jj sak to.. vyzera to na mnoho serii... pretoze neustale su tam nove a nove postavy... len ma mrzi ze musim cakavat tyzden co tyzden na novu castNuSuey napísal:aj ja sa tesim na dalsiu castboze ..tolko otvorenych vetiev pribehu
)
Heroes
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme bud troska rad
ja viem co boli tie rozne moje smallvilacke, prison breakovske, sopranovske maratony, ked som mal mnoho nepozretych casti doma .. a pozeral som zaradom cele serie.. a kedze to bolo cez leto tak som mohol od rana do noci
ehm.. fujha
este dobre ze je to tak, aspon vselico za ten week porobis a potom sa tesis ze jej dalsia cast
inac som zvedavy na to ako si bude pocinat sylar, hoci skoda ze zabil tamtu iluzionistku
este dobre ze je to tak, aspon vselico za ten week porobis a potom sa tesis ze jej dalsia cast
inac som zvedavy na to ako si bude pocinat sylar, hoci skoda ze zabil tamtu iluzionistku
-
NuSuey
Professional
sry za doublepost ale chlapci heroes-fandovia asi nejako zaspali
ta posledna cast bola bohovska
tolko temnosti som davno nezazil
clairin otec, ten typek co s hirom je, maya ... krasne krasne krasne
samozrejme sylar, ze sa prejavil ako hlavny zakerak serialu.. (teda zatial)
jediny minus tejto casti bolo snad ze mi zbehla prilis rychlo a mal som nutkanie sa presunut v case aby som uz mohol pozriet dalsiu cast
)
ta posledna cast bola bohovska
tolko temnosti som davno nezazil
clairin otec, ten typek co s hirom je, maya ... krasne krasne krasne
samozrejme sylar, ze sa prejavil ako hlavny zakerak serialu.. (teda zatial)
jediny minus tejto casti bolo snad ze mi zbehla prilis rychlo a mal som nutkanie sa presunut v case aby som uz mohol pozriet dalsiu cast
-
Šu-Do
Redeemer
ach dpc... az vcera vecer som kukal... Sylar opät vo svojom zivle... pacilo sa mi ako alejandrovi hovoril jeho plany do buducna
.. inak myslel som si ze ked dosiel na konci 5 casti za tou mladou cernoskou Shuresh ze bude pokracovat v slapajach Benneta... ale nie.. potom neskor sa ukazalo ze je stale ece v poriadku... za to bennet sa zas ukazal
BTW ten rus (alebo ukrajinec) mi strasne niekoho pripominal.. urcite som ho niekde uz videl... newiem si pomoct ale tusim v Half Life.. 
heh.. Kensei musel byt pekne nastvany ked ich zradil... a nechapem preco hiro nezastavil cas a nevyslobil sa aj princeznu a jej fotra... si mozem lamat hlavu nad tymto...
inak stale newiem ze preco Sylar nema tie schopnosti.. divne.. preco ich stratil.. ale najviac ma trapi vec ze ako ich ziskava... on zje mozog toho od ktoreho chce schopnost ?
... inak Sylar ma tiez schopnost ? ze vie ako veci funguju.. hmm.. momentalne najlepsia postava je Sylar.. hajzlik jeden 
ludia sa menia co
heh.. Kensei musel byt pekne nastvany ked ich zradil... a nechapem preco hiro nezastavil cas a nevyslobil sa aj princeznu a jej fotra... si mozem lamat hlavu nad tymto...
inak stale newiem ze preco Sylar nema tie schopnosti.. divne.. preco ich stratil.. ale najviac ma trapi vec ze ako ich ziskava... on zje mozog toho od ktoreho chce schopnost ?
ludia sa menia co
Mne tato cast prisla vyslovene debilna. Ako celok to bol iste dalsi podareny kusok do skladacky ale sceny ako ked Benett ovalil Ivana a zamumlal "We need to talk" ci ked Peterova nabijacka povedala "To kill that bitch" ma priam znechutili lebo boli podla mojho nazoru neuveritelne trapne. A to mi dost zhnusilo celu epizodu 
-
R1k1nko
Darca
takezi ( adamko ) tam bude chvilu PETER a SYLAR ( pevne dufam ze narobi bordel ako je mu zvykom a dufam ze bude mat tu schopnost co ma ta mexicanka -aj ked sa celkom da { ako postava } )
a mam taky pocit ze tato spolocnost je uz lepsia a benotovi prepina lebo nemam ziadny skill a sere ho to....
a ten hajtan ...ten snim beha ( a co idem mozno dobre zaplati
)
a mam taky pocit ze tato spolocnost je uz lepsia a benotovi prepina lebo nemam ziadny skill a sere ho to....
a ten hajtan ...ten snim beha ( a co idem mozno dobre zaplati