Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

seth82 napísal:zato niekto tu je cistym odbornikom. Mas z toho nejaky titul alebo co? Neviem odkial beries pravo na odsudzovanie a ranking inych na zaklade toho co si o nich myslis (pripadne o ich vedomostiach z hihopu). Tak mi teda vysvetli co sa za slovom hiphop skryva. Tvoja definicia musi byt absolutne vynimocna, priam dokonala a nik na nu nema. Povodne som sem uz nechcel prispievat, ale toto ma fakt dojalo. :chapes:
http://www.youtube.com/watch?v=mgZx7TYL7zI
Stači ked si pozrieš toto... a citaj od hora kde som toto video poslal a pochopis co som myslel mojimi slovami :wink:
a ked teda ti mam definovat hiphop definujem ti ho videami..

Stači ti ? mam sem ešte pacnut dalsie veci s dalsich elementov? stale nechapes?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Digital napísal:http://www.youtube.com/watch?v=mgZx7TYL7zI
Stači ked si pozrieš toto...
nie, nechapem, ja ti sem tiez mozem skopcit nejake tie hihoppove veci a to ma byt akoze definicia z mojej strany?pripadne ak ich sem skopcim, tak z coho odvodis, ze sa do hiphopu nerozumiem, pripadne sa do toho rozumiem menej ako ty?hmmm...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:nie, nechapem, ja ti sem tiez mozem skopcit nejake tie hihoppove veci a to ma byt akoze definicia z mojej strany?pripadne ak ich sem skopcim, tak z coho odvodis, ze sa do hiphopu nerozumiem, pripadne sa do toho rozumiem menej ako ty?hmmm...
a kde som povedal že ty sa nerozumieš do hiphopu ? ked sa rozumies tak by si ho mal tolerovať...ale teda asi sa nevyznaš :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:a kde som povedal že ty sa nerozumieš do hiphopu ? ked sa rozumies tak by si ho mal tolerovať...ale teda asi sa nevyznaš :D
to je dost zaujimavy nazor. To znamena ze ked sa nevyznam napriklad vo futbale tak by som ho nemal tolerovat? ja len tak, aby rec nestala...spravna otazka, nikde si nepovedal ze som to prave ja, ale ja sa o to predsa len zaujimam 8)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:to je dost zaujimavy nazor. To znamena ze ked sa nevyznam napriklad vo futbale tak by som ho nemal tolerovat? ja len tak, aby rec nestala...spravna otazka, nikde si nepovedal ze som to prave ja, ale ja sa o to predsa len zaujimam 8)
Lenze keby si poznal hiphop stej spravnej stranky a tak jak poznaný má byť a nie len media , radia a ine ovplyvnovače hlavy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Lenze keby si poznal hiphop stej spravnej stranky a tak jak poznaný má byť a nie len media , radia a ine ovplyvnovače hlavy.
no...kedze byvam, kde byvam, tak ziadne radio nepocuvam, TV nepouzivam...takze media ma moc neovplyvnuju...ale tak v poriadku.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:no...kedze byvam, kde byvam, tak ziadne radio nepocuvam, TV nepouzivam...takze media ma moc neovplyvnuju...ale tak v poriadku.
aha ...ale tak ked sa tak vyznas ze sa o to zaujmaš vieš mi povedať prvu nahranu nahravku ? alebo nejakych členov real hiphopu ? ... alebo poznaš len tieto komerčne sračky detské?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Digital tak mi povedz ke je hip hop taky dobry tak preco iba jeho spominaju v radiach?Existuju aj ine styly a napriklad moj metal nespominaju ziadne "ovplyvnovacie hlavy" v radiach ake su to sracky etc
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Digital tak mi povedz ke je hip hop taky dobry tak preco iba jeho spominaju v radiach?Existuju aj ine styly a napriklad moj metal nespominaju ziadne "ovplyvnovacie hlavy" v radiach ake su to sracky etc
prečo ? lebo sa netlači do medii , kto chce si ich najde ,su volne v predaji... nechcu byt medzi tymi čo ich vidime dennodenne v mediach , pozeri , nasilu robeny rap pre love... to je jeden s dovodov prečo nevidime napr. klipy aj ked ich maju tisice .. najdes na youtube napr. , dalsi dovod je ten ze napr. v amerike sa hravaju take veci ale v undergroundovejsich radiach alebo radiach specifikovanych pre ten štýl hudby, sem taka hudba nedorazi , neeto aby ju ešte puštali v radii...tento štyl sa objavuje na roznych klubovych akciach , festivaloch ... napr MOP v čechach , Afura na slovensku , cunnynlinguists v čechach , masta ace , gangstarr bol na slovensku .. atd atd...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja so do HH nevyznam a ani nevidim a ani neviem co je to scena a co sa v nej deje ! ale HH pocuvam lebo sa mi to paci :)

