Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

mathev napísal:podla tohoto postu si hlupacik ty sam nakolko neviem co tu postujes taketo ublizene posty....
nuti ta niekto si ten album stiahnut a pocuvat ho?
nuti ta niekto teda pocuvat ze ti niekto nadava?
si 15 rocne decko ktore pocuva album koli tomu ze je to modne?
vtieras sa im do zadku ?
preco si myslis ze si to niekto vypocuje a ked sa mu to bude pacit a pusti si to znova a znova ze vtedy ten clovek neni normalny?

ja som si to stiahol a paci sa mi to, 15 rokov nemam uz davno, myslim ze toto cdcko doplni moju zbierku pretoze pre mna je hlavna kvalita ktoru kontrafakt uz dlhe roky dosahuje.

jo a este ma tak napada ze nenasiel si sa nahodou niekde v textoch kontrafaktu ze ti to tolko lezi v zaludku ?
Čo je podľa teba na tých textoch kvalitné ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

nErD. ' z napísal:Čo je podľa teba na tých textoch kvalitné ?
Ake su trefne. Ze su ine, ako ktorekolvek ine texty vydane hocikym. To, ze nasieraju ludi, ako su niektori v tejto teme. To, ze ich lyrika je nenapodobnitelna.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

p4ra napísal: lyrika je nenapodobnitelna.
No tak v tom mas absolutnu pravdu...podobne veci by urcite nikto iny nikdy nezvladol napisat.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

nErD. ' z napísal:Čo je podľa teba na tých textoch kvalitné ?
no pokial nepocuvas kontrafakt a nepaci sa ti tak ti tie veci neviem asi tak lahko vysvetlit... je toho trochu viac a myslim ze by si tomu ajtak dost dobre nerozumel.

pre mna je cela hip hopova scena na slovensku srdcova zalezitost a nikomu hip hop vysvetlovat nepotrebujem, a nikoho za pocuvanie cohokolvek neodsudzujem aj ked je to 14 rocny chlapec co pocuva kontrafakt a ma plagaty rytmusa nad postelou. alebo nejaka smazka co si 10 hodin skace pod stroboskopom na 2 kolesach :)...
ja sa len udivujem ze kopec ludi ktori nemaju v oblube hip hop sa zapaja do cisto diskuzii o hip hope a osocuju ludi a nazyvaju ich roznymi nadavkami len pre to ze nieco pocuvaju...

neber to ale ze to je myslene na teba ty si chcel len vysvetlenie ktore ti bohuzial napisat neviem alebo nemam skorej potrebu...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

v tejto téme sa malo povodne diskutovať o HH umelcoch a ich tvorbe.
ale namiesto toho sa teraz pár statočných(ja som sa už nato vykašlal) pokúša udržať defence nad vy***anýmy "hejtermi" ktorý sú v neustálom presvedčení že len tá ich "hudba" je hudba....takže Cover me!!
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

