Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Murder_Inc
Star
No tak to neviem aky album pocuvas, ale album L.A.X od The Game-a ma vyjst presne 24. juna 2008 Skus pozriet sem: http://en.wikipedia.org/wiki/L.A.X. a napravo na datum, take nieco, ze RELEASEDPeky05 napísal:Murder_Inc:ja som si ho stahol z lamiek a teraz ho pocuvam,newiem skadial ho maju ti ludia ale mam ho
-
Murder_Inc
Star
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Co hovorite na novy album Good Things od svedskych Looptroop... podla mna sa im zas raz podaril, ako aj vsetky ostatne predtym (az tak na Modern Day City Symphony, ten sa mi paci najmenej)
Murder_Inc napísal:No tak to neviem aky album pocuvas, ale album L.A.X od The Game-a ma vyjst presne 24. juna 2008 Skus pozriet sem: http://en.wikipedia.org/wiki/L.A.X. a napravo na datum, take nieco, ze RELEASED
to znamena, ze album ma vyjst 24.6.'08 a 18.3.'08 vysiel song z toho albumufinal studio album by rapper The Game, set for a June 24, 2008 release.
----------------------------------------------------------
Singles from L.A.X.
"Big Dreams"
Released: March 18, 2008
-
makaveli
King
ale ked si pozres tracklist, ktory k tomu je napisany, tak z confirmed tracks (potvrdene treky), ktorych je 7 napisanych na wikipedii, je tam len jediny jeden, takze by som povedal a nemyslim si, ze sa mylim, je to FAKE2Pacaveli napísal:ja to tiez vidim na lamkach
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
reno23
Guru wannabe
presne mi beres slovaP41NK1LL3R napísal:To je to, na čo čakám už tretí rok...
Konečne... IMO je to "to najlepšie", čo tu máme a za posledný rok-dva je ako-tak funkčné...
Staré Heslo bolo ok, ale na toto sa fakt teším![]()
najmä po tom, ako som prvýkrát počul Baladu o zlom sne... Ak ozaj, Prečo?!, Tak nepochybuj, Ešte nie etc. etc.
-
The Calvin
Star
Z vaznice pustili dvojnasobneho vraha a ten zacal rapovat
článok
poculi ste o tom? poculi ste ten song?
skupina sa vola Masaker..
autor toho clanku mal eticko-moralnu dilemu ci ma prezentovat cloveka co vzal zivot dvom ludom.. no nakoniec ked bol oboznameny so situaciou tak zmenil nazor..
.. vie niekto nieco o tych okolnostiach?
článok
autor toho clanku mal eticko-moralnu dilemu ci ma prezentovat cloveka co vzal zivot dvom ludom.. no nakoniec ked bol oboznameny so situaciou tak zmenil nazor..
hmmmm, nooo, celkom sa mi to paci... musim uznat.tomek00 napísal:Z vaznica pustili dvojnasobneho vraha a ten zacal rapovat
článok