nie preto ze to robim na truc setovi82 :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Digital chcel osm it niecim rozumnym odvetit ale povedal si to sam mas uplnu pravdu.Metal sa nepotrebuje tlacit do medii.A nerobi ho kazde druhe decko.Vies aj ja som bol decko pocuval som hip hop a pacil sa mi.Keby osm chcel robit hip hop stoji to minimalne peniaze za nejaky mikrofon.Strasne sa mi zacal pacit beatbox tak som si kupil poloprofi mikrofon za 1500Sk a doteraz to robim aj ked pocuvam metal.Lebo ma to proste bavi.Ale to je bohuzial asi jedine co ma z hip hopu bavi a ma cenu a nevie to kazdy druhy skolacik
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Digital chcel osm it niecim rozumnym odvetit ale povedal si to sam mas uplnu pravdu.Metal sa nepotrebuje tlacit do medii.A nerobi ho kazde druhe decko.Vies aj ja som bol decko pocuval som hip hop a pacil sa mi.Keby osm chcel robit hip hop stoji to minimalne peniaze za nejaky mikrofon.Strasne sa mi zacal pacit beatbox tak som si kupil poloprofi mikrofon za 1500Sk a doteraz to robim aj ked pocuvam metal.Lebo ma to proste bavi.Ale to je bohuzial asi jedine co ma z hip hopu bavi a ma cenu a nevie to kazdy druhy skolacik
hmmm , ok mas pravdu , ale co sem teraz pletieš metal ? ... ked si teda počuval hiphop aku scenu si počuval? daj nejake priklady
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ten metal bol priklad preco si male deti vacsinou idu na hip hop => vies po metlakoch "neletia" zenske ako po hip hoperoch, metlaci niesu najvacsi frajeri ako hip hoperi atd ... Proste male deti vidia : ou tam sa pretrca fifty sent to asi bude hustej typek.Tak aj ja idem robit resp pocuvat hip hop.

BTW pocuval som vsetko.Zasraty slovensky a cesky hip hop a sem tam nieco z americkeho.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal: BTW pocuval som vsetko.Zasraty slovensky a cesky hip hop a sem tam nieco z americkeho.
ak si cital moje prispevky zistil si ze hiphop sa deli na dve strany...tak ktoru si počuval?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Necital osm urcite vsetky tato tema je dlha ale pocuval som tu co kde su vsetci chlapci gangstas :D.Neviem povedz mi.Proste take sracky ako Marpo,Zverina a tyto kkti
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

presne takto som to spravil ja ! mal som 15r videl som fifiho ( pol dolara ) videl som ake ma zeny
tak som si kupil najsirsie nohavice a siltovku som si dal s najvacsim siltom..
na diskotekach ( co som samozrejme chodil vsak KAPO som bol )
tak som zazeral a chcel som sa len bit ....
nj takto som k tomu prisiel ja .... mam doma plagaty KF a podpis há jedna šestky na mojich svaloch !

stare dobre casy ... teraz mam este vacsi silt a este vacsie gate a na diskotekach este viac zazeram ! ....
:)
------------------------
zoberte si to ako chcete.
---------------------
ako dokaz ze sa tak obliekam a robim sa na KAPA mozte si ceknut pokec....
( nick cez SS ) :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Necital osm urcite vsetky tato tema je dlha ale pocuval som tu co kde su vsetci chlapci gangstas :D.Neviem povedz mi.Proste take sracky ako Marpo,Zverina a tyto kkti
No to si vymenoval prave tie sračky ... tak ked sa ti to tak nelubilo prečo si nevyhladal ten pravy rap.. nejaky americky underground alebo mnoho skupin ktore aj o niečom sú a dosť dlho ich v tejto teme menujem... možno ti je na smiech že aa digital zas trepe o undergrounde ... no ale kur*a je to tak a vždy to tak bude ... netreba sa pozerat na hiphop len cez media
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Diego podla mna skor ty si ten pripad ze si si zobral hh ako modu, a potom si si nasiel nieco ine :wink: bez urazky :)

Ja som zacal true rapom, ale vypocujem si vsetko. Mam rad dobru hudbu, len metal a taketo veci ma vobec nebavia, ale nemam niaku potrebu sa do niakej hudby navazat. Kazdy nech si pocuva co chce :wink:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Zivot neni o hip-hope ale hip-hop o zivote ;) (Veta a Orbit - TO mesto 2)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

TomAss napísal:Zivot neni o hip-hope ale hip-hop o zivote ;) (Veta a Orbit - TO mesto 2)
kazdy druh hudby (kde je text) je o zivote, nie len hiphop. A co sa tyka toho delenia medzi dobry a zly hiphop - delite to podla toho, ci je to komercne, alebo nie je...Presne takto si to delia aj ti, ktori pocuvaju ine styly - zmysel? - ziaden - kazda kapela niekde zacinala a to, ze je hravana v radiach este nemusi byt zle. Takze podla vas teda kedze novy album Wu-Tang je zmedializovany (aspon tuna), tak je automaticky sracka, atd? Nepaci sa mi takyto pristup, mam pocit, ze v hiphope vladne nalada: pocuvam straaaasne nekomercne veci, ktore dokopy nik nepozna, a preto som vacsi kapo ako ty, ktory si manipulovany mediami...Podla mna je to totalna blbost, myslite si co chcete. Niekto tu aj spominal, ze chodil obleceny ako kapo a chcel sa len bit atd atd - nemyslite ze to zachadza troska daleko? To je to iste ako niektore osoby na tomto fore uz nevedia ani len poriadne pisat, snazia sa pisat stylom ''cool'' - takze ak ja pocuvam metal, tak v praxi ked idem po ulici tak nim mam byt tak ovplyvneny, ze by som vrieskal po ludoch? (kedze to v pesnickach robia)..niekedy mi to pripada ze hiphop ovlada zivot niektorych ludi a ti ziju v akomsi dreamworlde s nablyskanymi autami, kozatymi babenkami a retiazkami z vane na krku...
Napísať odpoveď