napr. taky mathev je cistym prikladom hiphopera pospinujuceho celu vasu ciapkarsku komunitu .. pokial ja viem a dobre si pamatam tak nerdz je hh, avsak z tych co pocuvaju ten kvazi lepsi HH, kery néééje iba o nadááfkach jou ? a mathev sa bezproblemov do neho navaza ... toto som si este pri inej komunite nevsimol, ze by sa privrzenci "dodrbavali" medzi sebou navzajom .. akurat tak EMACi, lenze oni si tym privodia ziadane stavy mysle a ducha ( cize vymetenost :-) ) ....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mathev napísal: osocuju ludi a nazyvaju ich roznymi nadavkami len pre to ze nieco pocuvaju...
Voebc to nieje takto. Nejde iba o hudbu. Napriklad som nikdy nenadaval ludovkarom i ked ich hudbu nemam rad. Hudba ako taka nieje pre mna podnet na boj. Ide o to co sa snazia tou hudbou umelci povedat a hlavne ako sa spravaju ti co ich nasleduju. Ked sa povie hip hoper nepredstavim si cloveka, ktory pocuva hip hop ale cloveka, ktory pobehuje po ulici akoby mu patrila, mysli si, ze je boh, lebo kraca z vlnou, ktora stoji za nim a 1000000 ludi sa predsa nemoze mylit. Predstavim si cloveka, ktory rozprava cudnym dialektom a slangom a citi pri tom silny pocit nadradenosti. Predstavim si cloveka, ktory by si mozno aj vybral inu estu ibaze ju nikdy nevyskusal, len vie, ze prave ta jeho je spravna. A prave v tomto je rozdiel medzi hopermi a rock/metlakmi. Vsetci hoperi, ktorych som sa pytal nevedli povedat nazov ani jedinej metalovej kapely, ale absolutne presne vedeli, ze ich hudba je brak a grcanie. Zato metlaci hip hop pocuju vsade a vedia preco sa im nepaci.
Konkretne kontrafakt je hadam najhorsi zo vsetkeho. Tie ich texty su tak priserne stupidne, ze to bije do oci. Vobec mi nevadia nadavky, kazdy nadava, ale oni proste spievaju iba o tom, akyze su oni borci, nikto sa na nich nechyta, kazdy chce byt ako oni, vsetci co sa do nicjh navazaju su sraci, proste doyebavaju uplne kazdeho kto sa im dostane do ust, len ich cesta je ta prava a vyvolena. Vedia len nadavat, nie tvorit.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nord***** stale neviem o co ti ide..hladas hlavnu chybu hip hopu ? nikoho nepresvedcis..
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:napr. taky mathev je cistym prikladom hiphopera pospinujuceho celu vasu ciapkarsku komunitu .. pokial ja viem a dobre si pamatam tak nerdz je hh, avsak z tych co pocuvaju ten kvazi lepsi HH, kery néééje iba o nadááfkach jou ? a mathev sa bezproblemov do neho navaza ... toto som si este pri inej komunite nevsimol, ze by sa privrzenci "dodrbavali" medzi sebou navzajom .. akurat tak EMACi, lenze oni si tym privodia ziadane stavy mysle a ducha ( cize vymetenost :-) ) ....
nad tebou som sa len pousmial lebo si si asi neprecital dobre co som napisal... ja neviem kto je nerd a je mi to jedno ziadne navezenie do nikoho v mojom poste nebolo. a ja som nikoho vymetenym nenazval narozdiel od teba takto by sme sa mohli o vymetenosti bavit do nekonecna.... proste pre mna si sa sam trosku sekol a mozno v ociach tych ktori mi daju za pravdu trosku strapnil... bohuzial pre teba ja ti nadavat nebudem, nezaujimaju ma tvoje zvlastne nazory..
axXis napísal:Voebc to nieje takto. Nejde iba o hudbu. Napriklad som nikdy nenadaval ludovkarom i ked ich hudbu nemam rad. Hudba ako taka nieje pre mna podnet na boj. Ide o to co sa snazia tou hudbou umelci povedat a hlavne ako sa spravaju ti co ich nasleduju. Ked sa povie hip hoper nepredstavim si cloveka, ktory pocuva hip hop ale cloveka, ktory pobehuje po ulici akoby mu patrila, mysli si, ze je boh, lebo kraca z vlnou, ktora stoji za nim a 1000000 ludi sa predsa nemoze mylit. Predstavim si cloveka, ktory rozprava cudnym dialektom a slangom a citi pri tom silny pocit nadradenosti. Predstavim si cloveka, ktory by si mozno aj vybral inu estu ibaze ju nikdy nevyskusal, len vie, ze prave ta jeho je spravna. A prave v tomto je rozdiel medzi hopermi a rock/metlakmi. Vsetci hoperi, ktorych som sa pytal nevedli povedat nazov ani jedinej metalovej kapely, ale absolutne presne vedeli, ze ich hudba je brak a grcanie. Zato metlaci hip hop pocuju vsade a vedia preco sa im nepaci.
Konkretne kontrafakt je hadam najhorsi zo vsetkeho. Tie ich texty su tak priserne stupidne, ze to bije do oci. Vobec mi nevadia nadavky, kazdy nadava, ale oni proste spievaju iba o tom, akyze su oni borci, nikto sa na nich nechyta, kazdy chce byt ako oni, vsetci co sa do nicjh navazaju su sraci, proste doyebavaju uplne kazdeho kto sa im dostane do ust, len ich cesta je ta prava a vyvolena. Vedia len nadavat, nie tvorit.
tu presne si napisal to iste co kritizujes sam na hiphope
dokazal si nam vsetkym ze si si cely album kontrafaktu nevypocul len to co ti bije do usi z radia a to je chyba.

