Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
toto ma celkom zaujalo
Snoop Dogg Ft Jay Z " I Wanna Rock" King G Mix
Snoop Dogg Ft Jay Z " I Wanna Rock" King G Mix
snoopy ma super album vypocul som a som spokojny az na jedneho cloveka co je soulja boy...cisty pozer a tie jeho trapne texty tak tj cele zle
u mna zatial naj alba najnovsie Jay-Z, Fabolous, Akon, Kid Cudi - i ked Kid Cudi je taky soft reper neni to typicky rap, ale celkom prijemne a najde sa ich este dost bushido trebarz..
jo a aby som nezabudol Fifty a dokonca aj dobry herec a zabavac jak si robi prcu z polisa ricka rossa nema chybu odporucam pozret pimpin curly
dnes som konečne objednal Malice N Wonderland a More Malice , kurnik tak sa teším
hlavne na ten krátky film, a G mix je proste fasa
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak teraz som už skutočne presvedčeny, že Sage Francis je proste trieda, naj hip-hoper.. jeho novy track s Yannom Tiersenom je niečo uplne nove a neskutočne, fakt nebo..
kto to vydrži až dokonca, tak pochopi o čom tu točim.. taketo nadherne prepojenie s klasikou som ešte nepočul.
kto to vydrži až dokonca, tak pochopi o čom tu točim.. taketo nadherne prepojenie s klasikou som ešte nepočul.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Crack Pipes je podla mna od neho najlepsia
. Inak tento rok bude aj na Kempe
.
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Zdravim , mohli by ste mi prosim Vas povedat co sa konkretne stalo s h16 a druhou stranou ( a miky morou ) preco ten kkt MIKY dava dissy na h16-tku ? co sa medzi nimi stalo , a pi*uje do nich , ze maju prebrate texty , z inych ( zahranicnych kapiel ) ... a este do h16-tky pi*uju , ze maju stiahnute beaty ... je to pravda ? co som pocul , tak dost maju beaty zo zahranicia , ale len na MIXTAPOCH ... a to je normalne nie ? kedze je to mixtape ! Prosim Vas na vsetko odpovedajte lebo som s tymto amater , dakujem ... +
naco este riesis 100 rocny konflikt? mozme byt radi, ze to uz ukoncili..
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Riesim , lebo ma to zaujima ... ja ? nazor ? To ze h16 schovali Miky Moru v jednej pesnicke ( GPS ) tak , ako Miky Mora za cely svoj album , h16 su pani , maju texty a nemaj uDETSKE TEXTY ... vedia o com rapuju , a dodaju mi nejaku tu silu ( nemaj stres , ostan silny ) pomaha to , fakt ... miky co dokazal ? len dissy na h16-tku a rytmusa ... aj ked RYTMUSA , tiez moc nemusim ...
-
moosha
Darca
A o par rokov zistis, ze tak ako rap H16, tak aj rap Mikiho Moru je uplne, ale uplne o nicomMasifBEATs napísal:Riesim , lebo ma to zaujima ... ja ? nazor ? To ze h16 schovali Miky Moru v jednej pesnicke ( GPS ) tak , ako Miky Mora za cely svoj album , h16 su pani , maju texty a nemaj uDETSKE TEXTY ... vedia o com rapuju , a dodaju mi nejaku tu silu ( nemaj stres , ostan silny ) pomaha to , fakt ... miky co dokazal ? len dissy na h16-tku a rytmusa ... aj ked RYTMUSA , tiez moc nemusim ...
