Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
elmonto
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa elmonto »

Ja takuto "hudbu" neberem. Vulgarne podla mna nasilne vyjadrovanie nazorov, pocitov. Lovenie fanusikov na tvrde reci o sexe, alkohole atd...

Napr chaozzz sa mi paci ale to je asi o niecom inom. Asi viacej komercne ale pacilo sa mi ze to vsetko co chceli povedat povedali inteligentne oproti Contra Fact.
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

ako su cool ale trosku ze viac komercni
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

dair napísal:presne tak..
Ako priklad uvediem Ivana T. z Presova ktory je taky **** :smt097 :smt098 :smt094 :censored: a neviem co este ze sa mi az ta jeho hudba nehorazne hnusi ked ho pocujem a vidim. NOrmalne raz s nim bracho isiel v buse a na neho len pozreli a sa zasmiali a on im zacal kopat do tasiek ked vystupovali. Dalsi kamos pri nom sedel v buse a sa mu zdal nejako povedomy (poznate ten pocit ked sa vam zda ze ste toho cloveka niekde videli) a on ked si to vsimol sa zacal rozkrikovat na cely autobus ci chce autogram :?
To ma byt teraz svety lebo natocil 3 songy...

A na KF musim dodat ako som spomenul nedavno ze oproti inym na poslednom sesne v KE dali vystupenie na urovni co sa o Vecovi, Orimu atd povedat nedalo...
To koho si myslel ze Ivan T. z Presova ?? nebodaj ne Ivana Taslera :lol:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

zakopat a hodit betonovy sarkofag
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

derriL napísal:ako su cool ale trosku ze viac komercni
keby si pricuchol k prachom tak by si na tom bola asi tak isto(skoro)... :wink:
c1rcAmT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c1rcAmT »

Dead_Warrior napísal:keby si pricuchol k prachom tak by si na tom bola asi tak isto(skoro)... :wink:
mozno aj o dost viac... :D (poznam z vlastnej skusenosti)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vesper napísal:aha jasne a dalsia vec co ma na rapovych textoch sere je ze silou mocou musia hovorit nespisovne.. to znie sprosto ked to takto poviem ale je to pravda... tu u nas na strednom slovensku s tym ani nie je problem ale ked napriklad pridem do bratislavy a vidim 13-17 rocne decka v roztahanych gatiach ako sa 'rozpravaju' tym ich sprostym slangom tak mi az pastou trha... takze dalsia otazka :arrow: raperi nezvladnu vyjadrit svoje nazory a postoje bez nadavok a bez pouzitia milion nespisovnych vyrazov? ved takyto pristup potom samozrejme znizuje mienku ludi o tom style :roll:
Mas uplnu pravdu. Uz naulici vidiet male deti 11 rocne ako fajcia, v 13 sa dostavaju k mariuhane. Kam toto do certa vedie? ak budu decka sediet doma a budu mat vymivane mozgy z tych hlupich stanic MTV (52 percent spolocnosti vlastnia zidia) Music box, tak za 20 rokov budu drogy zlegalizovane a budu nam tu chodit sami nahuleny trapkovia. Zistil som ze hulenie podporuje agresivitu takze by to tu vyzeralo velmi zle. Napr dnes som videl take dcka hrat futbal polovica boli repery ale ti len pi*ovali ale hrat vobec nevedeli, hlavna vec ze mal cigaretu v hube ale hybat sa a trochu behat to by uz nahodou vyplul pluca. Malo by sa tomu nejak zabranit ale ako to je uz ina diskusia, ale ak to bude takto pokracovat tak tu zostanu len prazdne hlavy a v nich iba dym.
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

