Niesi jediny, ja to pozeram uz len zo zvyku. Taka telenovela nudna z toho je uz dlhsie.B3rET napísal:to len mne sa to uz zda maximalne nudne???? nebavi ma tato season vobec... vkuse o tom istom a niektore veci su nedomyslene
Heroes
-
Georgeo88
Light Star
Tak je jasné,že Hrdinovia už nie sú,čo bývali.Na začiatku keď to začalo som si hovoril,že seriál s takým potenciálom...ale v podstate každou sériou to ide dolu vodou.Vyvrcholením bola posledná časť Fugitivesov,aj keď teraz sa to trochu zlepšilo.Indigo napísal:Niesi jediny, ja to pozeram uz len zo zvyku. Taka telenovela nudna z toho je uz dlhsie.
Uvidíme čo bude ďalej,dúfam,že táto séria dopadne lepšie a čo bude ďalej je vo hviezdach
-
lekoklatik
VIP
Re: Heroes
Ako uz to zacina podla mna jemne, resp. dost upadat na kvalite... ale na druhu stranu... Sylar zase potesil, a to maximalne
"Do you know, what I do to people like you?" - skvelé 
Sme sa tak s kamosom dnes bavili. To vidim tak, ze to skonci scenou, co bude trvat dve sekundy, ked sa Peter skoro dotkne sylara a zas sa niekam strati
A budeme moct cakat rok zas ci bude mat dake powers a kde sa ocitne ...
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Posledne 3 casti velmi slusne...konecne sa troska zacina dej aj rozuzlovat, suhlasim ale s Lekom,ze by to chcelo daku "epic battle"...zatial boli vzdy len naznaky ale nic poriadne....Ked uz nieje ale to, aspon Hiro s Andom vedia pobavit,...teda aspon v poslednych dieloch sa im to darilo.
najvyssi cas, aby to Samo rozbalil 
NO onicom, to ked si porovnam napatie ktore som mal pri pozerani Dextra a klipkanie unavenych oci pri Heroes... tak este ze tu je jeden zakon ze ja dopozeram vsetko... je mi luto ze je to taka bieda...
-
Kamilgxk
Medium Expert
fakt je to take co cast tak slabsie naposledy sa mi stalo ze som to vypol uprostred casti a siel spat a to sa mi nestalo este ani pri jednom seriali alebo filme to radsej zaspim na stolicke.
uz to sledujem len zo zvyku. ako bude mi to chybat ked to skonci ale urcite nie tak ako stargate atlantis
uz to sledujem len zo zvyku. ako bude mi to chybat ked to skonci ale urcite nie tak ako stargate atlantis
No tiez sa mi stalo. Som v polke zrazu ze idem sa najest niekam von a vypol som to a zistil som az pri dalsom dieli, ze mi nieco chyba. Tak som potom dopozeral este polku predosleho dielu a ani mi neprislo, ze by som o nieco prisiel.
-
mirak2
Hardcore addict
posledny diel sux hard, uz neviem preco to vlastne pozeram, uz mi liezla na nervy claire aj gretchen, aj sylar, aj sam, aj vsetci...nie som ochotny to dalej pozerat lebo umriem nudou
ja uz to pozeram skorej z povinosti... inak ma to prestava poriadne bavit...
Už začnem niektorých ľutovať, čo to musia sledovať aj keď ich to nebaví.
Posledný diel bol taký dobrý priemer - celkom ok, čakám na ďalšiu časť.
Posledný diel bol taký dobrý priemer - celkom ok, čakám na ďalšiu časť.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
no konečne poriadna časť, som zvedavý čo bude ďalej.