DOBRY RECENZENT SI KNIHU KTORU RECENZUJE PRECITA DO KONCA
ja takisto mozem povedat METAL JE NAHOV*O ked budem pocut v radiu metalovu pesnicku. povedz mi co si o mne pomyslis ked si metalista?
to iste co ja o tebe. preto to nerobim a ani nejdem lognut na forum o metale a pisat im bludy ako su hlupacia a bla bla bla....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

MurphY napísal:nord***** stale neviem o co ti ide..hladas hlavnu chybu hip hopu ? nikoho nepresvedcis..
hmm a tam je ten problem ze ja nepresvedcim nikoho, pretoze intelektuala, ktory neprahne iba po gangsterskom feelingu presviedcat nepotrebujem ... a 15rocneho zasrana s trickom na kerom je iba tucne hiphophove brucho nepresvedcim, lebo ma svoju krú vo svojom geťe, žije životom ulice a neviem co a pritom je to poza ako vysita a ozajstnu UMELECKU hudbu este nepocul ...

... skratene: ja nepresvedcim, ty ano a to ti musi stacit :-), je to uznanie tvojich schopnosti a kvality tvojho "lajfstajlu" ...
mathev napísal:nad tebou som sa len pousmial lebo si si asi neprecital dobre co som napisal... ja neviem kto je nerd a je mi to jedno ziadne navezenie do nikoho v mojom poste nebolo. a ja som nikoho vymetenym nenazval narozdiel od teba takto by sme sa mohli o vymetenosti bavit do nekonecna.... proste pre mna si sa sam trosku sekol a mozno v ociach tych ktori mi daju za pravdu trosku strapnil... bohuzial pre teba ja ti nadavat nebudem, nezaujimaju ma tvoje zvlastne nazory..
... to ci som si tvoj velavazeny post precital dobre je mi uplne jasne, ano precital som si ho dobre, tuto schopnost mam uz od prvej triedy ZS, kdezto pochopit vyznam niektorych postov je uz tazzsie .. ja viem, niekedy kazdy piseme ako madari, ale reagoval som nato tak, ako som to pochopil ... a o tom ci su zvlastne nazory moje alebo tvoje by mohla byt dobra polemika :-P ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mathev napísal:...
A odkial vies ci som si ho vypocul, alebo nevypocul dokonca?
Dopocuval som ho do konca a vsetko to stalo za hovno. Nebolo tam nic z coho by som si mohol nieco vybrat. Proste naklad debilin.
A ak o tom nevies, stranu dopredu som pisal recenziu na novy album KF :evil:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nordkapp_pb napísal:.a 15rocneho zasrana s trickom na kerom je iba tucne hiphophove brucho nepresvedcim,
vy nemate tucnych metlakov :?: :roll: len mi !? wau... :o
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

najlepsia pesnicka je intro pri Teritorium 2 od Oriona, inak sa mi HH nelubi vobec.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

