Alebo že budú znova voľby no nevyhrá ich Petrelli ale MečiarEnduro3333 napísal:Určite bude tretia seria ..... len ma zaujima ze aka katastrofa v tretej serii postihne New York 1.seria Atomoví vybuch 2seria epidemia .... uz mi akosi dochadzaju katastroficke možnosti .....
Heroes
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No je to jedno (tušim najväčšie mesto ) na svete a pre amikov je to určitý symbol ... takze preto ...D30RU5 napísal:trochu sa mi nepaci to typicke americke centralizovanie, vybuchnuty new york povazovali za koniec sveta atd(i ked spomenuli ze je to iba 0,07% ale aj tak vsetci hovorili o konci sveta)
ale uznavam ze ta epidemia je globalnejsi problem
-
Šu-Do
Redeemer
keby nahodou niekoho zaujimalo ako pojdu dalej heroesovia tak
posledna cast vyzera tak ze vsetci asi stratia schopnosti... podla nazvu
aspon predpokladam
http://www.heroes-cz.com/2x08 - Four Months Ago - 12. 11. 2007
2x09 - Cautionary Tales - 19. 11. 2007
2x10 - Truth & Consequences - 26. 11. 2007
2x11 - Powerless - 3. 12. 2007
posledna cast vyzera tak ze vsetci asi stratia schopnosti... podla nazvu
No pozrel som dalsiu epizodu a bola to pecka ale strasne sa na tom prejavila stavka scenaristov a rychle ukoncovanie. Tolko rozuzlenych zahad a odpovedi naraz je mozno az prilis, a aj ked sa mi epizoda pacila stale sa neviem zbavit predstavy ake by to bolo keby mali sancu nam tie odpovede davkovat pekne pomaly, s napatim a vacsim dovtipom 
Ani si nemyslim, ze by to bolo tou stavkou scenaristov. Myslim, ze episody sa natacaju so znacnym predstihom + scenar je napisany este skor. Praveze ma uz stve to prilisne natahovanie novych serialov do XY serii (vid prison break, lost atd.)Gangy napísal:No pozrel som dalsiu epizodu a bola to pecka ale strasne sa na tom prejavila stavka scenaristov a rychle ukoncovanie. Tolko rozuzlenych zahad a odpovedi naraz je mozno az prilis, a aj ked sa mi epizoda pacila stale sa neviem zbavit predstavy ake by to bolo keby mali sancu nam tie odpovede davkovat pekne pomaly, s napatim a vacsim dovtipom
Inak vyborny diel
Těsně před stávkou si nechala NBC natočit alternativní závěr druhé série již v 11. díle. Čistě pro případ, že by se problémy s finančním ohodnocením tvůrců poněkud protáhly. -
Z tohto som pochopil, ze natocili alternativny koniec druhej serie, takze tie predchadzajuce casti boli predpokladam natocene este podla stareho scenaru, takze si myslim, ze tento diel a dalsie nasledujuce mali v plane a nebudu este ovplyvnene stavkou
Z tohto som pochopil, ze natocili alternativny koniec druhej serie, takze tie predchadzajuce casti boli predpokladam natocene este podla stareho scenaru, takze si myslim, ze tento diel a dalsie nasledujuce mali v plane a nebudu este ovplyvnene stavkou
-
NuSuey
Professional
presne tak .. natocili alternativnu 11tu cast..
nie tie cele diely .. to by bola blbost
natocili 11tu cast v pripade ze bude ta stavka fakt realna.. amen
tato cast istotne TAKATO mala byt
a tiez ma bavila tato cast
a ta kocicka je fakt sladka
a mimo toho iskriva .. ale zo vsetkych tych tetusiek v serialy je najviac "OLALAAAAAAAA" 
nie tie cele diely .. to by bola blbost
natocili 11tu cast v pripade ze bude ta stavka fakt realna.. amen
tato cast istotne TAKATO mala byt
a tiez ma bavila tato cast
a ta kocicka je fakt sladka