikde nie je odpoved ako to vyriesit aspon som ju teda nenasiel ... im hlasi iny error ... a crack mam nahodeny ... mne to proste padne ked sa loaduje hra .
edit Ob3lix: no tak sa pokus najst este na tom ofic fore co som hadzal odkaz no
hosi...ties mi to yhadzovalo ten ist error ale ked som spustal hru...proste bol obrazok HOMAM5 a naraz bum....restartol som a teraz namiesto padania tam mam len ciernu obrazovku a nic to nerobi
...plz help
// zabudol som este ze ked tam mam tu ciernu obrazovku tak mi tam blika toolbar a pocujem zvuky Ubisoft videa a este nejakeho ale nic tam nevidim....potom uz ani zvuky....
// zabudol som este ze ked tam mam tu ciernu obrazovku tak mi tam blika toolbar a pocujem zvuky Ubisoft videa a este nejakeho ale nic tam nevidim....potom uz ani zvuky....