Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
L.U.Z.A - 3mena 4pismena
Tak ako sa vam paci nova Lúza ? Mne sa album strasne paci... mam velku radost, som stastni.. musim co najskorsie kupit.. a co vy ?

-
okonenipica
Zablokovaný
ten na lavo je cistychov - spevak ...mal aj solo album a je to len 1. spevak ...skupina neni nova je mrtne stara ale teraz nahrali novy album takze tolkoschw33k napísal:ten naľavo vyzerá ako chlap z čistychovu ... neviem nemám v tom prehľad - nejaká nová kompilácia ?
inac akurat pocuvam no uvidim este som nedopocuvam ale zatim asi je lepsia drviva mensina noi treba popocuvat velka krat...
Tak len tak informacne. ak ti nieco hovory skupina "Nazov Stavby" tak oni sa skladali zo skupin "Drviva Mensina" a "Luza". Rozdelili sa par rokov dozadu a odvtedy vydali akurat solo albumy.schw33k napísal:ten naľavo vyzerá ako chlap z čistychovu ... neviem nemám v tom prehľad - nejaká nová kompilácia ?
-
okonenipica
Zablokovaný
Páči sa mi tento album, hned ako dostanem výplatu idem kúpiť.

dawo mne je jasne ze tuto hudbu nemusis, jednoducho sa ti nepaci a to ja respektujem ale myslim ze je tu plno tém o HH kde si to mozes precitat, niekedy mi to pripada ako keby si sa v tých témach o HH vyžíval a za každú cenu vyríval...dawo napísal:Cim sa da posudit ci je HH album dobry alebo nie??? U mna je to na jedno kopyto![]()
tak mi to objasnite ...
NIe, nie nechap to zle, akusi averziu mam no chcem to riesit tak sa snazim o akesi "zblizenie" s tym stylom .. len neviem cim sa to prejavujeStilo napísal:dawo mne je jasne ze tuto hudbu nemusis, jednoducho sa ti nepaci a to ja respektujem ale myslim ze je tu plno tém o HH kde si to mozes precitat, niekedy mi to pripada ako keby si sa v tých témach o HH vyžíval a za každú cenu vyríval...
napise mi niekto kriteria dobreho hiphop albumu ci ako?
-
pinacolada
Guru wannabe
vecer z luzov - bola tema o klipe k pesnicke vecer z luzov 
Luza 3mena 4pismena bola prva tema o tomto albume...
mate uz luzu - zalozil neskor niekto kto si nevsimol ze o 2 riadky hore/dole to uz je takze
asi tolko...
//aha teraz som sui pozeral a tak ten niekto zalozil o mozno 2hodinky skor tak ale co ti hovori nazov temy "uz mate luzu" ? mozno si to nevsimol...a mod prisiel o cca 19:00 a zamkol tu "starsiu" lebo si skor vsimol totu...no ajtak neviem co je natom take strasne neverim ze tebe niekedy nieco neuslo alebo nespravil nejaku "chybu" ...
Luza 3mena 4pismena bola prva tema o tomto albume...
mate uz luzu - zalozil neskor niekto kto si nevsimol ze o 2 riadky hore/dole to uz je takze
asi tolko...
//aha teraz som sui pozeral a tak ten niekto zalozil o mozno 2hodinky skor tak ale co ti hovori nazov temy "uz mate luzu" ? mozno si to nevsimol...a mod prisiel o cca 19:00 a zamkol tu "starsiu" lebo si skor vsimol totu...no ajtak neviem co je natom take strasne neverim ze tebe niekedy nieco neuslo alebo nespravil nejaku "chybu" ...