Obyvcajne promo za ktore mu este zaplatili.hojko napísal:Rytmus: Nosím reťaz, lebo som úplný primitív
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
rockonhustla
Light Star
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Čo hovoríte na nový Denov album Love - Peniaze / Láska ?
Ja som naň čakal pekne dlho a dočkal som sa a nie som sklamaný, považujem ho za najlepšieho, uvedomelého repera na slovensku...
Najviac ma dostala pesnička Za čím ?
Potom pecky su aj Diamanty navzdy, Sidliskova muzika, Za oponou, ale viacmenej všetko su pecky, podporím..
Ja som naň čakal pekne dlho a dočkal som sa a nie som sklamaný, považujem ho za najlepšieho, uvedomelého repera na slovensku...
Najviac ma dostala pesnička Za čím ?
Potom pecky su aj Diamanty navzdy, Sidliskova muzika, Za oponou, ale viacmenej všetko su pecky, podporím..
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, na ich koncerte som doposial nebol tak ti neviem povedať ale ten album sa mi ako dosť páči... Ale tak nie je trochu odveci podla koncertu odsudzovat kapelu ?Indigo napísal:To ako fakt ? Ja od minulorocneho koncertu DM na Totojehiphop tychto ludi vobec pocut nemusim. Teda tak odflaknuty koncert som dlho nezazil...
Opak > Njn nie každému to sadne, už vidím, ako kamaráti budú na neho nadávať lebo nerobí "party shity" a " gangsta hity"
(tým ťa samozrejme neodsudzujem na úroveň kamarátov)
http://www.slovenskyhiphop.sk/
Tento link si proste zasluzi svoj novy post aj ked tu mam predosly. Takze, kto z vas chce byt hip hop tak sup tam :DDD
Ziadnych writerov, rapperov, brakerov tu nechceme, vsetko po slovensky :DDDD
(pre nechapajucich zaostalcov, je to z mojej strany ironia a netusim kto tie stranky vytvoril, ale je zjavne nechtene vtipny)
Tento link si proste zasluzi svoj novy post aj ked tu mam predosly. Takze, kto z vas chce byt hip hop tak sup tam :DDD
Ziadnych writerov, rapperov, brakerov tu nechceme, vsetko po slovensky :DDDD
(pre nechapajucich zaostalcov, je to z mojej strany ironia a netusim kto tie stranky vytvoril, ale je zjavne nechtene vtipny)
stranky podobne tejto akoze "co musis spravit aby si bol hip hoper" a podobne veci sa mi zdaju strasne trapne a nepousmial som sa natom ani razIndigo napísal:http://www.slovenskyhiphop.sk/
To je len preto, ze si sa vzdal sna byt "MIXMAJSTER Tomáš".TomAss napísal:stranky podobne tejto akoze "co musis spravit aby si bol hip hoper" a podobne veci sa mi zdaju strasne trapne a nepousmial som sa natom ani raz(to nehovorim preto ze som "hip hoper"...ale pokial by to bolo smiesne tak by som sa natom zasmial aj ja)
Ja to asi skusim ako B-Chlapec Modro-Fialovy.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
S odstupom času a po niekoľkonásobnom vypočutí musím označiť "OdDanosť" za najlepší počin od doby, keď vyšla "Reč naša"...
Kvalitné texty, myšlienka, prejav... Danosť si u mňa upevnil pozíciu slovenskej jednotky...
A síce trochu neskôr, ale aj "Čísla nepustia" od 16-ky hodnotím vcelku pozitívne... ("Robím čo chcem", "Staré časy", "Dávno viem", "Život neni fér")...
Kvalitné texty, myšlienka, prejav... Danosť si u mňa upevnil pozíciu slovenskej jednotky...
A síce trochu neskôr, ale aj "Čísla nepustia" od 16-ky hodnotím vcelku pozitívne... ("Robím čo chcem", "Staré časy", "Dávno viem", "Život neni fér")...
-
P41NK1LL3R
Light Professional