-
dildo
Expert
podla toho ako beres "ako-tak vyzna"
-
moosha
Darca
Som rad, ze Zverky a Vec to zacali brat s humorom, pretoze ak by si dalej isli nejaku super undeground ulicu, tak by to bolo o ko*ot. H16 bola slaba, je slaba, a ich buducnost tiez nevidim ruzovo. Nazov Stavby (dokopy LUZA aj DM) - to sa bude dat pocuvat aj o sto rokov, proste stale je to top, kazdy ich track ma v dnesnej dobe neskutocnu atmosferu. AMO - Original bol vyborny, Family Biznis bol umely. A na novy album sa velmi tesim, pretoze ten trek, co dali dnes vonku je famozny
. Turbo Boost - velmi dobre sa to pocuva, mam ich velmi rad, ale vela mi teda ten rep nedal
(a Konko je strasny primitiv, tie statusy co ma na Facebooku... ale producent je vyborny). Moja Rec - hoci ich vela deciek pocuva len kvoli tomu, lebo Supa ma dobre prefukany kuulovy hlas a maju tucne instrumentalky, tak ich tvorba je velmi silna. Texty maju hlboku myslienku a vedia ti vela do zivota dat. Modre Hory a ine modifikacie, kde je Bene - zaujimave, lyricky velmi vysoko, ale velmi ich nepocuvam. (Nenapravitelne) Decko - vazne dobry rap, paci sa mi, ma taku tu iskru, vies jak to myslim
. XIV (Strnast) - hovorte si co chcete, ja ich budem stale brat za jediny ulicny rap. Love 'em. Dramatikz - tragedia slovenskeho rapu. A moja srdcovka, Stanica Projekt - ked pocujem ich tracky, tak vidim Kosice
. Velka skoda ze Dicemu sa nechce koncertovat a vobec, ze ich ludia nepoznaju a tym padom ani nebookuju. Stiahnite si album (schvalne nehovorim ze kupte, lebo uz ho ani nedostat) a vypocujte. Je to genialne. A bude novy
. Samozrejme, mame tu este velmi vela formacii, ale tie bud nepoznam alebo ich nepocuvam, a tym padom ich nemozem nijakym sposobom hodnotit. A este k ceskemu - cely BiggBoss stoji za to, nikto z tejto grupy nevydal zly disk, takze je to cesky top
. PIO Squad -
.
Prosim nehadajte sa tu, je to cisto moj nazor, ktory som si vytvoril na zaklade sledovania tejto sceny pocas zopar rokov. Vseobecne by som ju ohodnotil ako velmi odlisnu a specificku od repovych scen inych krajin, a to sa mi na nej v podstate paci
. Ale aj tak budem viac pocuvat Ameriku 
Prosim nehadajte sa tu, je to cisto moj nazor, ktory som si vytvoril na zaklade sledovania tejto sceny pocas zopar rokov. Vseobecne by som ju ohodnotil ako velmi odlisnu a specificku od repovych scen inych krajin, a to sa mi na nej v podstate paci
2h+ maju fajn hudbu s takymi pure party trackmi, co ale maju pravdu do seba, kedze to v Ba proste tak funguje.
Hafner: No tam tazko nieco povedat, blazon na osemdesiatusiedmu.
Moja Rec: Si mali v isty moment radsej dat pauzu a investovat do kvality ako kvantity, ale zas ak sa clovek prehrabe obcasnym trashom, najde velmi dobre veci a tie je pocut na koncertoch.
len taky mensi doplnok k tvojmu, inac tak nejak vcelku suhlasim moosha.
Hafner: No tam tazko nieco povedat, blazon na osemdesiatusiedmu.
Moja Rec: Si mali v isty moment radsej dat pauzu a investovat do kvality ako kvantity, ale zas ak sa clovek prehrabe obcasnym trashom, najde velmi dobre veci a tie je pocut na koncertoch.
len taky mensi doplnok k tvojmu, inac tak nejak vcelku suhlasim moosha.
Ešte by som spomenul Kaliho. Z ničoho sa objavil a je famózny a rúti sa hore...
-
moosha
Darca
Podla mna neni famozny a hore nikdy nebude 
ako dobre že nepočúvam SVK rap
z ich mien mi je totálne na smiech
LUZA , Kali (dúfam že nie podľa DJ Khaleda
) atď ...
hádam toto ešte niekto pozná
(WEST SIDE
)
hádam toto ešte niekto pozná
Zato ty máš bezkonkurenčne najlepšiu prezývku v EU 
no offence
no offence
Filipito radsej mam od nich alebo potom Ice Cube ma pecku Tu mozem pocuvat od rana do vecera
ďakujem
dewill : taktiež dobré