asi tak...texty minus 5 bodov a vsetkym sa to lubi len preto ze tam na nieco stale nadavaju....no parada...Sp1d3Rm4N_2 napísal:moj clovek,tiez neviem co na tomto slovenskom odpade vsetci vidia![]()
SAk to je stalee to istee,tie ich ubohe reci jooj
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Klip je uz na stiahnutie na lamkach...(sa mi dza ze z tv nahrate)
Ako napisal R1k1nko kazdy je drsny a ma odvahu ked je za niekym skryty alebo v bande ale ked je sam ma kakanicu v gatiach
2Pec to co ty nevidis na rape to ini nevidia na inych styloch hudby
napr ja nic nevidim na takom metale ale zato neodsudzujem ludi ktori ho pocuvaju a nenazyvam ich trapkovia atd....mozu tam byt aj dake do pohody songy ale vo vseobecnosti nic na nom nevidim(tymto nechcem vyvolat ziadne konflikty)
Ako napisal R1k1nko kazdy je drsny a ma odvahu ked je za niekym skryty alebo v bande ale ked je sam ma kakanicu v gatiach
2Pec to co ty nevidis na rape to ini nevidia na inych styloch hudby
napr ja nic nevidim na takom metale ale zato neodsudzujem ludi ktori ho pocuvaju a nenazyvam ich trapkovia atd....mozu tam byt aj dake do pohody songy ale vo vseobecnosti nic na nom nevidim(tymto nechcem vyvolat ziadne konflikty)
-
2pec
Light Star
ja s tebou absolutne suhlasim,ani ja nikoho neodsudzujem za o co pocuva...ALE nikoho som nenapadol...nikomu som nepovedal TRAPKO....len som vyjadril svoj nazor...Dead_Warrior napísal:Klip je uz na stiahnutie na lamkach...(sa mi dza ze z tv nahrate)
Ako napisal R1k1nko kazdy je drsny a ma odvahu ked je za niekym skryty alebo v bande ale ked je sam ma kakanicu v gatiach![]()
2Pec to co ty nevidis na rape to ini nevidia na inych styloch hudby![]()
-
Dead_Warrior
Professional
Internetovy chudak... Asi si to nepocul, ani nevidel, od rapu mas daleko a ty tu nadavas na H16.. Kamo pi*ujes a velku pi*u vies. Nic si nespravil. A ak nechces ani nic spravit tak nepi*uj do rapu...ADOXtreme napísal:No môj názor na H16: Ako poďľa mňa je to úplný odpad, jediné čo sa dá, tak to sú také songy, kde je nap Čistýcho alebo Slipo a tak pod. A nie je to len H16, ale aj iný...
// 2 dni basa (pravidlo 6). Nabuduce sa poskus svoj nazor prezentovat bez osobnych urazok! Tomasito
-
Dead_Warrior
Professional
Sp1d3Rm4N_2 ty patris tiez medzi takych dilinou(to nie je nadavka) ze ak si si nevsimol tak rap nie je len KF(Kontrafakt) skus to povedat do oci niakemu raperovi ze rap je iba kopa (produkt ktory vychadza zo zadnej casti tela) a neviem neviem ci sa vratis po svojich domov....presne sa na vas hodi jeden track z toho uz som to tu spominal...
// 2 dni (pravidlo 6). Ak to nevies posudit sam, opytaj sa rodicov, ci "patris medzi dilinov" nie je urazka. Tomasito
// 2 dni (pravidlo 6). Ak to nevies posudit sam, opytaj sa rodicov, ci "patris medzi dilinov" nie je urazka. Tomasito
-
H5ck2r
Star
Preco by mal patrit za to ze sa mu rap nepaci??Na tak to je jeho vec.!Dead_Warrior napísal:Sp1d3Rm4N_2 ty patris tiez medzi takych dilinou(to nie je nadavka) ze ak si si nevsimol tak rap nie je len KF(Kontrafakt) skus to povedat do oci niakemu raperovi ze rap je iba kopa (produkt ktory vychadza zo zadnej casti tela) a neviem neviem ci sa vratis po svojich domov....presne sa na vas hodi jeden track z toho uz som to tu spominal....