hhhjjh
Koho a ako môžeš považovať niekoho za "Grázlika" ? Ak má poloroztrhané nohavice,ovešaný reťazamy a napr. s dredamy ? Akože,poznám mnoho ľudí,ktorí by na prví pohľad asi pre tých "slušnejsších" boli tými grázlikmi.Ale sú to ludia ktorí sú naozaj schopný a v živote chcú niečo dokázať a majú cieľe.
K téme:
Poznám pekné múdre dievčatá ktoré majú chlapcov takých že na prvý pohľad je to len "frajer". Ale po spoznaní s tymi ľudmi človek zistí že nie je každý z nich zlý.
Je pravda že dievčatám sa väčšinou páči ten typ chlapca ktorý je silnejší, pretože je to pre nich pocit že ten typ ich môže ochránit pred všetkým vo svete. Lenže, je jasné že dievčatá ktoré sú naviazané na tento typ chlapca nevydržia dlho spolu.
Celkovo sú dievčatá ako jeden veľký neriešitelľný algorytmus. Nikto ho zatial nedokázal úspešne vylúštit :)Všetci sa to len snažíme pochopit.
K téme:
Poznám pekné múdre dievčatá ktoré majú chlapcov takých že na prvý pohľad je to len "frajer". Ale po spoznaní s tymi ľudmi človek zistí že nie je každý z nich zlý.
Je pravda že dievčatám sa väčšinou páči ten typ chlapca ktorý je silnejší, pretože je to pre nich pocit že ten typ ich môže ochránit pred všetkým vo svete. Lenže, je jasné že dievčatá ktoré sú naviazané na tento typ chlapca nevydržia dlho spolu.
Celkovo sú dievčatá ako jeden veľký neriešitelľný algorytmus. Nikto ho zatial nedokázal úspešne vylúštit :)Všetci sa to len snažíme pochopit.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Burito neboj nesudim ludi na prvy pohlad ...
Tych jak vy hovorite Grazlikov poznam osobne ... A s nimi sa neda pomali normalne porozpravat. Slovna zasoba v bode mrazu ... Kazde druhe slovo prudko Cool slengovy vyraz a kazde piate si neodpusti Vulgarizmus.
Skonci Strednu zvaracsku a teraz "Podnika"
O takych hovorim ...
Tych jak vy hovorite Grazlikov poznam osobne ... A s nimi sa neda pomali normalne porozpravat. Slovna zasoba v bode mrazu ... Kazde druhe slovo prudko Cool slengovy vyraz a kazde piate si neodpusti Vulgarizmus.
O takych hovorim ...
Masaker : Tých prípadov je viac , nie len jeden , stačí otvoriť oči , keď idem po meste , v autobuse ..... .
Absolutne správne to vystihol Shark NX , tu nejde o to , či má roztrhané nohavice , nosí tričko o 3 čísla väčšia , ale presne o to , že každému 2 slovo je nespisovné , každé 5 nadávka .
A čo je dalsie nepochopitelne , oni zvyknu tu holku uplne ignorovat , minule bol taky jeden par - znova v autobuse , a ten chalan si normalne hlasnu prdol , cely autobus smrdel , a on sa zacal smiat - NEVYMYSLAM SI .
Absolutne správne to vystihol Shark NX , tu nejde o to , či má roztrhané nohavice , nosí tričko o 3 čísla väčšia , ale presne o to , že každému 2 slovo je nespisovné , každé 5 nadávka .
A čo je dalsie nepochopitelne , oni zvyknu tu holku uplne ignorovat , minule bol taky jeden par - znova v autobuse , a ten chalan si normalne hlasnu prdol , cely autobus smrdel , a on sa zacal smiat - NEVYMYSLAM SI .
