Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

ST1 napísal:Rytmus je dobry spevak akurat to moc prehana z nadavanim ale txty ma dobre....a malo komu sa podari ziskat zlatu platnu za 3 tyzdne. :smt023
Napr. Cmoríkovi aj skôr sa to podarilo. A je to úplne odlišný štýl hudby... :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Patyk napísal:Napr. Cmoríkovi aj skôr sa to podarilo. A je to úplne odlišný štýl hudby... :)
Ale neda sa predsa porovnavat KF vs Cmorik... a neda sa to porovnat v ohalde predajnosti najem koli tomu ze su to 2 rozlicne styly...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Dead_Warrior napísal:Ale neda sa predsa porovnavat KF vs Cmorik... a neda sa to porovnat v ohalde predajnosti najem koli tomu ze su to 2 rozlicne styly...
veď hovorím, že sú to 2 iné štýli.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Mc krik predsa nemozes az tak porovnavat predaj albumov s kvalitou , ked si vezmes uspesnost KF , strasne propagovany album Rytmusa, popritom mnohi si album kupia zo zvedavosti alebo zo zavislosti na KF .. a stojim si za slovom Rytmusov album je podla mna obycajny odpad .. ked rapuje solo , samozrejme
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ST1 napísal:Rytmus je dobry spevak akurat to moc prehana z nadavanim ale txty ma dobre....a malo komu sa podari ziskat zlatu platnu za 3 tyzdne. :smt023
spevák...v hiphope je aj spev?...tak to je u mňa novinka... :lol: skôr by som povedal, že je recotátor (ale aj tu by som vynechal to dobrý)
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

Švíík napísal:Mc krik predsa nemozes az tak porovnavat predaj albumov s kvalitou , ked si vezmes uspesnost KF , strasne propagovany album Rytmusa, popritom mnohi si album kupia zo zvedavosti alebo zo zavislosti na KF .. a stojim si za slovom Rytmusov album je podla mna obycajny odpad .. ked rapuje solo , samozrejme
ja nic neporovnavam.Ja som napisal pocet predanych albumou/aktualny
stav/.Aj podla nma je bengoro na hovno ale priniesol tiez kopu noveho.
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

ja sa tesim som zvedavy ake to bude
a podla mna ako te dve skupiny su aj o otm ze sa delia co zavidia rytmusovi alebo im je nesimpatyvkya co ho maju radi
ale aj tak kazdy hovori ze kf je na nic ale predaj howori za vsetko kupi si to ten co pove ze su sit
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

bax napísal:spevák...v hiphope je aj spev?...tak to je u mňa novinka... :lol: skôr by som povedal, že je recotátor (ale aj tu by som vynechal to dobrý)
Tvoja chyba ze sa ti nepaci ja mam rad Hip - Hop a Rap tak nep*cuj my nikdy do toho a drz sa stranou.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

KF ? Novy album ? No uvidime ci zostanu pri "je*ali ta mrtve hyeny do creva" a nadavkach,alebo do hh sceny pridaju nieco nove ( uz by niekto mal ).....
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ST1 napísal:Tvoja chyba ze sa ti nepaci ja mam rad Hip - Hop a Rap tak nep*cuj my nikdy do toho a drz sa stranou.
však nikde ti nevravím, že hip hop je zlý...a že ho nemáš počúvať...len som poznamenal, že v hip hop spevu moc nie je...btw nabudúce prosím bez nadávok....ani ja ti nenadávam...
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

ST1 napísal:Tvoja chyba ze sa ti nepaci ja mam rad Hip - Hop a Rap tak nep*cuj my nikdy do toho a drz sa stranou.
omg, to sa ucis rytmusovove texty naspamat a potom ich citujes? :lol:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

abstraktt napísal:omg, to sa ucis rytmusovove texty naspamat a potom ich citujes? :lol:
Hmm ak myslis " nep*cuj my nikdy do toho a drz sa stranou" mam pocit ze to je H16 a ne rytmus :)

// 4 tomasito: Ok t ysi sef ja to nepocuvam :P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Hmm ak myslis " nep*cuj my nikdy do toho a drz sa stranou" mam pocit ze to je H16 a ne rytmus :)
Rytmus (Dava mi) aj H16 (Idem si svoje).
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Tomasito napísal:Rytmus (Dava mi) aj H16 (Idem si svoje).
Moj clovek.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ST1 napísal:Moj clovek.
Ale ty moj ne... po tom co si nalozil vyssie :smt045
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

rytmus

Príspevok od používateľa Libra_PC »

