Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Sniper-SVK
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
videl som...a skoro som sa dogrcal
ved na to sa neda pozerat jaky su trapny,jak sa tam natriasaju a prevazaju v pozicanych autach..a tie ich inteligentne texty...jesus
ludia sa spametajte.ked uz nic tak aspon pocuvajte aspon daco inteligentne s myslienkou ako napr nazov stavby,empirik atd..ale ved toto degeneruje mozgy
ved na to sa neda pozerat jaky su trapny,jak sa tam natriasaju a prevazaju v pozicanych autach..a tie ich inteligentne texty...jesus
ludia sa spametajte.ked uz nic tak aspon pocuvajte aspon daco inteligentne s myslienkou ako napr nazov stavby,empirik atd..ale ved toto degeneruje mozgy
No tak klip sa celkom dal , na Slovenské pomery , ale kvalita tracku opäť ničím neprekvapila .. EGO sklamal , no a ten 60 ročný Rytmus či koľko má ( orientoval som sa podľa jeho tela ) ( bazmek v tom aute musel byť smrad loooool ) opäť zas a znova som márne dúfal, že by už nemusel omielať dookola stále tie bludy , aký je najlepší , aké točí klipy , aké sú ostatné skupiny úbohé , proste kvalita tých textov stojí za hovno
btw temeraf je zdochni, že ? ja som myslel na začiatku , že Tomu Ver !
a klip: co ja viem... bud Potrebujem alebo Temeraf nie 2 v jednom... ale inak sa da... aj ta cenzura je uz pocuvatelnejsia oproti prvym klipom kde sa pipalo....
koli klipom nesledujem hitparady-zbytocne to cloveku pokazi dojem z pesnicky. u hip-hopu hlavne.
ja rytmusa uznvam takze mi nevadia ani jeho texty... ved tam nieje nic co by nebola pravda tak co?
a klip: co ja viem... bud Potrebujem alebo Temeraf nie 2 v jednom... ale inak sa da... aj ta cenzura je uz pocuvatelnejsia oproti prvym klipom kde sa pipalo....
koli klipom nesledujem hitparady-zbytocne to cloveku pokazi dojem z pesnicky. u hip-hopu hlavne.
ja rytmusa uznvam takze mi nevadia ani jeho texty... ved tam nieje nic co by nebola pravda tak co?
Presne tak nemam co dodat,uplne s tebou suhlasim,trapnost nad rtrapnostpinacolada napísal:videl som...a skoro som sa dogrcal
ved na to sa neda pozerat jaky su trapny,jak sa tam natriasaju a prevazaju v pozicanych autach..a tie ich inteligentne texty...jesus![]()