axXis napísal:No tak v tom mas absolutnu pravdu...podobne veci by urcite nikto iny nikdy nezvladol napisat.
Napis jeden a poviem, ze KF je pi*ov*** a sklonim ti poklonu.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:A odkial vies ci som si ho vypocul, alebo nevypocul dokonca?
Dopocuval som ho do konca a vsetko to stalo za hovno. Nebolo tam nic z coho by som si mohol nieco vybrat. Proste naklad debilin.
A ak o tom nevies, stranu dopredu som pisal recenziu na novy album KF :evil:
hej vlastne tu "recenziu" som si precital. napisane to bolo zaujato. a vytahal si z pesniciek uplne nepodstatne veci a popisal si ich. prepac ale toto nieje ziadna recenzia
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mathev napísal:hej vlastne tu "recenziu" som si precital. napisane to bolo zaujato. a vytahal si z pesniciek uplne nepodstatne veci a popisal si ich. prepac ale toto nieje ziadna recenzia
To nemozes mysliet vazne!!!
Mas pravdu, bolo to zajuate, ale pravdive! Nepisal som nic co by tam nebolo, vystihol som presne to na co bol v tych pesnickach kladeny doraz. Nadavanie a bullshity, ako oni sami spievaju. Nadavky a kontroverznu tvorbu vynsaju v niektorej pesnicke do nebies. Len som reprodukoval co oni sami tvrdia, do nich hubuj a nie do mna. Ak je tam nieco poucne, co som akosi prehliadol tak to sem qoutni ked uz ich tolko obhajujes, ukaz co je ich skutocna tvorba :!:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:To nemozes mysliet vazne!!!
Mas pravdu, bolo to zajuate, ale pravdive! Nepisal som nic co by tam nebolo, vystihol som presne to na co bol v tych pesnickach kladeny doraz. Nadavanie a bullshity, ako oni sami spievaju. Nadavky a kontroverznu tvorbu vynsaju v niektorej pesnicke do nebies. Len som reprodukoval co oni sami tvrdia, do nich hubuj a nie do mna. Ak je tam nieco poucne, co som akosi prehliadol tak to sem qoutni ked uz ich tolko obhajujes, ukaz co je ich skutocna tvorba :!:
naco ma pocuvas:
prva vec je aj o ludoch co na koncert dojdu a na koncerte do nich fakuju jaki su napi*u .. toto ssa naozaj stalo nie raz je tam spomenuta pasaz dojdes na koncert zaplatis 2 kila pi*ujes do mna odides s monoklom.
rytmus vie o com hovori nestalo sa to raz ze si vybavoval svoje veci rucne strucne nejsu to len silne reci (bohuzial ale tak chyba dotycneho).

neverim:
vyrozpravany pribeh ega ako mal babenku ale jeho najlepsi kamarat ho zradil a rozbil im vztah. proste pribeh o tom ako hovori ako nemas verit nikomu iba sebe
"neverim nikomu never ani ty mne ver len sebe samemu a svojej rodine"
tak isto rytmus v tejto skladbe repuje o podobnej veci ako sa predieral na vrch cez kopu falosnych ludi co ho chceli podrazit....

Bozk na rozlucku:
pribeh ako sa za tych 7 rokov rokov dostali z detskej izby po 15 tisicovy kotol.
"sedime na vrchole sveta a z vysky sa smejem" a ako su spokojni s tym co dosiahli.
"detom sa tazko pocuvaju moje slova pravda boli svoje predsudky si mozte schovat" tak nejak o tom to cele je to pi*covanie na KF je to tak nejak zavist spojena s nenavistou a na tom sa dobre zakladaju pesnicky..
plus urcita davka egoizmu co je zdrave nakolko toho dosiahli docela dost :) ja im to neberem ale respektujem to preto mi to nevadi.

Jake by to bolo: pribeh o tom ako rozmyslaju ake by to bolo keby... jednoducha tema no big deal.. docela fajn song

Zivot je boj: rozpravanie o tom ako je zivot tazky... povzbudzovanie aby sa clovek nevzdaval, popis spolocnosti ako je skazena. nic zlozite na pochopenie

Zme uplne napi*u uplne recesisticka pesnicka vysmech vsetkemu co sa o nich hovori... velmi dobry napad

limit pesnicka s kaidzasom . kaidzas rozprava o tom ako chce vzdy byt najlepsi ? pre teba ked nevies kaidzas je freestyle battler.
tato pesnicka je spravne egoisticka ako im kazdy lezie do riti odkedy su top. bohuzial pre tych co ich nemaju moc v laske asi sa tam najdu.
"kukni kdo stoji za nami cela generacia na vsetko odhodlani"
take mensie rypnutie do haterov ze : "aha kolko nas je a vy ste nejak mimo"

polnocna picakolada: klasika party pesnicka, asi najhorsia z albumu taky klasik kontrafakt nic prevratne ale aj take sa na album davaju, mne sa nepaci ale neberiem ze sa bude hravat lebo je v podstate komicka...

