Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

Dem0n napísal:PS: Vsimli ste si, ze Suresh vzdy na konci epizody ukonci dost zaujimavym dialogom, ktory vysvetli "v kratkosti" jej podstatu?! Tiez velmi dobry prvok.
Suresh ma monology niekedy aj na zaciatkov epizod a ak ma pamat neklame, tak na konci tohto dielu sumarizoval Hiro ;)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ja len tolko CHCEM HNED DALSIU CAST :new18:
Serial neskutocne vtahuje pozornost divaka tym ze ho drzi v napati a tym ze vzdy vznika niekolko smerov deja naraz a v dalsej casti niektore zaniknu a vzniknu nove.
Najviac som zvedavy co bude Hiro vs. Adam (Takezo Kensei).
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

kazdopadne hlaska .. "HOLY SHI ... " nemala chybu..

boze jak ja chcem dalsiu cast ;)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mozno sa zlakol, ze zije :lol:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No diel paradny neskutocne dobre to je v poslednych castiach ..... vazne skoda ze to po 11 castaich konci , myslim ze sa to este len riadne zacina rozbiehat ... ale jedno mi neda Clairina respektive Adamova krv vie ozivit mrtvych ? :D to je trochu prehnane nie ? ved Noah bol zastreleny noo a kym ho previezli a dali tu krv musel prejst niejaky cas to je asi uz moc aj na heroes nie ? :D , ale zas na druhu stranu som rad ze zije lebo je to zaujimava postava ................ serial ako celok parada momentalne nepozeram nic radsej ako HEROES
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jojha.. dobra cast tak ako aj vsetky predtym... inak vsimol som si ze toto je prvy diel kde nebol Peter..
zaujimalo by ma ze ell sa ako dostala k tej schopnosti ? tak ako hovorili ze do nej davali prud ? a potom ju ziskala ? hmm
kua.. krv na ozivovanie mrtvych.. no lol.. pekna kktina.. ale ok... Noah je tam treba... a parkman.. jop.. ziskal tu info cize je ako jeho foter.. newa.. :) newiem si predstavit ako to ukoncia ked uz ostavaju len dva diely.. :?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Šu-Do napísal:... inak vsimol som si ze toto je prvy diel kde nebol Peter..
prvy bol tusim Seven Minutes to Midnight, okrem toho mam pocit ze sa neobjavil este v dalsich troch epizodach
Šu-Do napísal:.. krv na ozivovanie mrtvych.. no lol.. pekna kktina.. ale ok... Noah je tam treba...
niekde som cital ze Noah mal povodne v tejto epizode umriet (natrvalo)...a ten koniec tam dorobili len koli tomu strajku aby mohli ukoncit seriu

\\edit: NuSuey: moja chyba... zle som si to precital, takze: nemal zomriet natrvalo, ale to ze ho ozivili sme sa mali dozvediet v inej edizode a nie tejto :)
http://www.eonline.com/gossip/kristin/d ... a902665514
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kde si to cital?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Fantasticka cast. Naozaj sa mi nechce verit, ze toto chcu ukoncit uz o dva tyzdne. Ved to ma obrovsky potencial. Skoda.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tak tento posledny diel 210 sa mi zdal taky kusok o nicom....neviem, nechapem, prilis vela priestoru dostal Sylar, co je strasne odveci dejova linia
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jj sylar mal ostat "mrtvy" ale ten koniec. ten koniec.... ty kokoš (ako dnes povedal jeden madar na prednaske) nechce sa mi verit ze pitr sa stal zaporakom aj ked nevinnym a mam pocit ze ta super TV zenska bude mat este velke slovo v tom serialy. sak ona pohlcuje informacie jak ludia z matrixu. sa jej to nakopiruje do hlavy a hura a viem kung fu...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

*SPOJLERS*
konecne adam a peter.. jo.. vedel som inak ze mohinder skonci podobne ako Noah uz od zaciatku.. peknu namotavku robia v spolocnosti
inak hned na konci ked isiel Hiro (ktory asi neskonci moc dobre) ked povedal taku kktinu ako ze Adam zabil jeho otca.. to je uplne je*o.. keby bol normalny tak povie ze adam chce znicit svet.. chce vypustit virus.. videl som to v minulosti... ach ale on musi trepnut taku kktinu
taktiez ta cierna cajka co ju uniesli ti gangstery.. no lol.. keby bola normalna utece tade kade prisla.. :roll:
ale nic proti.. dobry serial :D

inak neverim tomu ze sa to nejako skonci v dalsej casti ktora je mimochodom uz o tyzden
Heroes (2-11)
"Powerless"
4.12.2007 3:00.SEC
mozno to bude nejaka dvojhodinovka.. no newiem si to predstavit proste.. ale mohli by dat nejaky brutalny famozny koniec.. i ked si myslim ze to normalny koniec mat nebude a bude to pokracovat..

BTW dalsia velmi dobra cast :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

mirak2 napísal:tak tento posledny diel 210 sa mi zdal taky kusok o nicom....neviem, nechapem, prilis vela priestoru dostal Sylar, co je strasne odveci dejova linia
S týmto súhlasím...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

:( velmi by ma potesila dvojhodinova cast....

inak aj CLAIR sa ukazala :P ako je*la do toho skla
a SYlar toho mam
ale teraz prichadza na rad JESICA ! bo chlanisko urcite povie ze tu ciernu sexi kocku uniesli a ona pojde zachranovat :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cize z toho vsetkeho vyplyva ze sa to proste neda ukoncit... nie je to mozne.. to by bol velky sek...
jedine ze by niekto zas isiel do buducnosti nejako tam uviazol a videl ze cele ludstvo je po smrti.. moj predpoklad
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Šu-Do napísal:cize z toho vsetkeho vyplyva ze sa to proste neda ukoncit... nie je to mozne.. to by bol velky sek...
jedine ze by niekto zas isiel do buducnosti nejako tam uviazol a videl ze cele ludstvo je po smrti.. moj predpoklad
Nemyslim si ... vyhoda scifi ... niektore dejove diery sa daju lahko zaplatat ....... Ale adam zomre to je iste podla mna ......
Dimi3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dimi3 »

Neverim,a ani nechcem tomu verit ze to nabuducu epizodu ukoncia je tam toho prilis vela,mali co robit uz v prvej serii ked tam bolo menej postav ano niektori zomreli(sylar bol nenasitny) ale ajtak mam dojem ze tu je ich viac a je to stale viac zamotane a myslim si ze aby ten koniec prisiel musela by spolocnost padnut,mozno sa to stane ale fakt neviem co si mam mysliet o bobovi teras sa sice spytal suresha "what can i do for you?" ale ako to myslel,tem tesim sa co zase vymislia a peter by mohol zachranit tu svoju holku...
PS.:Hiro je kár...vsetko komplikuje... :)
PS2.:Pocul som nieco o neakych kreslenych epizodax co lepsie popisuju osudy roznych hrdinov...Viete niekto nieco otom?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Nemyslim si, ze to skonci 11-tou castou. Neukoncia to uplne, alebo napisu -to be continued- a niekdy za pol roka, po strajku, budu pokracovat.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

bodaj by tak bolo ako povedal rammer lebo inak .. to by bolo dost na pikachu.. snad to tak spravia no :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Prave som videl aj ja. Nemozu to tak ukoncit. Ved by to bolo vsetko moc rychle a kratke. Radsej nech tam daju To Be Continued... a budem rad, ze si budem moct pockat aj pol roka.
Napísať odpoveď