Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

Je na lavo na mapke. Ten veliky....... :lol: je k nemu taka skratka na lavo od tej vezi.
malachai
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa malachai »

Jo dik uz to mam, objavil som ho po kliknuti na rozhliadnu. Ze ma to nenapadlo skor :idea:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

No ja mam taky problem, ze som to tahal celu noc a ked som to chcel naistalovat tak pri 1% mi vyhodi toto :?
http://i6.tinypic.com/120gy90.jpg
Nemam to ako image je to normalne ako setup a ziadne druhe disky tam neboli bo je to ako DVD :?
Ja velmi dufam ze mi niekto pomoze :idea:
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak si ho daj ten subor niekym poslat,alebo ti ho vecer poslem,skus tu hru napalit ako image subor na dvd a daj z neho instalovat
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No ja som pozeral a na tom co som stiahol je ten subor..aj som ho tam skusal dat a nic..a ako vypalim nieco co je na disku na IMAGE?..pouzivam ALCOHL 120% a tam neviem ako to.. :?
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ichliebdich »

ob3l1x napísal:jo ale ja som ho tam dal uz aj predtym nechapem preco to az teraz zobralo ...
mne to robilo ten isty problem a vyriasil som ho tak ze som dal nainstalovat aj direct x, aj ked som ho uz mal nainstalovany predtym tak som ho musel preinstalovat a potom mi to uz islo
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

TomAss napísal:hosi...ties mi to yhadzovalo ten ist error ale ked som spustal hru...proste bol obrazok HOMAM5 a naraz bum....restartol som a teraz namiesto padania tam mam len ciernu obrazovku a nic to nerobi :cry: ...plz help

// zabudol som este ze ked tam mam tu ciernu obrazovku tak mi tam blika toolbar a pocujem zvuky Ubisoft videa a este nejakeho ale nic tam nevidim....potom uz ani zvuky....

skus nainstalovat aj ten direct x co je na tom dvd lebo aj mne to robilo ten error a ked som nainstalovat ten direct x aj ked som ho uz predtym mal v pc tak som ho musel preinstalovat asi tam nahodilo este nieco nove :wink:
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

worman napísal:No ja som pozeral a na tom co som stiahol je ten subor..aj som ho tam skusal dat a nic..a ako vypalim nieco co je na disku na IMAGE?..pouzivam ALCOHL 120% a tam neviem ako to.. :?
vypalis ho tak ze stalcis lavy ctrl+b a tam najdes ten image a das potom vypalovat :wink:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ALL: No moja hlupost bola problem, ten subor co som stiahol bol subor ISO ale vyzeral ako RAR, tak som ho supol cez alcohol a uz mi pustilo instalaciu, takze vsetko je uz v poriadku...super hra :oops: :wink: :idea:
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

Je to velmy dobra hra .. radím vám ten kto ma rád tahavé strategie určite si ju nenechajte újsť je ejdna z najlepších!!!.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Slizko napísal:Je to velmy dobra hra .. radím vám ten kto ma rád tahavé strategie určite si ju nenechajte újsť je ejdna z najlepších!!!.

seria HOMAM bola vzdy best takze neni o com ...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, ja som nikdy žiadne heroes nehral, táto 5ka je môj prvý diel série - a je to úplna bomba - a ešte po česky, nemôžem sa od toho odtrhnúť :D
rascal
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rascal »

Presiel uz niekto campaign za PEKLO ?
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

rascal napísal:
Fuuuu no mne to ide sekane a som rad ze mi to vobec ide a zatial som v 3 misii od zaciatku takze je to shit, ale ta hra je pre mna posveetna.. :wink:
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

artabanes napísal:no, ja som nikdy žiadne heroes nehral, táto 5ka je môj prvý diel série - a je to úplna bomba - a ešte po česky, nemôžem sa od toho odtrhnúť :D
odkial ju mas po cesky?
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

ichliebdich napísal:odkial ju mas po cesky?
Originalka zberatelska :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

stiahol som si češtinu na jednom warez fóre

a za druhé

v piatej misii v prvom scenári, neviete kde je tá relikvia? vždy ma tam tý červený za chvíľu odfajčia :(
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

artabanes napísal:stiahol som si češtinu na jednom warez fóre

a za druhé

v piatej misii v prvom scenári, neviete kde je tá relikvia? vždy ma tam tý červený za chvíľu odfajčia :(
ja viem kde je ale neviem ci to pochopis na tej mape je take jedno razcestie pri ktorom je taky ako keby portal a kniha z ktorej sa da naucit kuzlo je to niekde tam presnejsie sa to tu vysvetlit neda neskor mozno hodim creen ale teraz som v skole ale ked fakt nevies ako to urobit ked si to nezistil po mape su take obelisky celkovo 3 a kazdy ti odhaly kusok mapy kde je ten relikvija niaka slza je to myslim
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

prosim ta, hod sem ten screen, som kopal pri tom razcesti a nikde nic :-(
kurnik, teraz som sa dozvedel, že pozícia toho artefaktu sa generuje vždy nanovo pri každej hre :-( čiže ja to budem mať asi inde ako hocikto iný :cry:
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

ja som mal ten artefucked tu: Obrázok
myslim ze to ma kazdy na tom isto mieste a ze sa to negeneruje ale nie som si isty..
ja hram uz 4. kampan ale som trocha sklamany z pribehu...zatial co prve 3 na seba vcelku nadvezovali, tento stvrty part je troska odveci...ale aj tak...

Homam rules...
Napísať odpoveď