-
Masaker
Medium Professional
looooool talian to kde byvas?
inak.. asi by ste ma priradili k tej inej skupine ako slusny... ale prvy dojem moze klamat:) a tak sa pridavam k vam a smutim s vami... aj ked babenku mam:D ale... to co tu opisujete som si vsimol aj ja.. vela dievcat sa kurwi...a ktory sa im prvy prihovori.. aj ked neslusne tak s nim idu... to nemozem ani vystat... a nikdy som to nemal rad
inak.. asi by ste ma priradili k tej inej skupine ako slusny... ale prvy dojem moze klamat:) a tak sa pridavam k vam a smutim s vami... aj ked babenku mam:D ale... to co tu opisujete som si vsimol aj ja.. vela dievcat sa kurwi...a ktory sa im prvy prihovori.. aj ked neslusne tak s nim idu... to nemozem ani vystat... a nikdy som to nemal rad
-
bolek
Guru
Talian: Zase s tými vulgarizmami, to ešte neznačí tiež nič o tom, aký je človek. Niekedy je to len vplyv okolia a prispôsobenie sa, pri čom si to človek ani neuvedomuje, že sa tak vyjadruje a slang používa každý. Voči oblečenie a vzhľadu sú to predsudky štýlu má dredy prípadne nohavice po kolená, tak hneď je to spodina, zlodej a neviem, kto ešte. 
Veľa závisí na výchove a povahe dievčaťa, niekto nemá potrebu sa frajermi zapodievať, iné baby hej. Bude to vekom, veď zbaliť najväčšieho frajera na škole musí byť fakt niečo úžasné. Zase čo ty vieš, aký je v reálne, vo vnútri, či to zase nie je len nejaká maska pred okolím a kamarátmi.
Myslím, že Shark to dobre vystihol v prvom príspevku, akurát nesúhlasím s tým, že si treba osobu prevychovať. Človek sa prevychovať nedá, ja osobne by som nikoho nešla prevychovávať, buď akceptujem človeka komplexne so všetkými kladmi a zápormi, ale robiť niekomu vychovávateľku nemám za potrebu.
Veľa závisí na výchove a povahe dievčaťa, niekto nemá potrebu sa frajermi zapodievať, iné baby hej. Bude to vekom, veď zbaliť najväčšieho frajera na škole musí byť fakt niečo úžasné. Zase čo ty vieš, aký je v reálne, vo vnútri, či to zase nie je len nejaká maska pred okolím a kamarátmi.
Myslím, že Shark to dobre vystihol v prvom príspevku, akurát nesúhlasím s tým, že si treba osobu prevychovať. Človek sa prevychovať nedá, ja osobne by som nikoho nešla prevychovávať, buď akceptujem človeka komplexne so všetkými kladmi a zápormi, ale robiť niekomu vychovávateľku nemám za potrebu.
to je tak, ze kazda baba tuzi po chalanovi co ma "gule". To znamena ze je aktivny, spolocensky, neboji sa skusat nove veci, trufa si proti autoritam.. Je to znakom dobre genetickej vybavy, kedysi v minulosti bolo taketo spravanie
u muza nevyhnutnostou aby prezil a dokazal ochranit a uzivit aj svoju partnerku a dieta. Je to v podvedomy, tak ako muzi maju v hlave urcitu predstavu idealnej zeny, tak maju aj zeny muza.
Samozrejme rokmi ako clovek je stale zrelsi, tak sa na to zacina pozerat trochu inak, aj ked poznam aj zeny davno po 20tke, ktore tuzia si zbalit nejakeho mafiana, lebo ich ta predstava zivota s takym clovekom vzrusuje.
Slusnak je nudny, kazdy si voci nemu dovoluje a to urcite nie je v ociach zeny sexi..
u muza nevyhnutnostou aby prezil a dokazal ochranit a uzivit aj svoju partnerku a dieta. Je to v podvedomy, tak ako muzi maju v hlave urcitu predstavu idealnej zeny, tak maju aj zeny muza.