a teraz si to mozes porovnat pisal som sice ze nebudem vysvetlovat ale nemam dnes vecer co robit a docela ma to bavilo
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

R1k1nko napísal:chalani nerobi si zvas Pi... **cu ? :)

Kód: Vybrať všetko

Kontrafakt - Zme uplne na pi*u 
stiahni te si :P

seth82 a nordkapp_pb :) + dalsi....
mathev napísal:]Zivot je boj: rozpravanie o tom ako je zivot tazky... povzbudzovanie aby sa clovek nevzdaval, popis spolocnosti ako je skazena. nic zlozite na pochopenie
to som dokonca trafil aj ja :P a nijak extra som to nepocuval ... asi zacnem s recenziami :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zda sa, ze kto chce psa bit palicu si najde. Pre niekoho pozitivny egoizmus, pre druheho polutovaniahodne chvastanie. Pre niekoho poucne pribehy zo zivota, pre ineho prazdne a klisovite reci, ktore Ti povie uplne kazdy (ver sam sebe a bla bla). Pre niekoho recesia, pre ineho posledna obrana cloveka, ktory je zahnany do kuta (to je ta zijeme na pi*u, kazdy poukazuje zvelicene na chyby, ktore su mu vytykane)...
v tejto teme uz nemam co viac povedat, lebo je jasne, ze to aj tak bude nanic.
P.S. tvoja recenzia bola tiez zaujata
P.P.S. Pocul som, ze ked prislo na rucne vybavovanie uctov rytmus zdrhol do satne zakmol sa a nechal F. Aisicho nech si s nim skini robia co chcu. Tiez som pocul, ze ten zlaty zub nema len tak pre nic za nic.
P.P.P.S.Na kazdom jednom metalovom koncerte sa vyskytne par skinov, ktori nenavidia vlasacov a nikto o tom nema potrebu spievat.
P.P.P.P.P.S. Mam napisat aj P.P.P.P.P.S.? :D
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Zda sa, ze kto chce psa bit palicu si najde. Pre niekoho pozitivny egoizmus, pre druheho polutovaniahodne chvastanie. Pre niekoho poucne pribehy zo zivota, pre ineho prazdne a klisovite reci, ktore Ti povie uplne kazdy (ver sam sebe a bla bla). Pre niekoho recesia, pre ineho posledna obrana cloveka, ktory je zahnany do kuta (to je ta zijeme na pi*u, kazdy poukazuje zvelicene na chyby, ktore su mu vytykane)...
v tejto teme uz nemam co viac povedat, lebo je jasne, ze to aj tak bude nanic.
P.S. tvoja recenzia bola tiez zaujata
P.P.S. Pocul som, ze ked prislo na rucne vybavovanie uctov rytmus zdrhol do satne zakmol sa a nechal F. Aisicho nech si s nim skini robia co chcu. Tiez som pocul, ze ten zlaty zub nema len tak pre nic za nic.
P.P.P.S.Na kazdom jednom metalovom koncerte sa vyskytne par skinov, ktori nenavidia vlasacov a nikto o tom nema potrebu spievat.
P.P.P.P.P.S. Mam napisat aj P.P.P.P.P.S.? :D
tento tvoj nazor beriem konecne nieco s cim viacmenej suhlasim kazdy ma na vec iny pohlad a tym co napises nikdy neulahodis kazdemu taky je zivot.

moja recenzia bola zaujata z pohladu fanusika tvoja z pohladu odporcu .. no big deal
kazdy si moze vytiahnut co sa mu pozdava viac a prikloni sa k comu chce...

to s tymi bitkami neviem videl som len nejake videa kde sa rytmus bil s nakym fanusikom neviem o co islo tak nemozem posudit tak nechcem pisat nieco co neni pravda
Napísať odpoveď