Rytmus vie co robi..vie, ze ked zacne nadavat na celu spolocnost, vsetci ho budu zrat, pretoze "si povie svoj nazor"...taktiez vie, ze 13-14-rocni krpci, akoze tvrdasi, letia prave na to= primitivne vyrazy hodiace sa do chlieva :oops:
v svojich textoch zo seba robi boha, no pritom je v realnom zivote dosrany..zoberme si nedavnu potycku s novinarom holetzom..spomina ho ho v textoch stale v negativnych suvislostiach, nadava mu na rodinu a pododobne...keby bol fakt taky tvrdas, na akeho sa hra, holetz by uz teraz lezal v nemocnici s otrasom mozgu :twisted:
rytmus je "komercak", a vsetko to robi len pre zarabanie bubacikov :D
..ved cela komerna sfera je prave o tom
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

myslim, ze som to celkom sadne. Na zpovednice.cz som dnes nasiel toto, posudte sami ako mozu urcite "veci" cloveka totalne vygumovat
rozišla som sa s chalanom sktorym som bola skoro rok aj pol.... bohužial, inak to nešlo...
a toto mi akože napísal...respektíve zložil vplyvom retardácie rapovej kultury ...
Teraz nastal ten deň, zijem iba pren ked mozem davat rymi na tie suky aby som vybabral s nimi, s papule mi tecu sliny obujem sa v tíchto rymoch do kazdej spiny zacnem s tebu lusy predtym som na teba daval ako mi chybaju tvoe pusy, po tom co si spravila zacala si sa mi brutalne hnusit, vnimal som tha ako najlepsiu holku ktora mi zobrala z mojho srdca polku, nenavidim tha ako smradlavu hnojku vodila si ma na obojku, zabudla si kto thi roztrhol prstami thu picnu blanku, bola si rozpalena ze by som na tebe spravil hrianku a ne len jednu, pamatam si na thu fajku biednu ked si na tho spomenem doteraz mi vajka zblednu, co tie cecky male, myslel som si ze o tho vac mas v hlave, ako som mohol naletet takej sku**** krave, zazil som s tebu chvile krasne tento podraz tho vsetko prevysil tho thi je jasne nebudem o tebe davat predsa basne, budem na teba davat rymi budes suhlasit s nimi. Zobrala si mi rok a pol z mojho zivota o tho vacsi je tho bôl, naivny som bol teraz mas iny objekt ktoremu obrabas ten jeho smradlavy kôl, je*e tha do smradlavej rici, tebe tho robi dobre, tho mam f pi*i Thy si teraz hore ja som ten co som dole co sa prebija tymto zivotom s mojim zlým pocitom idem sam pre moj sen aj svoj zivot dam, je*e ma ze teba do toho sna nedam, radsej sa cely predam ale uz nikdy takej falosnej suke ako thy moj ko*ot do huby nedam.moj ko*ot som si setril na teba, ze po prvý krat ho medzi tvoe nohy dam, bol som ko*ot a teraz som zas uuuplne sam, vedela si ze mi na tebe zalezi, hrala si sa so mnou teraz sa mi urcite smeju tí prievidzky degesi, ako som povedal mam f pi*i. teraz s inym ficis, necakal som tho od teba zdalo sa mi ze znamenam vsetko pre teba, no po 18 mesiacoch som bez teba. Týmto dnom zacinam byt zlom, budem sa k vam spravat ako poebana nezbeda, nebudem chrumkavy ako teplos bezdeda, taketo sku**** nestastie uz mi netreba, je*e ma tento zivot, ktorým som zatial preletel ako pilot, tho sa coskoro zmeni, nebudem sa s vami o moje pocity delit, kazdej z vas sa pokusim co najvac nadelit, tymto vam scem zdelit moj zivot sa brutalne zacina delit! toto nadmerne pouzivanie vulgarizmov v tejto pesnicke je na thu suku OPRAVNENE! scem thi len odkazat: POEB SA A SKAP, JEDINE CO THI PRAJEM V ZIVOTE SA IBA TRAP!!!!

dotyčný ma 20rokov,keby ste si mysleli že nejakych 13 ....
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

bax napísal:a čo mám dokázať? nadávať ako on? urážať každého druhého speváka za to, že je lepší a úspešnejší? nosiť značkové veci...ťažké náhrdeľníky zo zlata, aby každý videl, že som nafúkaný a bohatý? v telke sa vyhrážať všetkým neprajníkom a zhadzovať ich?

ďakujem pekne...to všetko dokážem...ale nerobím to...ja mám totiž trošku toho čomu sa hovorí slušnosť...toto nie je sláva ani nič iné...to je len ľudská hlúposť
no suhlasim....toto mi sadlo :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Uplne sa teším jak blázen konečne zase niečo čo sa bude dať počúvať ! Ked to prekoná Bengoro a Vypoved otom.... tak to bude pecka no som zvedavý ! A neprajníci dakujeme za vašu nenávisť ! (poniektorý ste trápny)

bax:heh tak chcel by som teba videť recitovať text s takym flowom ako raperi !

:)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

E499.3056 napísal:Mňa zas najviac na tom cigánskom albume prekvapila pesnička o istom spevákovi z IMT SMILE. Dosť ho v celej pesničke urazil a uráža aj naďalej. Stručný význam jeho pesničiek: "Choďte všetci do p°°° matky a za°ebte sa čo najhlbšie a tam si nehaj tento hip-hop lebo kontrafakt je era"... :P
heh keby vies dovod :) :lol: :D
Napísať odpoveď