Samozrejme rokmi ako clovek je stale zrelsi, tak sa na to zacina pozerat trochu inak, aj ked poznam aj zeny davno po 20tke, ktore tuzia si zbalit nejakeho mafiana, lebo ich ta predstava zivota s takym clovekom vzrusuje.
Slusnak je nudny, kazdy si voci nemu dovoluje a to urcite nie je v ociach zeny sexi..
VSak ja som ani nechcel aby vyznelo tak že by som povedal že by si sudil ludi podla prveho pohladu. Je jasne,ze ak chces poznat lepsie cloveka,tak veru ze jeden pohlad nestaci.Najdu sa vsak aj taky ludia na ktorych by si povedal ze prvy pohlad je uplne v pohode. Lenze po case zistis ze tiez je ta slovna zasoba na bode mrazu (dobra kombinaciaBurito neboj nesudim ludi na prvy pohlad ...
O takych hovorim ...
A to s ty podnikanim naozaj velmi velmi dobre poznam. Na koniec sa clovek stretne v barfe s tymi "tvrdimy podnikatelmi" a nakoniec este aj pridu ci nepozvem aspon na poldeci
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
To fakt uz neni normalne ...
dnes ked som siel do mesta autobusom na zastavke som stretol 4 "vyrastkov" (zname firmy u nas na sidlisku). A tak som nastupil a sadol do zadu lebo tam to mam najradsej ale onedlho som to uz lutoval lebo si sadli ty 4 blbci do zadu tiez tak som sa modlil celu cestu nech niekto nastupi a nastupila byvala spoluziacka zo 4 triedy bola fakt pekna ,aj velmi rozumna , (na druhy stupen sme sa delili do tried a ju dali do tej najhorsej)a potom - neuveril som vlastnym ociam ... ked som si vsimol jej ruku tak ju mala celu porezanu a pred chalanmi sa vytahovala ze mala nervy a ze od zlosti "rozjebala" zastavku. Potom som rozmyslal preco ma kapucnu no ked jej spadla pochopil som namiesto jej peknych hustych vlasoch mala par kratkych pramienkov - urcite berie drogy ... 
O čo vlastne ide v tejto téme? Poukázať na to, že najväčší grázel z mesta má najkrajšiu babu? A nech má... Veď je toľko rôznych možností, tak ako Tu bolo napísané - možno nosí masku, čo Ty vieš? A možno je k nej úplne iný ako k okoliu, je to rôzne a sadnúť si k počítaču a vyplakávať, že aha čo má, aj Ja chcem, to nie je riešenie a myslím, že to vôbec netreba riešiť... Skús sa porozhliadnuť po okolí a možno si všimneš, že niekoho zaujmeš aj Ty... Či už výzorom, alebo správaním... A ak si presvedčený, že si "dobrý" človek, tak máš šancu, že aj človek čo sa na teba "chytí" bude dobrý a môže s tebou vytvoriť pekný pár kde budeš šťastný... A keď budeš šťastný, tak Ťa veci typu : "On je zlý, on si takú babu nezaslúži" zaujímať nebudú... Veľa šťastia 
Áno, klamem, budú Ťa zaujímať
Ale už menej 
Áno, klamem, budú Ťa zaujímať
-
Shark NX
Addict
Takto to prevychovanie som mal na mysli tak ze napr. poprosis nech nieco nerobi ... Pritom to cely zivot praktikovala. A ona prestane.bolek napísal:Myslím, že Shark to dobre vystihol v prvom príspevku, akurát nesúhlasím s tým, že si treba osobu prevychovať. Človek sa prevychovať nedá, ja osobne by som nikoho nešla prevychovávať, buď akceptujem človeka komplexne so všetkými kladmi a zápormi, ale robiť niekomu vychovávateľku nemám za potrebu.
Tym myslim napr. Fajcenie, Vulgarizmy, Spijanie sa do nemoty a podobne.
Myslim si ze ak ma dievca hlavu a mysli ten vztah vazne, tak je to pre nu najmensi ustupok.