DMX :king:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

kali520 napísal:Mas uplnu pravdu. Uz naulici vidiet male deti 11 rocne ako fajcia, v 13 sa dostavaju k mariuhane. Kam toto do certa vedie? ak budu decka sediet doma a budu mat vymivane mozgy z tych hlupich stanic MTV (52 percent spolocnosti vlastnia zidia) Music box, tak za 20 rokov budu drogy zlegalizovane a budu nam tu chodit sami nahuleny trapkovia. Zistil som ze hulenie podporuje agresivitu takze by to tu vyzeralo velmi zle. Napr dnes som videl take dcka hrat futbal polovica boli repery ale ti len pi*ovali ale hrat vobec nevedeli, hlavna vec ze mal cigaretu v hube ale hybat sa a trochu behat to by uz nahodou vyplul pluca. Malo by sa tomu nejak zabranit ale ako to je uz ina diskusia, ale ak to bude takto pokracovat tak tu zostanu len prazdne hlavy a v nich iba dym.
A vy ste secia je***!!! RAP JE 1 z elementov hip-hopovej kultury, tak nepicfujte. A ak sa vam to nepaci tak sa nepozerajte. Som zvedavy ako budete vychovavat svoje decka...
// este k tomu ze hulenie podporuje agresivitu: :-) ty ko*ot...vobec nie. Skor alkohol.

//edit: Basa - 2 dni! Porusenie pravidla 6. kinjeril
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

atrey napísal:A vy ste secia je***!!! RAP JE 1 z elementov hip-hopovej kultury, tak nepicfujte. A ak sa vam to nepaci tak sa nepozerajte. Som zvedavy ako budete vychovavat svoje decka...
// este k tomu ze hulenie podporuje agresivitu: :-) ty kok****...vobec nie. Skor alkohol.

//edit: Basa - 2 dni! Porusenie pravidla 6. kinjeril
Ti si nejaky mudri asi mas svoj plan na ktorom zakldas ze? A precitaj si pravidla nemas nikoho urazat.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

mne sa lubi 2pac
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dizzy: Ta infromacia o jeho veku je mylna. Je starsi.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

p4ra napísal:Dizzy: Ta infromacia o jeho veku je mylna. Je starsi.
no aby ste sa vsetci nepo*rali z nich. hadat sa tu o ich veku :roll: ved ale take superhviezdy zas nie su
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

da sa
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:no aby ste sa vsetci nepo*rali z nich. hadat sa tu o ich veku :roll: ved ale take superhviezdy zas nie su
Ako pre koho pre dake 10-12 rocne deti urcite hej :lol: ktore chodia akoze v skupine aby vyzerali drsnejsie :lol:
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Dead_Warrior napísal:Ako pre koho pre dake 10-12 rocne deti urcite hej :lol: ktore chodia akoze v skupine aby vyzerali drsnejsie :lol:
no nemam 12 ako mam 17 a zase ne wsetky male deti su ako take wes ako skupuinky a tak ale zase poznam aj take 11 -15 rocnych cigani ktory sa robia ako najwacsi raperi ael wobec ako nechapu tomu len ony widia to ze w amerike su bitky a strelby tak to je ich no su uplne hlupy tak slusnej sie som to powedal

// Prestan sa vyjadrovat ako decko a nepouzivaj W miesto V a pod. (vid. pravidlo 23). Tomasito
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

:arrow: nepovedal som ze mas prave ty 12
-> stretol som sa uy s takymi ako ty vravis "velkymi repermi" ale nevedia ani o com to je...a to co si napisal za tym...
ferks
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ferks »

Teraz v sobotu (13.52006) som bol na ich akciu v ZIO bare v SNV, a stazovat sa nemozem, zabavil som sa velmi dobre, taktiez ako velmi vela inych ludi, takze u mna maju male bezvyznamne plus...
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

Dead_Warrior napísal::arrow: nepovedal som ze mas prave ty 12
-> stretol som sa uy s takymi ako ty vravis "velkymi repermi" ale nevedia ani o com to je...a to co si napisal za tym...
ako jasne ale chcel som ako powedat ze nemam 12 a ze len preto pofporujem malych aelbo ako to mam powedat

// 3 dni basa za nerespektovanie upozornenia moderatora. Tomasito
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

podla mna su to total vytrete lusy!!!..ale keby im niekto zakazal robit hudbu tak asi by som horko zaplakal :hmm:
Napísať odpoveď