Heroes
Re: Heroes
Veď už raz Sylar chcel Samuela zabiť ale nejak sa mu to nepodarilo. 
uz by nemusela byt dalsia seria... takto to skoncilo celkom pekne
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
NIe nie, praveze ja by som chcel este raz tolko serii
Inak preco vtedy Sylar nemohol znicit Samuela? Co mu nejako blokoval vtedy nieco? Alebo sam to tak nechcel? A nezabudajme este stale na Hira Nakamura, ten to moze dat doporiadku
Ale ktovie, ci tam bude aj Peter-ov brat Nathan. Lebo Sylar, ked je teraz dobry a je tam aj Hiro a vsade vidim obrazky aj s Nathanom. No ktovie, mozno sa daju vsetci doporiadku.
-
Georgeo88
Light Star
Sylar nemohol zarezal samuela podľa mna preto,že mu proste tá zmena osobnosti(na Nathana) spôsobila,že nemohol zabíjať.Adulko1 napísal:NIe nie, praveze ja by som chcel este raz tolko seriiInak preco vtedy Sylar nemohol znicit Samuela? Co mu nejako blokoval vtedy nieco? Alebo sam to tak nechcel? A nezabudajme este stale na Hira Nakamura, ten to moze dat doporiadku
Ale ktovie, ci tam bude aj Peter-ov brat Nathan. Lebo Sylar, ked je teraz dobry a je tam aj Hiro a vsade vidim obrazky aj s Nathanom. No ktovie, mozno sa daju vsetci doporiadku.
A Nathan ?čo by tam robil,veď je mŕtvy a mal aj pohreb.
Inak mňa by ale zaujímalo,čo sa stalo s Tracy.Lebo po tom čo zachránila Benetta s Claire ju už neukázali(pýtam sa hlavne preto,že som ju nemal rád a potešila by ma jej smrť
K finále- skončilo celkom dobre aj keď celkom nechápem ako mohla Tracy preniesť Benetta a Claire z toho karavanu.K Sylarovi - z jeho zmeny na heroea mám zmiešané pocity,lebo na jednej strane som ho vždy chcel vidieť v tej úlohe,no na druhej strane niekedy to už prehánali ako napr jeho úplne posledná veta,alebo tie scény v tom meste
-
lekoklatik
VIP
Som spokojný. Celkom dobrá oddychovka. V pohode pozriem pokračovanie : )
-
Adulko1
Light Professional
Georgeo88 trosku s tebou v par veciach nesuhlasim ..
Nathan by mohol byt vskrieseny ako som uz pisal - Hirom. a svoju schopnost a mohol by to dat naspat, aby tam bol ... Skoda ho. A Peter nemoze mat predsa za brata Sylara
To s Charlie a Hirom bolo nahodou celkom pekne a zaroven smutne ...
Tracy mohla normalne preniest Benetha tak, ako Hiro ostatnych ludi .. Ved to je klasika - koho sa chytis, dokazes aj s nim robit to co so sebou. Dufam, ze coskoro bude uz dalsia seria a nebudeme musiet dlho cakat.
Nathan by mohol byt vskrieseny ako som uz pisal - Hirom. a svoju schopnost a mohol by to dat naspat, aby tam bol ... Skoda ho. A Peter nemoze mat predsa za brata Sylara
Tracy mohla normalne preniest Benetha tak, ako Hiro ostatnych ludi .. Ved to je klasika - koho sa chytis, dokazes aj s nim robit to co so sebou. Dufam, ze coskoro bude uz dalsia seria a nebudeme musiet dlho cakat.
ja by som kludne uvital aj keby namiesto dalsej serie vysiel jeden film a bolo by hotovo.
-
Adulko1
Light Professional
Tak ale tak skoro skoncit? Ved to by bola skodaaa. Predsa je to perfektny serial a nerad by som keby tak rychlo skoncil. 
Az taky perfektny neni, skor bol posledny diel dobry, inac to bolo dost o nicom.
-
mirak2
Hardcore addict
suhlas cela seria bola jak rozvarene nudle a zaverecny diel (mozno jeden a pol) ako tak stali za to
-
Adulko1
Light Professional
Tak možno táto séria, ale inak prvá a niektoré časti z ostatných boli perfektne, len v poslednom vaše tam nedávajú žiadne efekty 
-
Georgeo88
Light Star
ok je sice možné,aby Hiro Nathana vzkriesil,no myslím,že by to nemalo veľký význam,predsalen si myslím,že nathan nebol nejaká výrazná postava a až na pár svetlých chvíl toho veľa nepredviedol.Adulko1 napísal:Georgeo88 trosku s tebou v par veciach nesuhlasim ..
Neviem celkom ako si to myslel s tým bratom,no myslím,že dvojica Peter - Sylar vôbec nie je nereálna a poďľa mňa ani nie zlá.
S Hirom to možno bolo smutné,no aspoň sa poučil,že nemôže používať svoju schopnosť pre vlastný prospech.
-
Adulko1
Light Professional
Tak to ano s Hirom s tebou suhlasim, ale ten Nathan by mohol zit, predsalen je to jeho brat
A bolo by mile ho tam mat, resp. ten bratsky vztah. A Sylar by s nimi tromi bol za dobre a bojoval by Sylar + Peter proti "zlu". Nathan by mal skor moralnu ulohu, ale tiez by to milo posobilo aj na divakov, ze je naspat.
-
Dogwoggle
Medium Expert
Najlepsi je Syler

-
Adulko1
Light Professional
A kedy uz konecne budu nove casti? Lebo este stale nic. Ak si dobre spominam, nebudu teraz v semptembri nove casti?
-
mirak2
Hardcore addict
serial Heroes bol definitivne ukonceny a nejake ozivenie sa neocakava...dakujeme za ucast 
-
Adulko1
Light Professional
mirak: to fakt??
Takze to ani nedokoncia a ani nebude ukoncenie tohoto serialu? To ma fakt potom nastvali, jediny serial co ma velmi bavil. Fakt skoda. Preco ho vobec aj ukoncili ..?
-
mirak2
Hardcore addict
ked si precitas poslednych par stran nadavania nanho...tak preto
neskutocna nuda a vata, ved putava bola iba prva seria...dokonca mozno iba polovica prvej serie...ktora bola povodne napisana a mala byt testom ci budu aj dalsie epizody..a boli, a vaxcsinou kvalita klesa, ako tu..
zhrniem to: dlhodoby pokles sledovanosti.
namiesto toho si pozri Misfits...britsky serial o hrdinoch, zaner dramedy, je to super uplne
zhrniem to: dlhodoby pokles sledovanosti.
namiesto toho si pozri Misfits...britsky serial o hrdinoch, zaner dramedy, je to super uplne
Je to trochu skoda, ze mohli to aj dobre skoncit, ale ak by posledna seria vyzerala rovnako ako predosla, tak je vlastne dobre, ze nic nebude.
-
mirak2
Hardcore addict
teraz som cital ze mozno bude zaverecny film...ale nema to aka tv zasponzorovat...a teoreticky jedna stanica mala zaujem o kupenie licencie a natacanie novych dielov ale pochybujem