Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Presne. Výborný nápad od KF. Konečne album, čo posúva levely. Každý nadáva na KF ale nevidia že dávajú svoje,posúvajú svk scénu ďalej. Kebyže tu máme Veca,Čistyho,DS,AMO tak je to všetko o tom istom, ale KF dávaju riadne. Komu sa nepáči nech nepočúva. Dnes som čítal nejaký blog dákeho maníka a písal ako strašne neuveriteľne moc je svk scéna na ****. Písal aj o Rytmusovi ktorého hejtoval, ale hlavne že mal v každej druhej vete frázu, resp. rým od neho. Niečo v zmysle.p4ra napísal:Sme Uplne Na pi*u je najtucnejsi song, co sa tyka lyriky. Pluje do tvare vsetkym haterom.
"Clovek, ktory ma tlste brucho kere je sexy je taky a taky....'
..
.
Nie !! kdeže, velice ho hejtuje a pozná polovicu songov na spamäť
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hm ani ja ich moc nemusim (druhu stranu), ale vypocul som album a brutalne amatersky sa mi zdal...Opak napísal:ja nemam rad druhu stranu takže![]()
na druhej strane som album ešte nepočul...ale možno len predsa stiahnem
toto KF je aspon kvalita...
dettop4ra napísal:Ja Druhu Stranu nemozem, lebo Miky Morra sa mi zhnusil od posledneho beefu, ktory bol maximalne trapny.
-
Rammer
Light Professional
Novy album KF sa mi paci, je vydareny. Najlepsi beat tam ma Wich (Neverim nikomu), v pohode je aj track s Nate Doggom, ale najviac sa mi pacia veci Zivot je boj a Zme uplne na pi*u.
Btw, ktosi tu pisal, ze sa mu paci pesnicka Limit z noveho albumu, ale ta tam nie je. Bola na warez forach pod albumom BNR, ale na oficialnom nie je.
Btw, ktosi tu pisal, ze sa mu paci pesnicka Limit z noveho albumu, ale ta tam nie je. Bola na warez forach pod albumom BNR, ale na oficialnom nie je.
to ja, ale ja som stiahol proste album a tam to boloRammer napísal:Novy album KF sa mi paci, je vydareny. Najlepsi beat tam ma Wich (Neverim nikomu), v pohode je aj track s Nate Doggom, ale najviac sa mi pacia veci Zivot je boj a Zme uplne na pi*u.
ja tiež nejak nemusím až prílišné dissovanie mikiho a obúvania sa do H16 a MR, ale predsa je to lepšie ako rými o tom aké má strašné love, aké má auto akú má retiazku a vdaka komu ju má, vdaka mladím ludom vdaka ludom z ktorých ani jeden takú nemá, takže mi to fakt príde nesprávne robiť takéto songy, ved sme mu to zaplatili my ... samozrejme že ten album má kvalitu ale predsa to neni všetko, ináč z pesničiek sú tam najlešpie (Never nikomu, Pockaj nas hore)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Young Buck feat. Mr. Porter & 50 Cent - Look At Me Now / Bonafide Hustler
Nazory?
Podla mna vyborny beat, Mr. Porter je genialny a hlavne lyrika je tucna.
Nazory?