Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Príspevok od používateľa ViRuS »

toto ma celkom zaujalo
Snoop Dogg Ft Jay Z " I Wanna Rock" King G Mix
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ViRuS napísal:toto ma celkom zaujalo
Snoop Dogg Ft Jay Z " I Wanna Rock" King G Mix
snoopy ma super album vypocul som a som spokojny az na jedneho cloveka co je soulja boy...cisty pozer a tie jeho trapne texty tak tj cele zle
u mna zatial naj alba najnovsie Jay-Z, Fabolous, Akon, Kid Cudi - i ked Kid Cudi je taky soft reper neni to typicky rap, ale celkom prijemne a najde sa ich este dost bushido trebarz..
jo a aby som nezabudol Fifty a dokonca aj dobry herec a zabavac jak si robi prcu z polisa ricka rossa nema chybu odporucam pozret pimpin curly :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dnes som konečne objednal Malice N Wonderland a More Malice , kurnik tak sa teším :D hlavne na ten krátky film, a G mix je proste fasa
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

tak teraz som už skutočne presvedčeny, že Sage Francis je proste trieda, naj hip-hoper.. jeho novy track s Yannom Tiersenom je niečo uplne nove a neskutočne, fakt nebo..

kto to vydrži až dokonca, tak pochopi o čom tu točim.. taketo nadherne prepojenie s klasikou som ešte nepočul.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Crack Pipes je podla mna od neho najlepsia :). Inak tento rok bude aj na Kempe ;).
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

Zdravim , mohli by ste mi prosim Vas povedat co sa konkretne stalo s h16 a druhou stranou ( a miky morou ) preco ten kkt MIKY dava dissy na h16-tku ? co sa medzi nimi stalo , a pi*uje do nich , ze maju prebrate texty , z inych ( zahranicnych kapiel ) ... a este do h16-tky pi*uju , ze maju stiahnute beaty ... je to pravda ? co som pocul , tak dost maju beaty zo zahranicia , ale len na MIXTAPOCH ... a to je normalne nie ? kedze je to mixtape ! Prosim Vas na vsetko odpovedajte lebo som s tymto amater , dakujem ... +
eLs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa eLs »

naco este riesis 100 rocny konflikt? mozme byt radi, ze to uz ukoncili..
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

deleted
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

Riesim , lebo ma to zaujima ... ja ? nazor ? To ze h16 schovali Miky Moru v jednej pesnicke ( GPS ) tak , ako Miky Mora za cely svoj album , h16 su pani , maju texty a nemaj uDETSKE TEXTY ... vedia o com rapuju , a dodaju mi nejaku tu silu ( nemaj stres , ostan silny ) pomaha to , fakt ... miky co dokazal ? len dissy na h16-tku a rytmusa ... aj ked RYTMUSA , tiez moc nemusim ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MasifBEATs napísal:Riesim , lebo ma to zaujima ... ja ? nazor ? To ze h16 schovali Miky Moru v jednej pesnicke ( GPS ) tak , ako Miky Mora za cely svoj album , h16 su pani , maju texty a nemaj uDETSKE TEXTY ... vedia o com rapuju , a dodaju mi nejaku tu silu ( nemaj stres , ostan silny ) pomaha to , fakt ... miky co dokazal ? len dissy na h16-tku a rytmusa ... aj ked RYTMUSA , tiez moc nemusim ...
A o par rokov zistis, ze tak ako rap H16, tak aj rap Mikiho Moru je uplne, ale uplne o nicom :wink:
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

deleted
dildo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dildo »

podla toho ako beres "ako-tak vyzna"
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Som rad, ze Zverky a Vec to zacali brat s humorom, pretoze ak by si dalej isli nejaku super undeground ulicu, tak by to bolo o ko*ot. H16 bola slaba, je slaba, a ich buducnost tiez nevidim ruzovo. Nazov Stavby (dokopy LUZA aj DM) - to sa bude dat pocuvat aj o sto rokov, proste stale je to top, kazdy ich track ma v dnesnej dobe neskutocnu atmosferu. AMO - Original bol vyborny, Family Biznis bol umely. A na novy album sa velmi tesim, pretoze ten trek, co dali dnes vonku je famozny :). Turbo Boost - velmi dobre sa to pocuva, mam ich velmi rad, ale vela mi teda ten rep nedal :P (a Konko je strasny primitiv, tie statusy co ma na Facebooku... ale producent je vyborny). Moja Rec - hoci ich vela deciek pocuva len kvoli tomu, lebo Supa ma dobre prefukany kuulovy hlas a maju tucne instrumentalky, tak ich tvorba je velmi silna. Texty maju hlboku myslienku a vedia ti vela do zivota dat. Modre Hory a ine modifikacie, kde je Bene - zaujimave, lyricky velmi vysoko, ale velmi ich nepocuvam. (Nenapravitelne) Decko - vazne dobry rap, paci sa mi, ma taku tu iskru, vies jak to myslim ;). XIV (Strnast) - hovorte si co chcete, ja ich budem stale brat za jediny ulicny rap. Love 'em. Dramatikz - tragedia slovenskeho rapu. A moja srdcovka, Stanica Projekt - ked pocujem ich tracky, tak vidim Kosice :). Velka skoda ze Dicemu sa nechce koncertovat a vobec, ze ich ludia nepoznaju a tym padom ani nebookuju. Stiahnite si album (schvalne nehovorim ze kupte, lebo uz ho ani nedostat) a vypocujte. Je to genialne. A bude novy :). Samozrejme, mame tu este velmi vela formacii, ale tie bud nepoznam alebo ich nepocuvam, a tym padom ich nemozem nijakym sposobom hodnotit. A este k ceskemu - cely BiggBoss stoji za to, nikto z tejto grupy nevydal zly disk, takze je to cesky top :P . PIO Squad - :smt049 .

Prosim nehadajte sa tu, je to cisto moj nazor, ktory som si vytvoril na zaklade sledovania tejto sceny pocas zopar rokov. Vseobecne by som ju ohodnotil ako velmi odlisnu a specificku od repovych scen inych krajin, a to sa mi na nej v podstate paci :). Ale aj tak budem viac pocuvat Ameriku :P
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

2h+ maju fajn hudbu s takymi pure party trackmi, co ale maju pravdu do seba, kedze to v Ba proste tak funguje.

Hafner: No tam tazko nieco povedat, blazon na osemdesiatusiedmu.

Moja Rec: Si mali v isty moment radsej dat pauzu a investovat do kvality ako kvantity, ale zas ak sa clovek prehrabe obcasnym trashom, najde velmi dobre veci a tie je pocut na koncertoch.

len taky mensi doplnok k tvojmu, inac tak nejak vcelku suhlasim moosha.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ešte by som spomenul Kaliho. Z ničoho sa objavil a je famózny a rúti sa hore...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Podla mna neni famozny a hore nikdy nebude :nono:
Filipito
Darca
Darca

ako dobre že nepočúvam SVK rap :D z ich mien mi je totálne na smiech :lol: LUZA , Kali (dúfam že nie podľa DJ Khaleda :evil: ) atď ...
hádam toto ešte niekto pozná :) (WEST SIDE :smt007 )
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Zato ty máš bezkonkurenčne najlepšiu prezývku v EU :)

no offence
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Filipito radsej mam od nich alebo potom Ice Cube ma pecku Tu mozem pocuvat od rana do vecera
Filipito
Darca
Darca

Sajmon napísal:Zato ty máš bezkonkurenčne najlepšiu prezývku v EU :)

no offence
ďakujem :wink:
dewill : taktiež dobré :)
Napísať odpoveď