Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
Mna teraz najviac bere trek Facky. Aj podmaz, aj hostia, a aj chalani su TOP. Jaaj uz len aby boli peniaze, aby som drzal v ruke originalku..Digital6 napísal:Úplne že ppč tento album.Tracky ako V centre diania, Menej je niekedy viac, Tvrdá Hra, J*b na mňa, Ruky hore sú úplnéé vychytávky
..::PEaCE::..
-
nErD. ' z
Medium Star
čistá pravda, ale vacsinou to býva tak, že druhý album býva o dosť slabší ako prvý toto neplatí, aj ked menej je niekedy viac bol o trosilinku lepsi ale kvalita fakt aj luzaTomAss napísal:takze moj konecny nazor : super album ajked "menej je niekedy viac" bol o patinku lepsiale ajtak super kedze henten bol vysoko
...
-
Dead_Warrior
Professional
Ja ho uz mam od piatka domaokonenipica napísal:Mna teraz najviac bere trek Facky. Aj podmaz, aj hostia, a aj chalani su TOP. Jaaj uz len aby boli peniaze, aby som drzal v ruke originalku..
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Pantagruel
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
tak ja mam opacny nazor. Cesku scenu teda vobec nemusim, okrem Pio Squad a WWW, ale ked su SC na niakej hostovacke, tak to je TOP.Pantagruel napísal:Ak niekoho na SVK a CZ z Raperov neznasam (Okrem H16 a Modreho Ziaraka) tak su to prave oni
Dokazu domrvit kazdy song na ktorom su ako hostia, a ich albumy su odpad
A vsetky albumy su TOP. Uz sa tesim na Dvaja nosaci tankujou super, a som dost zvedavy na Kariera 16 remix s Veckom a H16, lebo ten remix na Nejsom falosny je dost dobri.. A samozrejme sa tiez nemozem dockat na dalsie albumy, ktore maju vydat tento rok !
-
W@mp1R
Amateur
tak jednoznacne sa mi pacia stare Trosky, luza, dm .. cize cely nazov stavby, moja rec sa mi pacil maximalne tak demac, na novsich albumoch zerem iba Engererovu produkciu,, samozrejme nesmiem zabudnut na AMO a svetoveho Hazarda.. akoze KF su niekedy uplne trapni
ale ked som videl DVD z Murdardo mulano tour 05, tak som ostal uplne v riti z toho. Taky koncert slovensky interpret este nemal asi. s takou atmosferou, vsetci superstarovia a cocacolapopstarovia mozu ticho zavidiet. A Pan Cekovsky.. no proste PAN hudobnik sa tam pekne predviedol.